DownUNDERground Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Ενεργοί εκπτωτικοί κωδικοί υπάρχουν αυτή την περίοδο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.cosmoteinsurance.gr/ 5% για anytime μεσω cosmote insurance Η οδικη ομως παρεχεται απο αλλο συνεργατη και οχι απο anytime αμεσα Δεν ξέρω όμως σε μια δύσκολη περίπτωση όπως αποζημίωση αν ο πελάτης έχει να κάνει άμεσα με anytime ή με cosmote insursnce Προσωπικά έχω 4 αμάξια σε anytime άμεσα χωρίς πρόβλημα όταν χρειάστηκε. Σε αρχικά συμβόλαια η anytime δίνει κάρτα για καύσιμα ανάλογα το συμβόλαιο. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από Γιάννης Platano 1
dkstopo Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 9 χρονια anytime, οπως ερχοταν η ειδοποίηση απλά την πλήρωνα. Ετσι και τώρα έχω αναναίωση 6μηνου για 148ευρω Χθες Κυριακή βαριόμουν και πηρα προσφορές μεσω cosmote η πιο ακριβή με ακριβως ιδιες καλυψεις Εθνική 108 ευρώ. Τους παίρνω τηλεφωνο για να ζητησω καποια εκπτωση για να μην αλλάζω. Η κυρία άθελα της με εκνευρησε με αυτα που μου ειπε. Μου ειπε ότι μπορεί να μου κανει νεο συμβόλαιο με καλύτερους όρους από αυτούς που έχω στα 126ευρώ και με παρότρυνε να το κάνω. Ηθελα να της πω πολλά αλλά αρκέστηκα στο ότι δεν θέλω να είμαι πλέον πελάτης τους.
vamvakoolas Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, dkstopo είπε 9 χρονια anytime, οπως ερχοταν η ειδοποίηση απλά την πλήρωνα. Ετσι και τώρα έχω αναναίωση 6μηνου για 148ευρω Χθες Κυριακή βαριόμουν και πηρα προσφορές μεσω cosmote η πιο ακριβή με ακριβως ιδιες καλυψεις Εθνική 108 ευρώ. Τους παίρνω τηλεφωνο για να ζητησω καποια εκπτωση για να μην αλλάζω. Η κυρία άθελα της με εκνευρησε με αυτα που μου ειπε. Μου ειπε ότι μπορεί να μου κανει νεο συμβόλαιο με καλύτερους όρους από αυτούς που έχω στα 126ευρώ και με παρότρυνε να το κάνω. Ηθελα να της πω πολλά αλλά αρκέστηκα στο ότι δεν θέλω να είμαι πλέον πελάτης τους. δυστηχως για τον ιδιο ακριβως λογο εφυγα απο αυτους πριν 2 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα