Harisgsxr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω στην κατοχη μου μια κονσολα Yamaha Aw1600 και ενα mic Β-2 pro Behringer Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο την χρηση τους (εδω γελαμε) Αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν εχω την δυνατοτητα με αυτα τα συστηματα να κανω τα εξης: Θελω να μπορω να καταγραφω επιτοπου απο την κιθαρα στην κονσολα,επειτα απο keyboard και μετα να ηχογραφω και τελος να τα συνθετω ολα αυτα,με αποτελεσμα το Track. Υπαρχει η δυνατοτητα ολων αυτων των χρησεων χωρις συνδεση με Pc? Οποιος γνωριζει παρακαλω ας με ξεστραβωσει λιγο!
zitsos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Aν το καλοσκεφτεις την απάντηση την έδωσες μόνο σου....να τα ηχογραφήσεις που? και να τα επεξεργάζεσαι πώς? όπως κατάλαβες χωρίς pc ψάρια δεν πιάνεις!!!!
Harisgsxr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Aν το καλοσκεφτεις την απάντηση την έδωσες μόνο σου....να τα ηχογραφήσεις που? και να τα επεξεργάζεσαι πώς? όπως κατάλαβες χωρίς pc ψάρια δεν πιάνεις!!!! Η κονσολα φιλε μου διαθετει σκληρο δισκο και cd rw για αυτο και αναρωτιεμαι εαν γινεται αμεση εγγραφη.
sl028 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Γιατί δεν διαβάζεις το manual? http://usa.yamaha.com/products/music-production/recorders/aw1600/
zitsos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Στον σκηρο δησκο απλα αοοθυκευεις δεν μπορεις να κανεις καμια επεξεργασια οπως και να εχει...βασικα πιστευω οτι χωρις pc δεν μπορεις να κανεις ολλα αυτα που ζητας...
sl028 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μπορείς να τα κάνεις αυτά που λες, (δεν χρειάζεσαι pc) αλλά πρέπει να διαβάσεις το μανουαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα