Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα και απο εμενα εχω προβλημα με την καρτα γραφικων μου..ειναι asus radeon 7870 εκει που επαιζα λοιπον μου πεταει κοκκινη οθονη σβηνω τον υπολογιστη τον ξανα αναβω εβγαζε μπλε οθονη λεω ισως καποιο αρχειο απο τα windows 10 δεν δουλευει σωστα και τον κανω φορματ αναβει κανονικα χωρις κανενα προβλημα μολις βαζω τους driver της καρτας κανει επανεκκινιση και μου βγαζει γραμες και σιγα σιγα μαυριζη η οθονη εχει καει η καρτα ξερει καποιος να με βοηθησει...?

Δημοσ.

Καλημέρα.

Κάρτα γραφικών λογικά, ναι.

Ένα, κοίτα λίγο τις θερμοκρασίες. Αν είναι μέσα σε λογικά πλαίσια.

Δύο, εγώ θα σου έλεγα τσέκαρε μια και τις ram σου. Να δεις μην είναι τίποτα τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Η θερμοκρασιες μεσα σε λογικα πλαισια ειναι ναι!την ram πως να την τσεκαρω δεν ξερω ειμαι λιγο ασχετος ΄ :mellow:

Δημοσ.

Η θερμοκρασιες μεσα σε λογικα πλαισια ειναι ναι!την ram πως να την τσεκαρω δεν ξερω ειμαι λιγο ασχετος ΄ :mellow:

καλο θα ηταν καταρχας να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες γενικα για το συστημα σου...

της ραμ ανοιγεις το κουτι της βγαζεις και της δοκιμαζεις μια μια ξεχωριστα ...

Δημοσ.

Πάντως η red screen of death ήταν συχνό φαινόμενο στους catalyst, είχα ταλαιπωρηθεί αφάνταστα με τις r9 270 και με συγκεκριμένες εκδόσεις drivers, δοκίμασε με κάποια παλαιότερη έκδοση που δούλευε σωστάη κάρτα δεν χάνεις κάτι και απεγκατέστησε οποιοδήποτε software της κάρτας για υπερχρονισμό όπως msi ab, gpu tweak κλπ, πολλές φορές αν χρησιμοποιείς κάποια παλαιότερη έκδοση των προγραμμάτων αυτών και αλλάξεις drivers επίσης μπορεί να δώσει παρόμοια συμπτώματα

• Like 2
Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι 8 πύρινος asus επεξεργαστη 8gb ram κάρτα είχε την 7870 που είπα..αν βάζεις άλλους driver και δεν τεριαζουνε δεν σε αφηνει να προχωρησεις!των πήρα πριν λίγο τον πήγα σε ένα κατάστημα και μου είπε κάρτα σίγουρα είναι..Έχω παραγγηλει μια βέβαια την 750 ti 2gb και για αυτό ρώτησα κ εσάς μήπως φταίει κάτι άλλο κ δωσο τσάμπα χρήματα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...