agnostos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε δες το σχολιο μου παραπανω. Εμενα στο προσωπικο μου οχημα παντως πηρα καλυτερη τιμη ως προς το "ασφαλιζομενο κεφαλαιο" και δε το περιμενα! Μαλιστα στο δικο μου εκανα ετησια και ειχα παρα πολυ καλη τιμη (και σχεδον ολα τα προσθετα ως προς καλυψεις εβαλα εκτος νομικης βοηθειας) Καλύτερη τιμή ασφάλισης εννοείς μεγαλύτερη αξία ασφάλισης ή μεγαλύτερη αξία αποζημίωσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το οχημα μου το αξιολογησε ως μεγαλυτερης αξιας αποτι αλλες ασφαλιστικες που ειχα ρωτησει Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ρε παιδιά για διευκρινηστε μου λίγο επειδή κάπου το πήρε το μάτι μου και δε ξέρω εάν ισχύει. Έρχεται ή δεν έρχεται φροντίδα ατυχήματος στην anytime? Γιατί για εμένα για τους Χ-Ψ λογουσ είναι deal breaker αν δεν έρχεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, paylidis είπε Ρε παιδιά για διευκρινηστε μου λίγο επειδή κάπου το πήρε το μάτι μου και δε ξέρω εάν ισχύει. Έρχεται ή δεν έρχεται φροντίδα ατυχήματος στην anytime? Γιατί για εμένα για τους Χ-Ψ λογουσ είναι deal breaker αν δεν έρχεται... Ναι έρχεται αφού σε όλα τα συμβόλαια παρέχεται οδική , κατεβάζεις αν θέλεις και το drive on και ούτε τηλέφωνο δεν παίρνεις https://www.anytime.gr/ypodomes/odiki Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από tsofras 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Ναι έρχεται αφού σε όλα τα συμβόλαια παρέχεται οδική , κατεβάζεις αν θέλεις και το drive on και ούτε τηλέφωνο δεν παίρνεις μη γενικευεις: οπως ανεφερα προσφατα δεν ηρθε και μας ανεφερε για φωτο. Αποτι ρωτησα λεπτομεριες αν ο καταναλωτης θελει οπωσδηποτε ατομο εκεινη τη στιγμη θα ερθει απλως αργουν.. Αυτο προφανως για ατυχηματα με θυματα οπου θεωρειται επειγον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε μη γενικευεις: οπως ανεφερα προσφατα δεν ηρθε και μας ανεφερε για φωτο. Αποτι ρωτησα λεπτομεριες αν ο καταναλωτης θελει οπωσδηποτε ατομο εκεινη τη στιγμη θα ερθει απλως αργουν.. Αυτο προφανως για ατυχηματα με θυματα οπου θεωρειται επειγον Δεν γενικεύω , μπορείς να στείλεις εσύ και όπως ανέφερες μπορεί να ζητήσεις και να έρθουν. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Και θα παρακαλούσα να μην με μαλώνεις λες και είσαι ο μπαμπάς μου γιατί θα βάλω τα κλάματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενίοτε κάνουν καλές προσφορές και τιμές Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Διαβάζω σε μερικές σελίδες μετά από γκουγκλάρισμα, ότι στα νέα συμβόλαια κάνουν 10% έκπτωση. Ισχύει; Πώς την εφαρμόζουμε; Δε βρίσκω κάποιο κωδικό. Μήπως εφαρμόζεται αυτόματα αν πας απ' ευθείας μέσα από τη σελίδα τους; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booogieman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ψαχνω για anytime και μεσω insurance market που βγαζει καπου 15ε φθηνοτερα. Πως και ετσι; *μαλλον το βρηκα, η anytime στο site δινει 20ε shell κουπονι για 12μηνο συμβολαιο.. Επισης διαβαζω για κωδικους εκπτωσεων, παιζει κατι αυτο τον καιρο; Ευχαριστω Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από booogieman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Στις 5/2/2022 στις 2:19 ΜΜ, booogieman είπε Επισης διαβαζω για κωδικους εκπτωσεων, παιζει κατι αυτο τον καιρο; Ευχαριστω Αν βρει κανείς ας ενημερώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Έχω 3 αυτοκίνητα σε anytime Τελευταία επειδή ήθελα να πληρώσω σε άτοκες με πιστωτική και ήθελε 2 μέρες η διαδικασία και έληγε το παλιό έκανα καινούργιο που περιεργως δεν ήθελε 2 μέρες για έγκριση με πιστωτική. Ένα c1 του 2011 για κλοπή το είχα για 3.600 ευρώ που είναι και η εμπορική του αξία περιπου. Στο νέο συμβόλαιο το... σύστημα δεν άφηνε κάτω από 5000 ευρώ. Σε περίπτωση κλοπής πόσα θα μου δώσουν; Το συμβόλαιο και η πληρωμή έγιναν τηλεφωνικά και οι κλίσεις ηχογραφούντε Τους έστειλα πριν λίγο και σχετικό email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Έχω 3 αυτοκίνητα σε anytime Τελευταία επειδή ήθελα να πληρώσω σε άτοκες με πιστωτική και ήθελε 2 μέρες η διαδικασία και έληγε το παλιό έκανα καινούργιο που περιεργως δεν ήθελε 2 μέρες για έγκριση με πιστωτική. Ένα c1 του 2011 για κλοπή το είχα για 3.600 ευρώ που είναι και η εμπορική του αξία περιπου. Στο νέο συμβόλαιο το... σύστημα δεν άφηνε κάτω από 5000 ευρώ. Σε περίπτωση κλοπής πόσα θα μου δώσουν; Το συμβόλαιο και η πληρωμή έγιναν τηλεφωνικά και οι κλίσεις ηχογραφούντε Τους έστειλα πριν λίγο και σχετικό email. Το φθηνότερο c1 του 11 στο car.gr τώρα έχει 4990 για αυτό στο έβγαλε 5000 ευρώ Αν στο κλέψουν σε 10 ημέρες ( χτύπα ξύλο) και έχει αλλάξει η κατάσταση και βρίσκεις μεταχειρισμένο με 3500€ τότε μάλλον θα σου πουν πάρε 3500€ Δικαστικά αν το πας μπορείς να κυνηγήσεις τα 5000€ αλλά σε αυτά τα ποσά προφανώς δεν σε συμφέρει Οπότε μην το ψάχνεις Αν στο κλέψουν αύριο τότε όντως θα πάρεις 5000€ γιατί τόσο έχει το φθηνότερο ή η μέση τιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Το φθηνότερο c1 του 11 στο car.gr τώρα έχει 4990 για αυτό στο έβγαλε 5000 ευρώ Αν στο κλέψουν σε 10 ημέρες ( χτύπα ξύλο) και έχει αλλάξει η κατάσταση και βρίσκεις μεταχειρισμένο με 3500€ τότε μάλλον θα σου πουν πάρε 3500€ Δικαστικά αν το πας μπορείς να κυνηγήσεις τα 5000€ αλλά σε αυτά τα ποσά προφανώς δεν σε συμφέρει Οπότε μην το ψάχνεις Αν στο κλέψουν αύριο τότε όντως θα πάρεις 5000€ γιατί τόσο έχει το φθηνότερο ή η μέση τιμή 5000 το ειχα παρει πριν 6 χρονια !!! Με αυτοματο κιβωτιο . Για την ακριβεια ειναι 11/2010 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danai18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε 5000 το ειχα παρει πριν 6 χρονια !!! Με αυτοματο κιβωτιο . Για την ακριβεια ειναι 11/2010 Στο Υπερασφαλισαν οποτε θα εχεις προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Danai18 είπε Στο Υπερασφαλισαν οποτε θα εχεις προβλημα Δεν δεχοντουσαν παρακατω ομως και υπαρχει και ηχογραφηση συνομιλιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα