Προς το περιεχόμενο

Ασφαλεια αυτοκινητου anytime - interamerican

manos0013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, tobindax είπε

Για ένα σαράβαλο του 96 μου βάζουν 87 ευρώ το εξάμηνο. Υπάρχει φτηνότερο;  Όπως καταλαβαίνετε είναι προσεγγιστικά άχρηστη για επισκευές στο ίδιο (γιατί είναι σχεδόν για πέταμα πλέον) οπότε κυρίως χρειάζεται για ασφάλεια προς τρίτους.

Αν εννοεις για αυτοκινητο 87ε δεν ειναι τιποτα. Αν εννοεις για μηχανακι οκ παω πασο (δεν ξερω απο μηχανακια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

21 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Αν εννοεις για αυτοκινητο 87ε δεν ειναι τιποτα. Αν εννοεις για μηχανακι οκ παω πασο (δεν ξερω απο μηχανακια).

Ναι για αυτοκίνητο είναι, τους είχα ρωτήσει και πριν μήνες (τους ίδιους όμως) αν πέφτει άλλο και είπαν όχι οπότε οκ ευχαριστώ. 

Είδα σε hellasdirect να λέει ~55 ευρώ αλλά είναι 90%+ σίγουρο ότι η διαφημιστική πρώτη σελίδα τους δεν περιέχει φόρους.

2 ώρες πριν, tobindax είπε

Ναι για αυτοκίνητο είναι, τους είχα ρωτήσει και πριν μήνες (τους ίδιους όμως) αν πέφτει άλλο και είπαν όχι οπότε οκ ευχαριστώ. 

Είδα σε hellasdirect να λέει ~55 ευρώ αλλά είναι 90%+ σίγουρο ότι η διαφημιστική πρώτη σελίδα τους δεν περιέχει φόρους.

Δηλαδη οκ για να ειμαστε σοβαροι τωρα, για 6 ολοκληρους μηνες δηλαδη ποσο θελεις να πληρωσεις; Μην ξεχνας πως δεν πληρωνεις την ασφαλιστικη για το σαραβαλακι σου οπως λες, την πληρωνεις για εκεινον που μπορει να χτυπησεις. Πες οτι τρακαρας ενα αυτοκινητο των 50 χιλιαδων και κανεις 5 χιλιαρικα ζημια η και παραπανω, θελεις η ασφαλιστικη να τα πληρωσει και εσυ να εχεις δωσει 50ε πχ; Και αν χτυπησεις καποιον και προκαλεσεις φυσικη ζημια και τρεχει στα νοσοκομεια; Δεστο και απο την αλλη, σε χτυπαει καποιος που πληρωνει 50ε ασφαλεια και η ασφαλεια του δεν σε καλυπτει 100% (σε θεμα νοσοκομειου), τι κανεις εσυ μετα;
Ας ειμαστε λιγακι λογικοι.

• Like 2
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν υπάρχει νοημοσύνη έχω να πω. Κανονικά το σαραβαλάκι που λέει ο φίλος παραπάνω θα έπρεπε να πληρώνει την 2πλάσια τιμή. Γιατί το σαραβαλάκι δεν έχει τα φρένα, τα αυτόματα συστήματα (φρενάρισμα, αναγνώριση σημάτων κοκ), άλλο στήσιμο για προστασία πρόσκρουσης πεζών κτλ με ένα καινούργιο. @tobindax αδερφέ μια είναι η λύση κατάθεση πινακίδων και μετά η ασφάλιση θα σου βγει δωρεάν!

Επεξ/σία από li@m
  • Like 2
  • Confused 1

Είναι τραγικό οτι για να ασφαλίσουμε την περιουσία μας (κινητή ή ακίνητη) θέλουμε να δίνουμε ψίχουλα (και να απαιτούμε top υπηρεσίες)  ενώ σε άλλες π@π@ριές ξοδεύουμε / πετάμε εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ.

Ας δούμε και την άλλη όψη λίγο. Ρωτησαμε τον κατοχο του αυτοκινήτου όσα χρόνια έχει το αυτοκίνητο αν έχει εμπλοκή σε ατύχημα και να φταίει; Πόσα λεφτά έχει δώσει μέχρι τώρα στις ασφαλιστικές και τι υπηρεσίες έχει χρησιμοποιήσει; Δε νομίζω να έχουν μπει μέσα οι ασφαλιστικές.

Φιλικά πάντα.

Ή έχετε την εντύπωση ότι αν πάει στην πιο ακριβή ασφαλιστική αν γίνει στραβή με εμένα λόγου χάρη που μπορεί υποθετικά να έχω αυτοκίνητο του 2006 με 80.000km προσεγμένο πάντα σε γκαράζ με σέρβις κτλ κτλ + υγραέριο με αρχική τιμή αγοράς αρκετών χιλιάδων ευρω θα αποζημιωθω όπως πρέπει. Σε μεγάλη  ζημιά  μικρότερη  της  αξίας  του  αυτοκινήτου θα μου πούνε τόση είναι η αντικειμένων του αξία βρες και πάρε άλλο που έχει στο car. Έλα όμως που το ένα αυτοκίνητο δε θα έχει σχέση με το άλλο. Επομένως μην θεωρούμε ότι ακριβότερη ασφάλεια ίσον καλύτερη. 

Γιατι οι εταιρείες να μπουν μέσα ; Αν θέλουμε σοβαρές εταιρείες που να πληρώνουν στην δύσκολη στιγμή θα πρέπει αυτές να ειναι οικονομικά υγιείς.  Αναγκαία συνθήκη για να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε σοβαρή κουβέντα. 

Δηλαδή αν εχω ασφάλεια κατοικίας θα πρέπει να ευχομαι να μπουκάρουν στο σπίτι και να με κλέψουν  ή να πάρει φωτιά το σπίτι για να αποζημιωθώ για να πώ ότι έκανα απόσβεση των χρημάτων μου ; Αν αυτό δεν συμβεί ποτέ τότε  εχω πετάξει τα χρηματά μου ;

Αν δεν αρρωστήσω σοβαρά τότε έχω πετάξει τα χρηματά μου στο συμβόλαιο υγείας που έχω ;

Το σχολιό μου ειναι γενικό και δεν αφορά τον συμφορουμίτη παραπάνω. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει  με βάση τις ανάγκες του , τα οικονομικά του και το ρίσκο που θέλει / μπορεί να αναλάβει 

• Like 1

16 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Ας δούμε και την άλλη όψη λίγο. Ρωτησαμε τον κατοχο του αυτοκινήτου όσα χρόνια έχει το αυτοκίνητο αν έχει εμπλοκή σε ατύχημα και να φταίει; Πόσα λεφτά έχει δώσει μέχρι τώρα στις ασφαλιστικές και τι υπηρεσίες έχει χρησιμοποιήσει; Δε νομίζω να έχουν μπει μέσα οι ασφαλιστικές.

Φιλικά πάντα.

Ή έχετε την εντύπωση ότι αν πάει στην πιο ακριβή ασφαλιστική αν γίνει στραβή με εμένα λόγου χάρη που μπορεί υποθετικά να έχω αυτοκίνητο του 2006 με 80.000km προσεγμένο πάντα σε γκαράζ με σέρβις κτλ κτλ + υγραέριο με αρχική τιμή αγοράς αρκετών χιλιάδων ευρω θα αποζημιωθω όπως πρέπει. Σε μεγάλη  ζημιά  μικρότερη  της  αξίας  του  αυτοκινήτου θα μου πούνε τόση είναι η αντικειμένων του αξία βρες και πάρε άλλο που έχει στο car. Έλα όμως που το ένα αυτοκίνητο δε θα έχει σχέση με το άλλο. Επομένως μην θεωρούμε ότι ακριβότερη ασφάλεια ίσον καλύτερη. 

Το αυτοκινητο δεν ειναι τοσο το θεμα φιλε, το θεμα ειναι η υγεια σου και αν καποιος σου προκαλεσει σωματικη ζημια τοτε να ευχεσαι να εχει καλη ασφαλιστικη και καλο συμβολαιο.

• Like 1

Δεν είμαι εξειδικευμένος ούτε υπέρμαχος κάποιας πλευράς αλλά έθεσα ένα συγκεκριμένο παράδειγμα που δεν θα δεις διαφορά οποία εταιρεία κι αν κληθεί να καλύψει την ζημιά. Τώρα σε τροχαίο φαντάζομαι αν δεν υπάρχει αμφισβήτηση- παραθυράκι για να πατήσει η εταιρεία και όλα φανούν ξεκάθαρα από τροχαία και δηλώσει ο υπαίτιος " το και το φταίω" η οποιαδήποτε εταιρεία θα φερθεί όπως είναι υποχρεωμένη. Τώρα αν κάτι είναι διφορούμενο όλες θα κοιτάξουν να δουν πόσο μπορουν α βγάλουν από έξω την ουρά τους. Να μην σου τύχει η στραβή είναι αλλιώς δε θα σε σώσει καμία εταιρεία. ( Την υγεία σου δεν μπορεί να στην δώσει πίσω).

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου γνώμη 

1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Το αυτοκινητο δεν ειναι τοσο το θεμα φιλε, το θεμα ειναι η υγεια σου και αν καποιος σου προκαλεσει σωματικη ζημια τοτε να ευχεσαι να εχει καλη ασφαλιστικη και καλο συμβολαιο.

Γενική είναι η απάντηση μου.

Όλες πολλά τάζουν και την στιγμή που θα τους χρειαστείς να μπούνε μπροστά με το πρώτο πράγμα που θα βρουν θα πετάξουν τα ψιλά γράμματα.

Ποιες εταιρείες είναι αξιόλογες να τις προτιμήσουμε; Δεν ρωτάω ειρωνικά.🙂

2 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Δεν είμαι εξειδικευμένος ούτε υπέρμαχος κάποιας πλευράς αλλά έθεσα ένα συγκεκριμένο παράδειγμα που δεν θα δεις διαφορά οποία εταιρεία κι αν κληθεί να καλύψει την ζημιά. Τώρα σε τροχαίο φαντάζομαι αν δεν υπάρχει αμφισβήτηση- παραθυράκι για να πατήσει η εταιρεία και όλα φανούν ξεκάθαρα από τροχαία και δηλώσει ο υπαίτιος " το και το φταίω" η οποιαδήποτε εταιρεία θα φερθεί όπως είναι υποχρεωμένη. Τώρα αν κάτι είναι διφορούμενο όλες θα κοιτάξουν να δουν πόσο μπορουν α βγάλουν από έξω την ουρά τους. Να μην σου τύχει η στραβή είναι αλλιώς δε θα σε σώσει καμία εταιρεία. ( Την υγεία σου δεν μπορεί να στην δώσει πίσω).

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου γνώμη 

Γενική είναι η απάντηση μου.

Όλες πολλά τάζουν και την στιγμή που θα τους χρειαστείς να μπούνε μπροστά με το πρώτο πράγμα που θα βρουν θα πετάξουν τα ψιλά γράμματα.

Ποιες εταιρείες είναι αξιόλογες να τις προτιμήσουμε; Δεν ρωτάω ειρωνικά.🙂

Ιντεραμερικαν που ειχα 1 φορα που την χρειαστηκα πηγε να μου βαλει μεταχειρισμενα ανταλλακτικα στο αυτοκινητο οποτε την αφησα.

Υδρογειο που ειχα καποτε ας μην το θιξω καν, εξαλλου πανε 20 χρονια κοντα απο τοτε.

Αλλιανζ 2 φορε που την χρειαστηκα (και για μεγαλο σχετικα ποσο) μου εβαλε καινουργια ανταλλακτικα στην ιδια την αντιπροσωπεια.

Δυστυχως ομως το καλο κοστιζει κιολας.

Η ασφάλεια είναι υποχρεωτική για την Αστική Ευθύνη προς τρίτους γιατί αν με πατήσει εμένα ο τσίπης που δεν θέλει να δώσει 90ε το 6μηνο σιγά μην έχει να μου πληρώσει κάτι χιλιάδες ευρώ που θα είναι τα έξοδα μου αν έχω νοσοκομεία , χειρουργεία , χάνω λεφτά απο δουλειά κτλ .

Τώρα αν συζητάμε ότι κάποιος έχει αμάξι και δεν έχει να δώσει 90 το εξάμηνο , καλύτερα να μην έχει αμάξι.

Και μην βγεί κανα έξυπνος να μιλήσει για μισθούς και φτώχεια , γιατί αν δεν έχεις να φάς δεν έχεις και αυτοκίνητο

Μιλάμε για 15ε τον μήνα , έλεος δλδ

• Like 2

4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Ιντεραμερικαν που ειχα 1 φορα που την χρειαστηκα πηγε να μου βαλει μεταχειρισμενα ανταλλακτικα στο αυτοκινητο οποτε την αφησα.

Υδρογειο που ειχα καποτε ας μην το θιξω καν, εξαλλου πανε 20 χρονια κοντα απο τοτε.

Αλλιανζ 2 φορε που την χρειαστηκα (και για μεγαλο σχετικα ποσο) μου εβαλε καινουργια ανταλλακτικα στην ιδια την αντιπροσωπεια.

Μπράβο της αν το έκανε σε όχημα κάποιας ηλικίας και όχι καινούργιο 3 ετών. Αλήθεια τι ηλικία είχε;

2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Άλλη κουβέντα αυτή , στην τελική αν το καλοσκεφτείς γιατί να πληρώνω εγώ ακριβή ασφαλιστική (αν δεν έχω μικτή) για να την χαίρετε ο άλλος , και ο άλλος που έχει κάποια άσχετη να παιδεύομαι εγώ.

Εδώ συζητάμε μόνο για την κάλυψη Αστικής ευθύνης που είσαι υποχρεωμένος να έχεις (και για εμένα καλύτερα γιατί αν πατήσω κάποιον σιγά μην βρώ τα χιλιάρικα που μπορεί να τραβήξει η υπόθεση , κολλητός πάτησε Γιαγιά που πετάχτηκε βράδυ στη Κηφισίας με μηχανή και μετά απο δικαστήριο κέρδισε 120.000ε επειδή έσπασε γοφό , φαντάζεσαι να έπρεπε να τα βάλεις απο την τσέπη σου? )

• Like 1

3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Η ασφάλεια είναι υποχρεωτική για την Αστική Ευθύνη προς τρίτους γιατί αν με πατήσει εμένα ο τσίπης που δεν θέλει να δώσει 90ε το 6μηνο σιγά μην έχει να μου πληρώσει κάτι χιλιάδες ευρώ που θα είναι τα έξοδα μου αν έχω νοσοκομεία , χειρουργεία , χάνω λεφτά απο δουλειά κτλ .

Τώρα αν συζητάμε ότι κάποιος έχει αμάξι και δεν έχει να δώσει 90 το εξάμηνο , καλύτερα να μην έχει αμάξι.

Και μην βγεί κανα έξυπνος να μιλήσει για μισθούς και φτώχεια , γιατί αν δεν έχεις να φάς δεν έχεις και αυτοκίνητο

Μιλάμε για 15ε τον μήνα , έλεος δλδ

Συμφωνούμε αλλά το ζητούμενο τουλάχιστον για μένα είναι αν και κατά πόσο έχουν διαφορά τα 90€ με τα 140€ με ίδιες καλύψεις.

2 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Μπράβο της αν το έκανε σε όχημα κάποιας ηλικίας και όχι καινούργιο 3 ετών. Αλήθεια τι ηλικία είχε;

4ετια η πρωτη φορα, 6ετια η 2η.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...