Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JOHN ONLY είπε

Συμφωνούμε αλλά το ζητούμενο τουλάχιστον για μένα είναι αν και κατά πόσο έχουν διαφορά τα 90€ με τα 140€ με ίδιες καλύψεις.

Ε καλά αν είναι ίδιες οι καλύψεις και δεν έχει τίποτα μικρούς - κρυφούς όρους και είναι και οι 2 αξιόπιστες σαν εταιρείες , εννοείται ότι πας στην φθηνότερη

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Ε καλά αν είναι ίδιες οι καλύψεις και δεν έχει τίποτα μικρούς - κρυφούς όρους και είναι και οι 2 αξιόπιστες σαν εταιρείες , εννοείται ότι πας στην φθηνότερη

Δεν ειναι ΠΟΤΕ ιδιες οι καλυψεις (συνηθως αλλαζουν κατα ΠΟΛΥ τα ποσα που σε καλυπτει η καθε μια καθως και αλλα μικρα οπως ειπες και εσυ γραμματακια).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

4ετια η πρωτη φορα, 6ετια η 2η.

(Σαν πνεύμα αντιλογιας θα φανώ τώρα🙂) Υπάρχουν όροι σχετικά με την ηλικία και τα ανταλλακτικά και κατά πάσα πιθανότητα και η αλλιανζ σε λίγο καιρό θα σου πει θέλεις γνήσια καινούργια ανταλλακτικά; Το 20/100 το βάζεις από την τσέπη σου λόγω παλαιότητας. 

3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν ειναι ΠΟΤΕ ιδιες οι καλυψεις (συνηθως αλλαζουν κατα ΠΟΛΥ τα ποσα που σε καλυπτει η καθε μια καθως και αλλα μικρα οπως ειπες και εσυ γραμματακια).

Μόνο στις απαραιτητες-βασικες καλύψεις πάντως υπάρχει διαφορά στις τιμές μεταξύ των εταιρειών.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JOHN ONLY είπε

(Σαν πνεύμα αντιλογιας θα φανώ τώρα🙂) Υπάρχουν όροι σχετικά με την ηλικία και τα ανταλλακτικά και κατά πάσα πιθανότητα και η αλλιανζ σε λίγο καιρό θα σου πει θέλεις γνήσια καινούργια ανταλλακτικά; Το 20/100 το βάζεις από την τσέπη σου λόγω παλαιότητας. 

Φιλε μου δεν παιζει το θεμα οροι, στην εσχατη εφοσον εχω μικτη να πληρωσω την απαλαγη οπως παντα. Δεν χανει καμια εταιρεια σαν την Αλλιανζ κοσμο που τους σκαε κοντα 850ε τον χρονο. Και επειδη θελω να φτιαξω μια γρατζουνια που μου εκανε ενας γροθος πριν κατι μερες οταν θα το κανω θα σου ανεβασω και τα παραστατικα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μου ανεβάσεις παραστατικά σε πιστεύω-συζητηση κάνουμε. Απλά εγώ έχω στο μυαλό μου αυτοκίνητα 10ετιας+ με τις βασικές καλύψεις και οδική βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Δεν χρειάζεται να μου ανεβάσεις παραστατικά σε πιστεύω-συζητηση κάνουμε. Απλά εγώ έχω στο μυαλό μου αυτοκίνητα 10ετιας+ με τις βασικές καλύψεις και οδική βοήθεια.

Μα το δικο μου εκλεισε 10ετια φετος οποτε θελω και εγω απο περιεργεια να δω τι θα μου πουν (ειδικα οταν σε λιγοτερο απο 2 μηνες ερχεται η ανανεωση).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Επειδή  σε έχασα λίγο σχετικά με τι θέλεις να δεις τι θα σου πούνε;

Με αυτο που λες οτι δεν θα με καλυψουν οπως παλιοτερα λογο παλαιοτητας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Σε ατύχημα με φταίξιμο τρίτου δε νομίζω να σου βάλουν γνήσια καινούργια δωρεάν αλλά με μικρή απαλλαγή

Μα φταιξιμο 3ου εχει να κανει με την δικια του ασφαλιστικη οχι με την δικια μου (εγω θελω να δω με χρηση της μικτης τι θα μου πουνε).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Μπράβο της αν το έκανε σε όχημα κάποιας ηλικίας και όχι καινούργιο 3 ετών. Αλήθεια τι ηλικία είχε;

Και το πιό αστείο είναι οτι αν δεν υπάρχει μεταχειρισμένο και ημιτασιόν ανταλλακτικό δεν δέχονται να πληρώσουν το νέο και σε βάζουν να πληρώσεις τη διαφορά από το υποτιθέμενο μεταχειρισμένο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις ασφάλειες αυτοκινήτου, όπως σωστά έχει ηδη αναφερθεί, είναι υποχρεωτικό για την περίπτωση που προκαλέσεις τραυματισμό ή θάνατο.

Επειδή οι περισσότεροι απο μας δεν είμαστε εκατομμυριούχοι, έχουμε την ασφάλεια να καλύψει το ατύχημα και τα όποια χρήματα βγάλει σαν αποζημίωση το δικαστήριο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, βλέπω δύσκολο για να μην πω απίθανο να μην τα σκάσει η ασφαλιστική και να σε αφήσει ακάλυπτο.

Για τα υπόλοιπα οι ασφαλιστικές κάνουν κόλπα να αποφύγουν να καλύψουν τις ζημιές και παίζουν διαφορές από τη μία ασφαλιστική στην άλλη.

Επεξ/σία από djcat
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/7/2020 στις 8:10 ΠΜ, tobindax είπε

Για ένα σαράβαλο του 96 μου βάζουν 87 ευρώ το εξάμηνο. Υπάρχει φτηνότερο;  Όπως καταλαβαίνετε είναι προσεγγιστικά άχρηστη για επισκευές στο ίδιο (γιατί είναι σχεδόν για πέταμα πλέον) οπότε κυρίως χρειάζεται για ασφάλεια προς τρίτους.

Προσφατα εκανα σε αμαξι 20ετιας ασφαλιση μεχρι τελος του χρονου με 37ευρω (υπαρχει κωδικος που γλυτωνεις 20 ευρω για νεους πελατες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...