grovolis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Βάλτε και κανένα καπέλο ακόμα, έρχεται καλοκαίρι!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eliaskat Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 παω να στησω τεντα εξω απο καταστημα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Οι τιμές στο Αμέρικα είναι πάντα χωρίς φόρους. Σε κάθε πολιτεία έχουν διαφορετική φορολογία γι αυτό και βάζουν πάντα τιμές χωρίς ΦΠΑ. Στα ίδια έρχεται. 4-5-6-7% κυμαίνεται το sales tax σε όλη την Αμερική. 380-400 ευρώ έπρεπε να παίζει βάσει ισοτιμίας στην Ευρώπη/Ελλάδα (χωρίς το ελεεινό ΦΠΑ 23%) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvid84 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Πανάκριβη φόλα.. Το τραγικό είναι η ισοτιμία 399 δολλάρια σε 499ευρω! Γελάω απλά! Το 2ο πιο τραγικό είναι ότι για 48GB παραπάνω πρέπει να δώσεις + 100 ευρόπουλα... Φτύσιμο στη μάπα θέλει η apple... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 4-5-6-7% κυμαίνεται το sales tax σε όλη την Αμερική. 380-400 ευρώ έπρεπε να παίζει βάσει ισοτιμίας στην Ευρώπη/Ελλάδα Τέλη και δασμούς εισαγωγής δεν έχει; Ή μήπως οι ΗΠΑ είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grovolis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Τέλη και δασμούς εισαγωγής δεν έχει; Ή μήπως οι ΗΠΑ είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Φίλε νομίζω κάνεις λάθος γιατί στην Ευρώπη θα δίνει η Apple,δεν τα αγοράζουμε από την Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Τέλη και δασμούς εισαγωγής δεν έχει; Ή μήπως οι ΗΠΑ είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Αυτός δεν πληρώνει αυτά που λες, και το έχει φθηνότερο από USA; Παραεισαγωγής...καλά.... http://www.skroutz.gr/s/7423345/Apple-iPhone-6s-16GB.html http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone6s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Πείτε μου ένα λόγο να μην προτιμήσω το MPIE T6S 3G στα €57.35 - 2πύρηνα και τα δυο - 2gb RAM και τα δυο - SD card τo ΜPIE κερδίζει - 5.5 inch τo ΜPIE κερδίζει - 1280 x 720 οθόνη τo ΜPIE κερδίζει - Πίσω κάμερα 13MP τo ΜPIE κερδίζει - Εμπρός κάμερα 5MP τo ΜPIE κερδίζει - Μπαταρία 3000mAh τo ΜPIE κερδίζει - FM Radio τo ΜPIE κερδίζει - File manager τo ΜPIE κερδίζει - Αποστολη ringtone με bluetooth τo ΜPIE κερδίζει - Flash στον browser τo ΜPIE κερδίζει το ΜΟΝΟ που υπερέχει το iPhone SE είναι οτι έχει 4G, οπότε ΟΥΤΕ καν ρε Apple! MPIE T6S 3G και πάλι MPIE T6S 3G με τα χίλια! Και άσε τους άλλους να μπλέκουν με αιφόνια! Σοβαρα τα συγκρινεις; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Τέλη και δασμούς εισαγωγής δεν έχει; Ή μήπως οι ΗΠΑ είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; με αυτό που είπες με έβαλες σε κάποιες σκέψεις, το τηλέφωνο κατασκευάζεται στην Κίνα άρα ως προϊόν τι θεωρείται αμερικάνικο ή κινέζικο (σαφώς είναι αμερικάνικα σχεδιασμένο) τι δασμοί υπάρχουν για να πάει στην Αμερική (θεωρείται εισαγώμενο προΙόν και εκεί; ) πάντως δεν νομίζω να τα πηγαίνουν ΗΠΑ και να τα ξαναφέρνουν Ευρώπη. Άρα θα τουλάχιστον τα μεταφορικά για Ευρώπη είναι αρκετά πιο φθηνά. Βέβαια μιλάμε για πιο πολλές χώρες στην Ευρώπη και άρα αυτό κατά κάποιον τρόπο αυξάνει ίσως λειτουργικά κόστη. Βέβαια και η Αμερική έχει πολλές πολιτείες και είναι από μόνη της σχεδόν μια Ηπείρος. Έχει ένα ενδιαφέρον η απορία μου νομίζω, σίγουρα επειδή δεν έχω τις γνώσεις μπορεί να είναι και αφελής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JokeR8Greece Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Το βλέπω να έχει την τύχη του C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Φίλε νομίζω κάνεις λάθος γιατί στην Ευρώπη θα δίνει η Apple,δεν τα αγοράζουμε από την Αμερική. Ενδιαφέρον, προφανώς η Apple τα γεννάει στην Ευρώπη, δεν τα φέρνει από τις ΗΠΑ. Αυτός δεν πληρώνει αυτά που λες, και το έχει φθηνότερο από USA; Παραεισαγωγής...