GTI890 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εχω την συγκερκιμενη τηλεοραση 1-2 μηνες τωρα και ενω εβλεπα πριν λιγο κανονικα τηλεοραση καποια στιγμη εκλεισε τελειως λες και την τραβηξε καποιος απο την πριζα. Αποσυνδεσα 4-5 φορες την πριζα που τροφοδοτει το ρευμα για να δω μηπως φταιει το πολυμπριζο η κατι στην πριζα αλλα δεν δινει ρευμα η τελεοραση ειναι σαν να μην ειναι στην πριζα. τι εγινε κάηκε? με την εγγυηση τωρα τι παίζει? μου δινουν καινουργια? τι γινεται γενικα? (θα παρω και τηλ. αυριο στη samsung, αλλα αν γνωριζει καποιος τι παιζει σε τετοια φαση γιατι δεν μου χει ξανατυχει θα ηταν χρησιμη η γνωμη του....) ευχαριστω!
manos0013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Κοιταξες να δεις αν δινει ρευμα η συγκεκριμενη μπριζα ? Επισης δες μηπως το καλωδιο τροφοδοσιας ειναι κομμενο πουθενα (αν και δυσκολο). Η αγορα εχει γινει απο καποιο καταστημα ή μεσω ιντερνετ ?
GTI890 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Κοιταξες να δεις αν δινει ρευμα η συγκεκριμενη μπριζα ? Επισης δες μηπως το καλωδιο τροφοδοσιας ειναι κομμενο πουθενα (αν και δυσκολο). Η αγορα εχει γινει απο καποιο καταστημα ή μεσω ιντερνετ ? απο καταστημα και παρελαβα με αντικαταβολη. η πριζα δουλευει. το καλωδιο θα σε γελασω αλλα δεν φενεται να ειναι κομμενο καπου κανονικα φενεται.
manos0013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 απο καταστημα και παρελαβα με αντικαταβολη. η πριζα δουλευει. το καλωδιο θα σε γελασω αλλα δεν φενεται να ειναι κομμενο καπου κανονικα φενεται. Λογικα αν ειναι κατι απλο..θα στο φτιαξουν. Δυσκολα θα στην αλλαξουν με καινουργια! Αν ηταν μεσω σκρουτζ ισως υπηρχε θεμα...με την εγγυηση...αλλα ολα καλα αφου λες οτι την πηρες απο καταστημα
GTI890 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Λογικα αν ειναι κατι απλο..θα στο φτιαξουν. Δυσκολα θα στην αλλαξουν με καινουργια! Αν ηταν μεσω σκρουτζ ισως υπηρχε θεμα...με την εγγυηση...αλλα ολα καλα αφου λες οτι την πηρες απο καταστημα ερχονται σπιτι ομως? ή πρεπει να την παω εγω? γιατι ειναι δυσκολο να μεταφερω την 55 αρα
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ερχονται σπιτι ομως? ή πρεπει να την παω εγω? γιατι ειναι δυσκολο να μεταφερω την 55 αρα καλή βόλτα.. φαντάσου πόσο δύσκολο είναι να μεταφέρει ο άλλος κάθε πιθανό ανταλλακτικό.
graphist83 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Θα έφαγε καμιά υπέρταση. Οι νεες TV θέλουν προστασία σχεδόν υποχρεωτικά. Έρχονται σπίτι σου εντελως δωρεάν την επόμενη μέρα απο το τηλεφωνημα, αν γινει πρωι. Και η παράδοση πίσω δωρεάν. Για τροφοδοτικό δεν νομίζω να κάνουν πανω απο εβδομάδα. Σαν επισκευή ειναι απλή, 4 βιδες και 3 φισσες. Ακριβως Plug and play Εχε πρόχειρο μονον model number και serial number. Θα τους δωσεις και ενα φωτοαντιγραφο της απόδειξης αγοράς.
GTI890 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Θα έφαγε καμιά υπέρταση. Οι νεες TV θέλουν προστασία σχεδόν υποχρεωτικά. Έρχονται σπίτι σου εντελως δωρεάν την επόμενη μέρα απο το τηλεφωνημα, αν γινει πρωι. Και η παράδοση πίσω δωρεάν. Για τροφοδοτικό δεν νομίζω να κάνουν πανω απο εβδομάδα. Σαν επισκευή ειναι απλή, 4 βιδες και 3 φισσες. Ακριβως Plug and play Εχε πρόχειρο μονον model number και serial number. Θα τους δωσεις και ενα φωτοαντιγραφο της απόδειξης αγοράς. δηλαδη ολη η διαδικασια γινεται σπιτι μου? model number και serial number και φωτοαντιγραφο εννοεις οταν κανω το τηλεφωνημα ή οταν ερθουν?
graphist83 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Tα serial στο τηλεφωνημα στα ζητανε για να δουν εαν ειναι αντιπροσωπειας. Την αποδειξη οταν ερθουν να την παρουν. Θα παει service, θα επισκευαστει και μετα θα στην φερουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα