tobindax Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάποιοι μόνο για να τρολάρουν μπαίνουν μου φαίνεται, μάλλον επειδή η ζωή τους πάει χάλια και θέλουν να εκτονωθούν. Είπα ρητώς ότι θέλω ασφάλεια για την ασφάλεια ΤΡΙΤΩΝ όποτε αφήστε τις ανοησίες περί "και αν τρακάρεις άλλους;". Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από tobindax
gaspari Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Γνωρίζει κάποιος κωδικό προσφοράς για anytime ;
dstelios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει κουπόνι προσφοράς για anytime αυτή την περίοδο ;
agnostos13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) -20% από την anytime λόγω BF (αν είναι πραγματικό δεν το ξέρω) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από agnostos13 1
Jason13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Εχω κανει ερευνα, μου χει ριξει λιγο την τιμη στο ενα αυτοκινητο. επιπλεον 10% απο το 10% που ειχε ηδη καιρο τωρα.
Gargou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, λήγει η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου αυτές τις μέρες και σκέφτομαι να κάνω καινούρια στην Anytime. Έχει κανείς/μία χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα Smart Drive; Αξίζει ή κρύβει καμία παγίδα;
tsofras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, Gargou είπε Καλησπέρα, λήγει η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου αυτές τις μέρες και σκέφτομαι να κάνω καινούρια στην Anytime. Έχει κανείς/μία χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα Smart Drive; Αξίζει ή κρύβει καμία παγίδα; Παγίδα δεν κρύβει , το θέμα είναι αν πιάσεις το score που χρειάζεται για να έχεις έκπτωση στην επόμενη ανανέωση
peronoforos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά εγώ είμαι αυτή τη στιγμή στην hellas direct. Το συμβόλαιο λήγει μέχρι τελος της βδομάδας. Φέτος για Black Friday βγάλανε έκπτωση μόνο 10% Αξιζει να πάω στην anytime? Τα βασικά με ενδιαφέρουν νομική κάλυψη θραύση κρυσταλλων οδική βοήθεια.
zmaskos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Πλακα μας κανει η Amytime, ιδια τιμη μου ειχε δωσει πριν μια εβδομαδα χωρις την προσφορα black friday
madboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Για αρκετά χρόνια ήμουν στην Hellas Direct και η αλήθεια είναι ότι ήμουν ευχαριστημένος. Μάλιστα είχαμε 2 αυτοκίνητα ασφαλισμένα σε αυτούς. Όμως με τις αυξήσεις τους αναγκάστηκα να αλλάξω εταιρεία και να μεταβώ στην Anytime. Με την έκπτωση 20% και την δώρο κάρτα 20 ευρώ στην Shell τελικά πληρώνω τα ίδια χρήματα που είχα πληρώσει και πέρυσι. Και άσε να ζητάνε 25% παραπάνω για ετήσιο συμβόλαιο η Hellas Direct. Υ. Γ. Δεν έχω εικόνα αν όντως πριν 2 εβδομάδες ζητούσε η Anytime τα ίδια χρήματα με τώρα, αλλά σημασία για μένα έχει ότι θα πληρώσω τα ίδια χρήματα με πέρυσι.
tsofras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, madboy είπε Για αρκετά χρόνια ήμουν στην Hellas Direct και η αλήθεια είναι ότι ήμουν ευχαριστημένος. Μάλιστα είχαμε 2 αυτοκίνητα ασφαλισμένα σε αυτούς. Όμως με τις αυξήσεις τους αναγκάστηκα να αλλάξω εταιρεία και να μεταβώ στην Anytime. Με την έκπτωση 20% και την δώρο κάρτα 20 ευρώ στην Shell τελικά πληρώνω τα ίδια χρήματα που είχα πληρώσει και πέρυσι. Και άσε να ζητάνε 25% παραπάνω για ετήσιο συμβόλαιο η Hellas Direct. Υ. Γ. Δεν έχω εικόνα αν όντως πριν 2 εβδομάδες ζητούσε η Anytime τα ίδια χρήματα με τώρα, αλλά σημασία για μένα έχει ότι θα πληρώσω τα ίδια χρήματα με πέρυσι. Ισχύει το BF δεν είναι μούφα έχει όντως έκπτωση 1
vamvakoolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) και εγω ημουν HD με 2 οχηματα για χρονια. Απο το καλοκαιρι στην anytime με 3 αυτοκινητα. Η μονη αλλαγη που παρατηρησα ειναι οτι πλεον στη περιπτωση τρακαρισματος δουλευει οπως η HD βγαζεις φωτο και στελνεις (ενω παλια πεταγοταν ατομο με μηχανη) ως προς αποζημιωση μια φορα που χρειαστηκε (φαναρτζοδουλειες) μια χαρα και σχετικα γρηγορα ξεμπερδεψαμε Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από vamvakoolas 1
agnostos13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η anytime αξίζει; Σκεφτόμουν τη μικτή της αλλά βλέπω πολλά «ψιλά γράμματα»! Ενδεικτικά: -το χαμηλότερο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σε σχέση με τον ανταγωνισμό -θραύση κρυστάλλων μόνο σε συνεργαζόμενα -ίδιες ζημιές/κακόβουλες ενέργειες με απαλλαγή 350 αν πας σε δικό τους συνεργείο αλλίως 600. Να τους επιλέξω η θα τους κυνηγάω να με καλύψουν και θα μου λένε για ψαλίδια και μαϊμουδιές; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από agnostos13
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, peronoforos είπε Παιδιά εγώ είμαι αυτή τη στιγμή στην hellas direct. Το συμβόλαιο λήγει μέχρι τελος της βδομάδας. Φέτος για Black Friday βγάλανε έκπτωση μόνο 10% Αξιζει να πάω στην anytime? Τα βασικά με ενδιαφέρουν νομική κάλυψη θραύση κρυσταλλων οδική βοήθεια. Τιμή θα συγκρίνεις και θα αποφασίσεις.
vamvakoolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Η anytime αξίζει; Σκεφτόμουν τη μικτή της αλλά βλέπω πολλά «ψιλά γράμματα»! Ενδεικτικά: -το χαμηλότερο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σε σχέση με τον ανταγωνισμό -θραύση κρυστάλλων μόνο σε συνεργαζόμενα -ίδιες ζημιές/κακόβουλες ενέργειες με απαλλαγή 350 αν πας σε δικό τους συνεργείο αλλίως 600. Να τους επιλέξω η θα τους κυνηγάω να με καλύψουν και θα μου λένε για ψαλίδια και μαϊμουδιές; δες το σχολιο μου παραπανω. Εμενα στο προσωπικο μου οχημα παντως πηρα καλυτερη τιμη ως προς το "ασφαλιζομενο κεφαλαιο" και δε το περιμενα! Μαλιστα στο δικο μου εκανα ετησια και ειχα παρα πολυ καλη τιμη (και σχεδον ολα τα προσθετα ως προς καλυψεις εβαλα εκτος νομικης βοηθειας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα