Προς το περιεχόμενο

iPhone SE στην Ελλάδα στις 7 Απριλίου με τιμή από €499

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

399δολλαρια=499ευρω. Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα που εμεις στην Ευρωπη παιρνουμε μεσαιο δακτυλο απο ορισμενες εταιριες  :-)

Όντως οι τιμές έχουν καταντήσει αηδία στην Ευρώπη. Ευτυχώς μένω Αμερική, αλλά τα στραβά πρέπει να λέγονται ανεξαρτήτως από το ποιος ευθύνεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι παμε πισω δεν το εχω καταλαβει. Ποιος αγραφος κανονας λεει οτι οσο μεγαλωνει κατι, παει μπροστα; Βγαλανε αυτο το τηλεφωνο για συγκεκριμενη ομαδα χρηστων που ζητουν τετοιες οθονες. Οι υπολοιποι συνεχιζουμε κανονικα την "εξελιξη" μας με τις μεγαλυτερες :)

Μάλλον με τα χρόνια αυξάνεται ο μέσος όρος της μυωπίας... Λογικά σε 10 χρόνια τα smartphones με λιγότερο από 21" θα είναι σπιρτόκουτα.

• Like 3

Τελικά σχεδόν σε όλα τα σχόλια βλέπω 2 στρατόπαιδα. Και απο τις 2 πλευρές επίσης βλέπω ανούσια πράγματα και υπερβολές!

Ο ένας συγκρίνει το iPhone με την ποιότητα κατασκευής και την κάμερα που έχει ειδικά με κάτι ψευτοκινεζιές που μπορεί και να χαλάσουν την επόμενη μέρα.

Ο άλλος μετά το συγκρίνει με σκούπα! Ή τι να την κάνει την μεγάλη οθόνη αφού δεν βλέπει ταινίες στο λεοφορείο!! Δηλαδη δεν βλέπει βιντεάκια οταν ξαπλώσει στο κρεβάτι του ας πούμε!!

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και λέει οτι στις 4 ίντσες έιναι άχρηστος ένας τόσο δυνατός επεξεργαστής ( εκτός και αν πεταχτεί κανένας που θα πει οτι θα το δουλέυει 3ds max ), οπότε για αυτό το μέγεθος κινητού συγκρίνεται έυκολα με ένα Z3 compact που τα έχει όλα καλύτερα εκτός απο την κάμερα. Για να μην πω REDMI 3 και πείτε οτι είναι μεγάλο. Αλλά θα πείτε μετά οτι είναι στις 4" φίλε οπότε θα βγάλουμε έξω τους απαιτητικούς που λένε οτι τους ενδιαφέρουν τα specs, ΓΙΑΤΙ δεν έχει κανένα νόημα να βγάζεις 100.000 στο Antutu και να σερφάρεις απλώς στο ιντερνετ και θα βρεθούμε με ένα πανάκριβο κινητό, με προπέρσινο σχέδιο(!), απίστευτα χάλια μπαταρία, τεράστια μπέζελ και τιμή flagship...

Ότι να ναι δηλαδή! Παιδιά καλό θα ήταν αμα είχε το πολύ 400€ το 32άρι όσο το 5s δηλαδή. Όταν το πουλάς τόσο ακριβά κοροιδεύεις τον κόσμο με τα 16gb, εκεί μόνο αν είσαι κολημένος λές οτι είναι μια χαρά!

Και για να ξέρετε απο το 5s έχει καλύτερο επεξεργαστή, ραμ και κάμερα, δηλαδή δεν δίνει 20$ για τον επεξεργαστή, δίνει 30$, +5$ ραμ +10$ κάμερα και τσούπ αντι να είναι 30$ πιο ακριβό απο το 5s είναι 150$! Κόστος εξέλιξης θα μου πείτε μετα.. χαχα δηλαδή

Συνοπτικά, όσοι το βλέπετε μια χαρά να πάρετε πανάκριβα ένα κινητό σχεδίου 3 ετίας και να μην σας πειράζει ενώ κράζετε ας πούμε το s7 που δεν είχε μεγάλες αλλαγές.. να πάτε σε γιατρό.

Είναι ακριβό, τέλος.

• Like 1

Δεν περνουμε dump phone φίλε μου αλλά Smartphone. Smartphone χωρίς μεγάλη οθόνη είναι αμάξι χωρίς ρόδες. Εκτός αν το θέλεις κάποιος μόνο για κλήσεις και μηνύματα. Που και με 50 ευρώ κάνει τη δουλειά του μια χαρά.

Ξεχνας τον υποκειμενικο παραγοντα. Για σενα και για μενα μπορει να ειναι μικρη η οθονη αλλα για αλλους σιγουρα ειναι οπως το θελουν.

Οσο για το αλλο που λες διαφωνω. Οπως μπορεις να τσεκαρεις τον τραπεζικο σου λογαριασμο απο ενα smartphone με 4 ιντσες, ετσι θα το κανεις και σε ενα με 5. Και στα δυο θα χρειαστει να κανεις ζουμ στο σημειο της σελιδας που θα βαλεις τον κωδικο σου και θα δεις τις πληροφοριες που θες. Και μη μου πεις οτι διαβαζεις σελιδες στις 5 ιντσες χωρις να ζουμαρεις γιατι δε θα σε πιστεψω :)

• Like 1

Ξεχνας τον υποκειμενικο παραγοντα. Για σενα και για μενα μπορει να ειναι μικρη η οθονη αλλα για αλλους σιγουρα ειναι οπως το θελουν.

Οσο για το αλλο που λες διαφωνω. Οπως μπορεις να τσεκαρεις τον τραπεζικο σου λογαριασμο απο ενα smartphone με 4 ιντσες, ετσι θα το κανεις και σε ενα με 5. Και στα δυο θα χρειαστει να κανεις ζουμ στο σημειο της σελιδας που θα βαλεις τον κωδικο σου και θα δεις τις πληροφοριες που θες. Και μη μου πεις οτι διαβαζεις σελιδες στις 5 ιντσες χωρις να ζουμαρεις γιατι δε θα σε πιστεψω :)

Στις 5.7 σπάνια κάνω ζουμ σε σελίδα. Είναι απόλαυση σε multimedia λειτουργίες. Οι 4 είναι απίστευτα λίγες ειδικά όταν μιλάμε για 500 ευρώ και τεράστιο Bezel.

• Like 1

Τελικά σχεδόν σε όλα τα σχόλια βλέπω 2 στρατόπαιδα. Και απο τις 2 πλευρές επίσης βλέπω ανούσια πράγματα και υπερβολές!

Ο ένας συγκρίνει το iPhone με την ποιότητα κατασκευής και την κάμερα που έχει ειδικά με κάτι ψευτοκινεζιές που μπορεί και να χαλάσουν την επόμενη μέρα.

Ο άλλος μετά το συγκρίνει με σκούπα! Ή τι να την κάνει την μεγάλη οθόνη αφού δεν βλέπει ταινίες στο λεοφορείο!! Δηλαδη δεν βλέπει βιντεάκια οταν ξαπλώσει στο κρεβάτι του για ας πούμε!!

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και λέει οτι στις 4 ίντσες έιναι άχρηστος ένας τόσο δυνατός επεξεργαστής ( εκτός και αν πεταχτεί κανένας που θα πει οτι θα το δουλέυει 3d smax ), οπότε για αυτό το μέγεθος κινητού συγκρίνεται έυκολα με ένα Z3 compact που τα έχει όλα καλύτερα εκτός απο την κάμερα. Για να μην πω REDMI 3 και πείτε οτι είναι μεγάλο. Αλλά θα πείτε μετά οτι είναι στις 4" φίλε οπότε θα βγάλουμε έξω τους απαιτητικούς που λένε οτι τους ενδιαφέρουν τα specs, ΓΙΑΤΙ δεν έχει κανένα νόημα να βγάζεις 100.000 στο Antutu και να σερφάρεις απλώς στο ιντερνετ και θα βρεθούμε με ένα πανάκριβο κινητό, με προπέρσινο σχέδιο(!), απίστευτα χάλια μπαταρία, τεράστια μπέζελ και τιμή flagship...

Ότι να ναι δηλαδή! Παιδιά καλό θα ήταν αμα είχε το πολύ 400€ το 32άρι όσο το 5s δηλαδή. Όταν το πουλάς τόσο ακριβά κοροιδεύεις τον κόσμο με τα 16gb, εκεί μόνο αν είσαι κολημένος λές οτι είναι μια χαρά!

Και για να ξέρετε απο το 5s έχει καλύτερο επεξεργαστή, ραμ και κάμερα, δηλαδή δεν δίνει 20$ για τον επεξεργαστή, δίνει 30$, +5$ ραμ +10$ κάμερα και τσούπ αντι να είναι 30$ πιο ακριβό απο το 5s είναι 150$! Κόστος εξέλιξης θα μου πείτε μετα.. χαχα δηλαδή

Συνοπτικά, όσοι το βλέπετε μια χαρά να πάρετε πανάκριβα ένα κινητό σχεδίου 3 ετίας και να μην σας πειράζει ενώ κράζετε ας πούμε το s7 που δεν είχε μεγάλες αλλαγές.. να πάτε σε γιατρό.

Είναι ακριβό, τέλος.

Ας συμφωνησουμε οτι ειναι ακριβο για την Ελλαδα με την τιμη που θα ερθει, ειναι ομως φθηνοτερο απο το 6s που ουσιαστικα του εχει παρει το hardware. Το αν αξιζει ή οχι ας το κρινουν οσοι σκεφτονται να το αγορασουν, δε μπλεκω με αυτο.

Επισης ναυαρχιδα δεν ειναι και δε νομιζω να παρουσιαστηκε ως τετοιο. Ουτε τιμη ναυαρχιδας εχει (700+ συνηθως), εκτος αν μιλας για τιμη android ναυαρχιδας, σε σκρουτζαδικο, μετα απο 6 μηνες.

Στις 5.7 σπάνια κάνω ζουμ σε σελίδα. Είναι απόλαυση σε multimedia λειτουργίες. Οι 4 είναι απίστευτα λίγες ειδικά όταν μιλάμε για 500 ευρώ και τεράστιο Bezel

Εγω τις 5,7 τις λεω υπερβολη, εσυ θα μου πεις ειναι τελειες. Αρα ειναι θεμα προσωπικης προτιμησης, οπως και οι 4 ;)

• Like 1

Στις 5.7 σπάνια κάνω ζουμ σε σελίδα. Είναι απόλαυση σε multimedia λειτουργίες. Οι 4 είναι απίστευτα λίγες ειδικά όταν μιλάμε για 500 ευρώ και τεράστιο Bezel.

Από την άλλη υπάρχουν και άτομα σαν και εμένα που θεωρούν χαζό να βλέπει κάποιος video/ταινία/σειρά σε κινητό.

• Like 5

Μάπα για τα λεφτά του... Με πολύ λιγότερα παίρνεις καλυτερo imo.

Επισης με 4 ιντσες οθονη δεν πας πουθενα. Ιδικα οταν προκειται για 4ινστο σε διαστάσεις σασί 4,5 - 4,7ιντσων... ποιό το όλο νόημα της μικρής οθονης? 

Ποιον (εκτος απο εσενα) βλεπεις να συγκρινει ανόμοια πραγματα στα παραπάνω σχόλια? Ολοι για smartphones μιλαμε φιλε και συγκρινουμε κινητο με κινητο, και σχολιαζουμε την τιμη με βαση τις τιμες που κυμαινονται σημερα ανταγωνιστικα smartphones, η οποία παρεπιπτοντως ειναι υπερβολικα υψηλη γι αυτο και το κραξιμο. Τις μπριζολες και τις σαρδελες δεν ξερω που τις βλεπεις.

Φιλε Cowboy ακυρο αλλα εισαι γεματος απο μηνυματα!! Εχεις μια αγγελια, στειλε να μιλησουμε. Χαλανδρι.

Από την άλλη υπάρχουν και άτομα σαν και εμένα που θεωρούν χαζό να βλέπει κάποιος video/ταινία/σειρά σε κινητό.

Ακριβως για αυτο βγηκανε τα tablet :D

Να πει ότι τον βόλευε περισσότερο. Περίεργο σου φαίνεται; Τον βόλευαν προφανώς οι διαστάσεις, έπαιρνε και μακράν καλύτερο λειτουργικό, οπότε προσωπικά πολύ λογικό το βρίσκω.

Ναι μου φαινεται λογικο να θελει μικροτερη συσκευη ..αλλα το να γυρισεις απο τοσο μεγαλη οθονη σε 4" θελει προσπαθεια...(θεωρωντας οτι κανει την ιδια βαρια χρηση)

Πείτε μου ένα λόγο να μην προτιμήσω το MPIE T6S 3G στα €57.35

- 2πύρηνα και τα δυο

- 2gb RAM και τα δυο

- SD card τo ΜPIE κερδίζει

- 5.5 inch τo ΜPIE κερδίζει

- 1280 x 720 οθόνη τo ΜPIE κερδίζει

- Πίσω κάμερα 13MP τo ΜPIE κερδίζει

- Εμπρός κάμερα 5MP τo ΜPIE κερδίζει

- Μπαταρία 3000mAh τo ΜPIE κερδίζει

- FM Radio τo ΜPIE κερδίζει

- File manager τo ΜPIE κερδίζει

- Αποστολη ringtone με bluetooth τo ΜPIE κερδίζει

- Flash στον browser τo ΜPIE κερδίζει

το ΜΟΝΟ που υπερέχει το iPhone SE είναι οτι έχει 4G, οπότε ΟΥΤΕ καν ρε Apple! MPIE T6S 3G και πάλι MPIE T6S 3G με τα χίλια! Και άσε τους άλλους να μπλέκουν με αιφόνια!

μακρια το χωριο απο τα σπιτια ειδικα με την καμερα, επισης το quad δε σημαινει 2 πυρηνες οποτε κεριδιζει λες το "μπε" ε χαχα ε οχι γιατι οι 2 πυρηνες της Apple μπορουν να σηκωσουν "windows 7" ενω τα αλλα και 8 πυρηνες δεν μπορουν να ξεπερασουν το boot logo

• Like 1

Τα προϊόντα της Apple εισάγονται στην Ευρώπη κατ' ευθείαν από Κίνα. Η ΕΕ έχει δασμό σε οποιοδήποτε προϊόν εισάγεται από Κίνα, ανεξάρτητα εάν η εταιρεία που έχει τη μάρκα του προϊόντος δεν είναι κινέζικη.

αυτό είναι το λογικό και φυσιολογικό από οικονομικής οπτικής να συμβαίνει, θα ήταν εντελώς παράλογο τα κινητά να πηγαίνουν Αμερική και μετά ΕΕ εκτός και αν για κάποιο λόγο συνέφερε οικονομικά το οποίο δύσκολα θαγινόταν. Η κύρια απορία μου είναι αν κατά την εισαγωγή στην Αμερική από Κίνα υπάρχει δασμός ή όχι επειδή είναι αμερικανικη εταιρεία η Apple και υπάρχει κάποια συμφωνία

Kazama88 Ξερω ΠΟΛΥ καλα τι σημενει το Retina και γι αυτο ειμαι φαν του

σημενει ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ PIXEL ωστε να μην αντιλαμβανεται το ανθρωπινο ματι pixel

και γι αυτο η οθονες της Apple ειτε στα κινητα/ταμπλετ ειτε στου λαπτοπ/υπολογιστες της κανουν αισθητη διαφορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...