καλά.... http://www.skroutz.gr/s/7423345/Apple-iPhone-6s-16GB.html http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone6s Με συγχωρείς, το ένα είναι τιμή ΧΩΡΙΣ επιδότηση και το άλλο ΜΕ επιδότηση. Και δεν συγκρίνω τις τιμές των καταστημάτων (παραεισαγωγές κλπ κλπ), συγκρίνω τις επίσημες τιμές. Το πώς θα διαμορφωθεί η τελική τιμή είναι άλλο θέμα. με αυτό που είπες με έβαλες σε κάποιες σκέψεις, το τηλέφωνο κατασκευάζεται στην Κίνα άρα ως προϊόν τι θεωρείται αμερικάνικο ή κινέζικο (σαφώς είναι αμερικάνικα σχεδιασμένο) τι δασμοί υπάρχουν για να πάει στην Αμερική (θεωρείται εισαγώμενο προΙόν και εκεί; ) πάντως δεν νομίζω να τα πηγαίνουν ΗΠΑ και να τα ξαναφέρνουν Ευρώπη. Άρα θα τουλάχιστον τα μεταφορικά για Ευρώπη είναι αρκετά πιο φθηνά. Βέβαια μιλάμε για πιο πολλές χώρες στην Ευρώπη και άρα αυτό κατά κάποιον τρόπο αυξάνει ίσως λειτουργικά κόστη. Βέβαια και η Αμερική έχει πολλές πολιτείες και είναι από μόνη της σχεδόν μια Ηπείρος. Έχει ένα ενδιαφέρον η απορία μου νομίζω, σίγουρα επειδή δεν έχω τις γνώσεις μπορεί να είναι και αφελής... Δεν ξέρω το supply chain και τα logistics της Apple. Σε κάθε περίπτωση, είτε τα φέρνει από ΗΠΑ είτε τα φέρνει από Κίνα, ένα είναι σίγουρο: δεν τα φέρνει από την Ευρώπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ξεστοκαρισμα 5S? τους έμειναν λιγα καλούπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μερικες πραξεις για τις επισημες τιμες: α) Το iPhone 6s κάνει στη Γερμανια 739€ με ΦΠΑ 19%. Οπότε χωρίς φόρο(για να είναι συγκρισιμη με την τιμη στις ΗΠΑ) ειναι: 739 / 1.19 = 621€ β) Το iPhone 6s κάνει στις ΗΠΑ $649 χώρις φορο και επιδότηση. Σε ευρώ τα $649 ειναι περίπου με την τωρινή ισοτιμία 580€. γ) Οπότε διαφορά τιμής μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ ειναι 621/580=1.07, δηλάδη είναι 7% ακριβότερο στην Ευρώπη. Η διαφορα μου φαινεται λογικη, ειδικα για ενα προιον αμερικανικης εταιριας κ φυσικα μην ξεχναμε οτι πρέπει η εταιρια να ειναι λιγο καλυμμενη για τις διακυμάνσεις της ισοτιμίας. Δυστυχως στο iphone SE , η διαφορά είναι μεγαλύτερη: α) Το iPhone SE κάνει στην Ελλάδα 499€ με ΦΠΑ 23%. Οπότε χωρίς φόρο(για να είναι συγκρισιμη με την τιμη στις ΗΠΑ) ειναι: 499 / 1.19 = 405€ β) Το iPhone SE κάνει στις ΗΠΑ $399 χώρις φορο και επιδότηση. Σε ευρώ τα $399 ειναι περίπου με την τωρινή ισοτιμία 356€. γ) Οπότε διαφορά τιμής μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ ειναι 405/357=1.13, δηλάδη είναι 13% ακριβότερο στην Ευρώπη/Ελλάδα. Η διαφορα και πάλι δεν φαίνεται μεγάλη, ειδικά αν αναλογιστούμε οτι στην Ευρώπη/Ελλαδα μετά απο λίγο καιρο μπορείς να το αγοράσεις φθηνότερα από τις επισημες τιμές απο μαγάζια μικρότερα στο skroutz* και οτι στην Ευρωπη η apple εχει να καλύψει κ το εξτρα κόστος των δικαιωμάτων των καταναλωτων για ελαττωματικά προιοντα για 2 χρόνια.. *Ενδεικτικά αν κάνουμε τις ιδιες πράξεις για το iPhone 6s με αγορά απο μαγαζί στο skroutz: α) Το iPhone 6s κάνει στη Ελλάδα 590€ με ΦΠΑ 23%. Οπότε χωρίς φόρο(για να είναι συγκρισιμη με την τιμη στις ΗΠΑ) ειναι: 590 / 1.23 = 479€ β) Το iPhone 6s κάνει στις ΗΠΑ $649 χώρις φορο και επιδότηση. Σε ευρώ τα $649 ειναι περίπου με την τωρινή ισοτιμία 580€. γ) Οπότε είναι φθηνότερο στην Ελλάδα(!) απο οτι στις ΗΠΑ, συγκεκριμενα ειναι, 580/479=1.21 δηλάδη είναι 21% ακριβότερο στις ΗΠΑ απο οτι στην Ελλάδα!! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από haHa 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Τιμές χωρίς επιδότηση και τα δύο που ανέφερα, τέσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Σοβαρα τα συγκρινεις; το βγάζει μάλιστα και καλύτερο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα