ALMPANIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε γνωρίζω, λογικά άδεια πινακιδεσ Και Ε9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι έχεις χώρο να το αποθηκευσεις και σε θα είναι στο δρόμο. Και θεωρώ ότι γίνεται αυθημερόν. Πάντως στη θέση σου θα προτιμούσα να το ασφαλισω και να το κυκλοφορώ κανονικά όταν έχει καλό καιρό - κυρίως για το ότι αν στο κλέψουν όσο έχεις κατατεθειμένες πινακίδες το αποχαιρετάς (η λογική μου προϋποθέτει ότι θα κανείς ασφάλεια κλοπής) Ειμαι φοιτητής και δουλεύω μονο τους 3 καλοκαιρινούς μηνες και τους υπόλοιπους μηνες το μηχανακι κάθεται στην αποθήκη οποτε δεν με συμφέρει να πληρώνω 9 μηνες και να μην χρησιμοποιείται το μηχανάκι σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ALMPANIS είπε Ειμαι φοιτητής και δουλεύω μονο τους 3 καλοκαιρινούς μηνες και τους υπόλοιπους μηνες το μηχανακι κάθεται στην αποθήκη οποτε δεν με συμφέρει να πληρώνω 9 μηνες και να μην χρησιμοποιείται το μηχανάκι σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σου Πάντως οι ασφάλειες μότο είναι σχετικά οικονομικές ακόμα και για ετήσιο συμβόλαιο οπότε μην το ρισκάρεις. Ενδεικτικά τα ποσά που πληρώνω στα 3 μότο που έχω για ετήσιο συμβόλαιο 50cc 41€ 125cc 60€ 135cc 74€ Μάλιστα στα δύο τελευταία έχω και οδική, χωρίς οδική αφαίρεσε περίπου ένα δεκάρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALMPANIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Σε ποια εταιρία εσυ φιλε μου το μηχανάκι ειναι 115 cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Σε ποια εταιρία εσυ φιλε μου το μηχανάκι ειναι 115 cc Ρίξε μια ματιά σε ιστοσελίδες που συγκρίνουν τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALMPANIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Έψαξα αλλα 83 ευρω βρηκα την φτηνότερη εσυ σια ποια εισαι με 60 ευεω 1 ώρα πριν, lambroszekis είπε Ρίξε μια ματιά σε ιστοσελίδες που συγκρίνουν τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zapote Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Βρήκε εδώ μια σελίδα που σε βοηθάει να κάνεις αναζήτηση μέσα σε 21 ασφαλιστικές εταιρείες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lux Aeterna Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Με τις προσφορές όμως αλλάζει το πράγμα. Π.χ. η Anytime δίνει €20 σε δωροεπιταγή Shell με κάθε νέο συμβόλαιο. Τώρα, πώς κάνεις νέο συμβόλαιο ως υφιστάμενος πελάτης δεν το ξέρω. Ίσως με ακύρωση και επανέκδοση. Επίσης έχει 5% σε συνδρομητές Cosmote. Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα στις άλλες εταιρείες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Κωδικός προσφοράς για νέο συμβόλαιο στην anytime υπάρχει; Κρύβει τίποτα παγίδες, γιατί το ετήσιο με όλα μέσα βγαίνει 280€ ενώ σε αυτήν που είμαι τώρα δίνω 165€ το εξάμηνο. Το value τα περιέχει όλα όλα εκτός από μικτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, d_gkal είπε Κωδικός προσφοράς για νέο συμβόλαιο στην anytime υπάρχει; Κρύβει τίποτα παγίδες, γιατί το ετήσιο με όλα μέσα βγαίνει 280€ ενώ σε αυτήν που είμαι τώρα δίνω 165€ το εξάμηνο. Το value τα περιέχει όλα όλα εκτός από μικτή; Δεν κανει μικτες και για αυτο την αφησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Βλέπω αρκετά καλή τιμή στην hellas direct. 215 o χρόνος. Όλα μέσα, εκτός μικτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μια χαρα ειναι η hellas direct Εχω 4 αυτοκινητα ολα με μικτη και κλοπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Ξερει καποιος αν το 1158 για οδικη εχει χρεωση απο κινητα . Μου ειπαν οχι απο anytime που ξαναεκανα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ξερει καποιος αν το 1158 για οδικη εχει χρεωση απο κινητα . Μου ειπαν οχι απο anytime που ξαναεκανα . Από κινητό cosmote σίγουρα δεν έχει. " Επιπλέον, κλήσεις προς τους σύντομους κωδικούς 100, 112, 108, 109, 166, 199, 1056, 1014, 10400, 1154, 1170, 1057, 1010, 11555, 1077 , 1158, 11556, 11591, 116xx, 116000, 116111 και 800xxxxxxx είναι δωρεάν." https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_BUSINESS_FTT432f29bd-6359-4ff7-9f94-c523d36c6d06# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Για ένα σαράβαλο του 96 μου βάζουν 87 ευρώ το εξάμηνο. Υπάρχει φτηνότερο; Όπως καταλαβαίνετε είναι προσεγγιστικά άχρηστη για επισκευές στο ίδιο (γιατί είναι σχεδόν για πέταμα πλέον) οπότε κυρίως χρειάζεται για ασφάλεια προς τρίτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 δες και στην helladirect εχει καμια εβδομαδα που ξεκινησε να ασφαλιζει δικυκλα... για καινουργιο σκουτερ 50 κυβικά ήταν 50€ που εψαξα για ενα φιλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα