Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα βγει κάποια στιγμή και θα το μάθουμε λογικά. Υπήρχε και παλιότερα αν δεν κάνω λάθος.

ναι παλιοτερα υπηρχε και το θυμαμαι αλλα πλεον δε το βρισκω πουθενα! καταργηθηκε?

Δημοσ.

ναι παλιοτερα υπηρχε και το θυμαμαι αλλα πλεον δε το βρισκω πουθενα! καταργηθηκε?

Νομίζω ναι και ετοιμάζεται νέο. Για ios έχει βγει ήδη. Έχει συζητηθεί στην ενότητα insomnia site forum.

Δημοσ.

μπορείς να δοκιμάσεις το mobile theme (κάτω κάτω στο "αλλαγή theme").
δεν είναι και το καλύτερο, αλλά από το τίποτα...

Δημοσ.

υπαρχει κατι τετοιο ? κι αν ναι πως το λενε? ψαχνω , ψαχνω και δε το βρισκω αλλα καπου εδω μεσα ειχα διαβασει πως υπαρχει.

Την έχω εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει πια στο google play store;

Εμένα με έχει βολέψει στο κινητό πάντως, και ας κρασάρει πού και πού [και επίσης δεν εμφανίζει τα spoilers + ποιός έκανε like].

Μια γερή αναβάθμιση να κάνουν και θα είναι super.

Δημοσ.

Την έχω εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει πια στο google play store;

Εμένα με έχει βολέψει στο κινητό πάντως, και ας κρασάρει πού και πού [και επίσης δεν εμφανίζει τα spoilers + ποιός έκανε like].

Μια γερή αναβάθμιση να κάνουν και θα είναι super.

Έχει αφαιρεθεί πλέον από το playstore

Δημοσ.

Κι εγω σαν τη nenya φάση, μ έχει βολέψει άπειρα στο κινητό, κι ας καμιά φορά δεν ανοίγει ή κρασσαρει ή κολλάει ολο το κινητό.

Χαλάλι οτι δεν φαίνονται τα σποιλερς, τα likes, οι μισές εικόνες και οι ειδοποιήσεις. Δε ν την αλλαζω με τπτ, 5 αστέρια απο μένα!

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον μόνο εγώ είμαι κατά των apps για κάθε site ξεχωριστά... μια χαρά είναι το mobile theme με Chrome.

To desktop είναι ακόμα καλύτερο! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...