Προς το περιεχόμενο

Ασφαλεια αυτοκινητου anytime - interamerican

manos0013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε γνωρίζω, λογικά άδεια πινακιδεσ Και Ε9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι έχεις χώρο να το αποθηκευσεις και σε θα είναι στο δρόμο. Και θεωρώ ότι γίνεται αυθημερόν. Πάντως στη θέση σου θα προτιμούσα να το ασφαλισω και να το κυκλοφορώ κανονικά όταν έχει καλό καιρό - κυρίως για το ότι αν στο κλέψουν όσο έχεις κατατεθειμένες πινακίδες το αποχαιρετάς (η λογική μου προϋποθέτει ότι θα κανείς ασφάλεια κλοπής)

Ειμαι φοιτητής και δουλεύω μονο τους 3 καλοκαιρινούς μηνες και τους υπόλοιπους μηνες το μηχανακι κάθεται  στην αποθήκη οποτε δεν με συμφέρει να πληρώνω 9 μηνες και να μην χρησιμοποιείται το μηχανάκι σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, ALMPANIS είπε

Ειμαι φοιτητής και δουλεύω μονο τους 3 καλοκαιρινούς μηνες και τους υπόλοιπους μηνες το μηχανακι κάθεται  στην αποθήκη οποτε δεν με συμφέρει να πληρώνω 9 μηνες και να μην χρησιμοποιείται το μηχανάκι σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σου

Πάντως οι ασφάλειες μότο είναι σχετικά οικονομικές ακόμα και για ετήσιο συμβόλαιο οπότε μην το ρισκάρεις. 

Ενδεικτικά τα ποσά που πληρώνω στα 3 μότο που έχω για ετήσιο συμβόλαιο

50cc 41€

125cc 60€

135cc 74€

Μάλιστα στα δύο τελευταία έχω και οδική, χωρίς οδική αφαίρεσε περίπου ένα δεκάρικο 

Έψαξα αλλα 83 ευρω βρηκα την φτηνότερη εσυ σια ποια εισαι με 60 ευεω

1 ώρα πριν, lambroszekis είπε

Ρίξε μια ματιά σε ιστοσελίδες που συγκρίνουν τιμές 

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Με τις προσφορές όμως αλλάζει το πράγμα. Π.χ. η Anytime δίνει €20 σε δωροεπιταγή Shell με κάθε νέο συμβόλαιο. Τώρα, πώς κάνεις νέο συμβόλαιο ως υφιστάμενος πελάτης δεν το ξέρω. Ίσως με ακύρωση και επανέκδοση. Επίσης έχει 5% σε συνδρομητές Cosmote. Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα στις άλλες εταιρείες

Κωδικός προσφοράς για νέο συμβόλαιο στην anytime υπάρχει; 

Κρύβει τίποτα παγίδες, γιατί το ετήσιο με όλα μέσα βγαίνει 280€ ενώ σε αυτήν που είμαι τώρα δίνω 165€ το εξάμηνο.

Το value τα περιέχει όλα όλα εκτός από μικτή;

3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Κωδικός προσφοράς για νέο συμβόλαιο στην anytime υπάρχει; 

Κρύβει τίποτα παγίδες, γιατί το ετήσιο με όλα μέσα βγαίνει 280€ ενώ σε αυτήν που είμαι τώρα δίνω 165€ το εξάμηνο.

Το value τα περιέχει όλα όλα εκτός από μικτή;

Δεν κανει μικτες και για αυτο την αφησα. 

• 11 μήνες μετά...
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ξερει καποιος αν το 1158 για οδικη εχει χρεωση απο κινητα . Μου ειπαν οχι απο anytime που ξαναεκανα .

Από κινητό cosmote σίγουρα δεν έχει.

" Επιπλέον, κλήσεις προς τους σύντομους κωδικούς 100, 112, 108, 109, 166, 199, 1056, 1014, 10400, 1154, 1170, 1057, 1010, 11555, 1077 , 1158, 11556, 11591, 116xx, 116000, 116111 και 800xxxxxxx είναι δωρεάν."

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_BUSINESS_FTT432f29bd-6359-4ff7-9f94-c523d36c6d06#

• 3 μήνες μετά...

Για ένα σαράβαλο του 96 μου βάζουν 87 ευρώ το εξάμηνο. Υπάρχει φτηνότερο;  Όπως καταλαβαίνετε είναι προσεγγιστικά άχρηστη για επισκευές στο ίδιο (γιατί είναι σχεδόν για πέταμα πλέον) οπότε κυρίως χρειάζεται για ασφάλεια προς τρίτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...