gnsX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και μας νοιάζει στο θέμα του SE γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το 5s έχει ακόμα και με οικονομία μπαταρίας σούπερ επιδόσεις, όσο για την τιμή του στην Ελλάδα τελικά είμαστε μη ανταγωνιστικοί, για αυτό βάζουν λουκέτο εταιρίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σπαμ σπαμ σπαμ Yeah, people ain't sheeps. sheep* Δεν βάζεις s στον πληθυντικό του sheep.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλά όλα τα άλλα, αυτό τι μαργαριτάρι ήταν; Εχω χρησιμοποιησει και τα δυο λειτουργικα μιας και ειχα για 3 χρονια iPhone 4 και 5. Και το Android το θεωρω καλυτερο λειτουργικο σηστημα και με βολευει περισσοτερο. Οπως θεωρω και τα Windows καλυτερα απο OSX και με βολευουν περισσοτερο παρολλο που εχω και macbook air pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmour Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εχω χρησιμοποιησει και τα δυο λειτουργικα μιας και ειχα για 3 χρονια iPhone 4 και 5. Και το Android το θεωρω καλυτερο λειτουργικο σηστημα και με βολευει περισσοτερο. Οπως θεωρω και τα Windows καλυτερα απο OSX και με βολευουν περισσοτερο παρολλο που εχω και macbook air pro. Το τι σε βολεύει περισσότερο είναι υποκειμενικό και το σέβομαι. Αλλά σε όλους τους βασικούς τομείς (ευχρηστία, ασφάλεια, σταθερότητα, ταχύτητα) αντικειμενικά το android έρχεται τρίτο και με διαφορά. Άλλο αν κάποιος παραβλέπει αυτά προς χάριν αντικειμενικά δευτερευόντων χαρακτηριστικών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα