Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Βγήκε ένα teaser τουλάχιστον... 30 Σεπτεμβρίου, κλασικά όλα τα episodes μαζεμένα... http://www.imdb.com/title/tt3322314/combined Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από ThReSh
Speculoos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ανέβηκε πολύ ψηλά ο πήχης. Οι πρώτες κριτικές λένε ότι έχουμε την καλύτερη Marvel TV Series και ότι ο Mike Colter είναι ταμάμ στον ρόλο. Για να δούμε, τρεις βδομάδες ακόμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Where is my money honey? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Where is my money honey? 1
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ανέβηκε πολύ ψηλά ο πήχης. Οι πρώτες κριτικές λένε ότι έχουμε την καλύτερη Marvel TV Series και ότι ο Mike Colter είναι ταμάμ στον ρόλο. Για να δούμε, τρεις βδομάδες ακόμα. ναι, καλα, οτι μετριοτητα της Μαρβελ βγαινει σε σειρα, ειναι αριστουργημα. εδω λεγανε οτι το υπερτιμημενο Jessica Jones ειναι το νεο Breaking Bad. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από KilliK
najinblue3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, καλα, οτι μετριοτητα της Μαρβελ βγαινε σε σειρα, ειναι αριστουργημα. εδω λεγανε οτι το υπερτιμημενο Jessica Jones ειναι το νεο Breaking Bad. Σορυ κ ολας αλλα το Jessica Jones ειναι μακραν το αγαπημενο μου απτο Νεφλιξ, ο χαρακτηρας της ειναι τρομερος, επισης ο Purple man ειναι ο πιο πολυδιαστατος villain που εχω δει σε σειρα/ταινια κομικ κ ο ηθοποιος τρομερος as well 1
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Jessica jones overrated.Μαλιστα το διαβασαμε και αυτο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μου μυρίζει τιρινίνι!
KilliK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Jessica jones overrated.Μαλιστα το διαβασαμε και αυτο. δηλαδη ειναι το καινουργιο Breaking Bad? ενταξει. παω πασο τοτε.
najinblue3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 δηλαδη ειναι το καινουργιο Breaking Bad? ενταξει. παω πασο τοτε. δηλαδη τι συγκρινεις τωρα, για να καταλαβω
KilliK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 εγω; με τιποτα. αλλοι την συγκρινουν με το Breaking Bad.
skiabox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το Jessica Jones ήταν το απόλυτο σκουπίδι. Καμία σχέση με το Daredevil δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα