cpgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Οπως παντα ζητουν πολλα και μαλιστα για 4αρα οθονη? Ελα τωρα, θα δινουν δωρο και μεγεθυντικα γυαλια ? 2016 φτασαμε, κατω απο 4.7 ειναι σπιρτοκουτο. Εδω ο αλλος αλλαξε νοτε3 5.5" με 5ς 4"..τι να πει κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Διάβασε τι είναι το Retina και μετά ξαναγράψε. https://en.wikipedia.org/wiki/Retina_Display Μερικοί καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε. Κατά τα άλλα πάρτε Iphone SE και join the 480p club. για τον παραπανω χρηστη που συγκρινει MPIE με το iPhone σε πληροφορω πως 1280χ720 ειναι κουραδακια μπροστα στην οθονη του iPhone με την Retina τεχνολογια εχω το iPhone 4 που εχει Retina και το LG Sprint (νομιζω ετσι λεγεται) και το 4 μου ,το ισοπεδωνει στην οθονη ,παρολο που το LG εχει 1280χ720 ενω το 4 εχει 640x960 και οσο για την καμερα το 4 εχει 5MP ενω το LG εχει 8ΜΡ και παλι το iPhone βγαζει ποιο καθαρες και ζωντανες φωτο απο το LG Και οι 2 λαθος ειστε ,δεν παιζει ρολο η αναλυση μονη της... αλλα το ppi-πυκνοτητα αναλυση προς μεγεθος οθονης...το οποιο απο ενα σημειο και μετα δεν εχει διαφορα στο ματι (γυρω στα 300ppi)...Ολα τα αλλα περι αναλυσεων ειναι μαρκετινγκ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmour Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εδω ο αλλος αλλαξε νοτε3 5.5" με 5ς 4"..τι να πει κανεις Να πει ότι τον βόλευε περισσότερο. Περίεργο σου φαίνεται; Τον βόλευαν προφανώς οι διαστάσεις, έπαιρνε και μακράν καλύτερο λειτουργικό, οπότε προσωπικά πολύ λογικό το βρίσκω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Πείτε μου ένα λόγο να μην προτιμήσω... Δεν είναι iPhone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εδω ο αλλος αλλαξε νοτε3 5.5" με 5ς 4"..τι να πει κανεις Και εγώ είχα G3 (32gb) και πήγα σε Lumia 930...ότι βολεύει τον καθένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Και οι 2 λαθος ειστε ,δεν παιζει ρολο η αναλυση μονη της... αλλα το ppi-πυκνοτητα αναλυση προς μεγεθος οθονης...το οποιο απο ενα σημειο και μετα δεν εχει διαφορα στο ματι (γυρω στα 300ppi)...Ολα τα αλλα περι αναλυσεων ειναι μαρκετινγκ.. Εγραψα εγώ κάτι τέτοιο? Ισα ίσα έβαλα και link για τo τι σημαίνει retina. Μάλλον βιάστηκες. To κατα τα άλλα που έγραψα δεν έχει να κάνει με αυτό( για αυτό και το "κατά τα άλλα") αλλά ήταν ένα αστειάκι που κυκλοφορεί στο youtube επειδή αυτή η ανάλυση σε περιορίζει στο να μπορείς να streamαρεις μεχρι 480p. Το οποίο δεν είναι Retina.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisis89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Φάση έχει που μερικοί το συγκρίνουν με κινεζιές. Προσφέρουν ώρες ατελείωτου γέλιου. Επί του θέματος, πάλι υπερκοστολογημένο, αλλά τί να περιμένεις στο Ελλαδιστάν; Εν γένει θα μοσχοπουλήσει, αλλά εδώ δύσκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εμπρός πίσω όπως πάντα από αυτή την εταιρεία τα τελευταία 7 χρόνια. 499 για ένα έκτρωμα με 60% αναλογία bezel/οθόνη και μπαταριουλα. Πάρτε κανένα Xperia z5 compact που έχει ίδιο μέγεθος με αυτό αλλά με 4.6" οθόνη να μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με το κινητό σας και αφήστε τέτοια κινητακια. Το θετικο της ολης υποθεσης ειναι τα 2gb RAM. Πριν από 2 χρόνια πήρα κινητό με 3gb Ram στα 400 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 για τον παραπανω χρηστη που συγκρινει MPIE με το iPhone σε πληροφορω πως 1280χ720 ειναι κουραδακια μπροστα στην οθονη του iPhone με την Retina τεχνολογια εχω το iPhone 4 που εχει Retina και το LG Sprint (νομιζω ετσι λεγεται) και το 4 μου ,το ισοπεδωνει στην οθονη ,παρολο που το LG εχει 1280χ720 ενω το 4 εχει 640x960 Retina είναι trademark όχι τεχνολογία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allure_boy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 2xcpu,3xgpu,2gb ram12mp camera... αν σου φαινονται λιγα παρε κατι αλλο. αυτα θα φανουν αργοτερα σε 2-3 αναβαθμισεις του ιος που το 5ς θα αρχισει να σερνεται.Γνωστη η ιστορια. δεν υπαρχει περιπτωση να μην τρεχει καλα με 2-3 αναβαθμησεις το 5s το 5s ακομα 2 χρονια ... θα ειναι τελειο.. οπως ηταν και το 4s και με την καινουργια αναβαθμηση τωρα το 5ς πεταει!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Retina είναι trademark όχι τεχνολογία... Είχες τι κάνει το marketing? Τέτοιους πελάτες θέλει η Apple που δεν έχουν ιδέα απο τεχνολογία. Όλα τα σουργελα της τηλεορασης έχουν iphone ipad κτλ χωρίς να ξέρουν καν τι λειτουργικό έχουν. Η ανθρώπινη βλακεια δεν έχει όρια. Τα έλεγε ο Albertos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allure_boy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 για τον παραπανω χρηστη που συγκρινει MPIE με το iPhone σε πληροφορω πως 1280χ720 ειναι κουραδακια μπροστα στην οθονη του iPhone με την Retina τεχνολογια εχω το iPhone 4 που εχει Retina και το LG Sprint (νομιζω ετσι λεγεται) και το 4 μου ,το ισοπεδωνει στην οθονη ,παρολο που το LG εχει 1280χ720 ενω το 4 εχει 640x960 και οσο για την καμερα το 4 εχει 5MP ενω το LG εχει 8ΜΡ και παλι το iPhone βγαζει ποιο καθαρες και ζωντανες φωτο απο το LG ρετινα δεν εχει το iphone 4 καποιο λαθος κανεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εμπρός πίσω όπως πάντα από αυτή την εταιρεία τα τελευταία 7 χρόνια. 499 για ένα έκτρωμα με 60% αναλογία bezel/οθόνη και μπαταριουλα. Πάρτε κανένα Xperia z5 compact που έχει ίδιο μέγεθος με αυτό αλλά με 4.6" οθόνη να μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με το κινητό σας και αφήστε τέτοια κινητακια. Πριν από 2 χρόνια πήρα κινητό με 3gb Ram στα 400 ευρώ. Γιατι παμε πισω δεν το εχω καταλαβει. Ποιος αγραφος κανονας λεει οτι οσο μεγαλωνει κατι, παει μπροστα; Βγαλανε αυτο το τηλεφωνο για συγκεκριμενη ομαδα χρηστων που ζητουν τετοιες οθονες. Οι υπολοιποι συνεχιζουμε κανονικα την "εξελιξη" μας με τις μεγαλυτερες ρετινα δεν εχει το iphone 4 καποιο λαθος κανεις... εχει κανονικοτατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μια χαρα ειναι ειναι η τιμη, αγοραζεις rolls rolls !! Εχει ενα πρεστιζ το μηλο αν εχει χαμηλες τιμες θα ριξεις το επιπεδο τοσο απλο/!!Ξυπνατε !ποιο αλλο κηνιτο εχει τοσο καλη μεταπωληση !!!!!!Μηλο για παντα 2 δεν υπαρχει απλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Γιατι παμε πισω δεν το εχω καταλαβει. Ποιος αγραφος κανονας λεει οτι οσο μεγαλωνει κατι, παει μπροστα; Βγαλανε αυτο το τηλεφωνο για συγκεκριμενη ομαδα χρηστων που ζητουν τετοιες οθονες. Οι υπολοιποι συνεχιζουμε κανονικα την "εξελιξη" μας με τις μεγαλυτερες εχει κανονικοτατα Δεν περνουμε dump phone φίλε μου αλλά Smartphone. Smartphone χωρίς μεγάλη οθόνη είναι αμάξι χωρίς ρόδες. Εκτός αν το θέλεις κάποιος μόνο για κλήσεις και μηνύματα. Που και με 50 ευρώ κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα