Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανενα προβλημα με την anytime απο την αρχη που πρωτοεμφανιστηκε.

Τις λιγες φορες που τη χρειαστηκα ηταν εκει ταχυτατα και εγινε πληρως η δουλεια μου.

• Like 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω παλι ξερω οτι γινεται

επιστολη διακοπης και επιστροφη το υπολοιπο της ασφαλισης συνηθως με επιταγη ταχυδρομικως στο σπιτι

Τι πρέπει να κάνω, εάν θέλω να διακόψω την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου;

Αυτό συμβαίνει σε μεμονωμένες περιστάσεις και εφ' όσον δεν έχετε καμία αξίωση για αποζημίωση. Συμπληρώνετε την αίτηση διακοπής ασφαλιστηρίου και τη στέλνετε στην εταιρεία μαζί με το σήμα και το συμβόλαιό σας. Από την ημ/νια παραλαβής της αίτησης διακοπής και μέχρι τη λήξη της περιόδου κάλυψης για την οποία είχατε πληρώσει τα ασφάλιστρα, η ασφαλιστική εταιρεία οφείλει να σας επιστρέψει τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα.

Μπορώ να διακόψω την ασφάλισή μου σε μία εταιρεία και να την μεταφέρω σε μία άλλη;

Βεβαίως και μπορείτε να διακόψετε και να μεταφέρετε σε άλλη εταιρεία την ασφάλισή σας. Θα πρέπει όμως να προσκομίσετε το σήμα καθώς και μία επιστολή - αίτηση διακοπής της ασφάλισης στην εταιρεία σας, ώστε να σας επιστραφούν τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα. Κατόπιν, μπορείτε να επιλέξετε την ασφαλιστική της αρεσκείας σας.

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι με αυτον τον τροπο εστω και για μια ημερα το αυτοκινητο θα μεινει ανασφαληστο . αφου μεχρι να καταθεσω το σημα να κανω την διακοπη και να παω στην μεα εταιρια θα πρεπει να περασει καποιος χρονος. Δεν υπαρχει προστημο σε αυτην την περιπτωση

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτό που λές γίνεται, το έχω κάνει στο παρελθόν όταν έφυγα από my direct. Γενικά να δεις και gia Αλλιανζ www.allianzdirect.gr γιατί είναι και καλή σφαλιστική και καλές τιμές

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ασφαλισα σημερα ενα Honda CRV του 2008 με anytime και εβλα και κλοπη 12.000 (εδινε δυνατοτητα απο 11.500-13.000)

Εχει καποιος κανει τετοια ασφαλεια ? Δεν πρεπει πραγματογνωμονας να δει το αυτοκινητο αν ανταποκρινεται στην τιμη ασφαλισης ?

Για να κανω τον δικηγορου του ...διαβολου μπορει ενα αμαξι να το ασφαλιζεις να ειναι χιλιοτρακαρισμενο , να το εξαφανισεις (οχι και τοσο δυσκολο) και αν παρεις τα λεφτα της αποζημιωσης . Φυσικα υπαρχει και η δικη μου περιπτωση που ειναι μια χαρα το αμαξι και με μονο 80.000 χλμ.

Δεν πρεπει η ασφαλιστικη να το εκτιμησει ?

Προ ημερων που προσθεσα κλοπη σε ενα C1 του 2011 για 5.000 ευρω σε Εθνικη ηρθε πραγματογνωμονας και το εκτιμησε για 5.500 χωρις να πληρωσω κατι παραπανω.

Δημοσ.

Ασφαλισα σημερα ενα Honda CRV του 2008 με anytime και εβλα και κλοπη 12.000 (εδινε δυνατοτητα απο 11.500-13.000)

Εχει καποιος κανει τετοια ασφαλεια ? Δεν πρεπει πραγματογνωμονας να δει το αυτοκινητο αν ανταποκρινεται στην τιμη ασφαλισης ?

Για να κανω τον δικηγορου του ...διαβολου μπορει ενα αμαξι να το ασφαλιζεις να ειναι χιλιοτρακαρισμενο , να το εξαφανισεις (οχι και τοσο δυσκολο) και αν παρεις τα λεφτα της αποζημιωσης . Φυσικα υπαρχει και η δικη μου περιπτωση που ειναι μια χαρα το αμαξι και με μονο 80.000 χλμ.

Δεν πρεπει η ασφαλιστικη να το εκτιμησει ?

Προ ημερων που προσθεσα κλοπη σε ενα C1 του 2011 για 5.000 ευρω σε Εθνικη ηρθε πραγματογνωμονας και το εκτιμησε για 5.500 χωρις να πληρωσω κατι παραπανω.

Κανονικά θέλει φώτο αλλιώς δεν γίνεται, περίεργο.

• Like 1
Δημοσ.

Σην Εθνικη που εγραψα και ειναι μεσω insurance μου ζητησαν φωτογραφιες και μια με εφημεριδα ημερας στο παρπριζ αλλα η Εθνικη μετα εστειλε και πραγματογνωμονα.

Δημοσ.

Χρεωνουν και καποια εξοδα για την διαδικασια διακοπης δεν ξερω ποσα και εξαρταται και απο την εταιρια.Οποτε δεν εισπρατεις το σύνολο των μη δεδουλευμενων ασφαλιστρων.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα πριν 1,5 χρόνο δεν μου ζήτησαν κάτι, για ένα πεζό 206 (15ετιας τότε). Βασικά ούτε χαρτιά μου ζήτησαν, κανένα δικαιολογητικό.

Θεωρώ πω; ειναι της λογικής: Ότι δηλώσεις, είσαι κι όταν προκύψει χρήμα, τότε ελέγχουμε.

Δημοσ.

Εμένα πριν 1,5 χρόνο δεν μου ζήτησαν κάτι, για ένα πεζό 206 (15ετιας τότε). Βασικά ούτε χαρτιά μου ζήτησαν, κανένα δικαιολογητικό.

Θεωρώ πω; ειναι της λογικής: Ότι δηλώσεις, είσαι κι όταν προκύψει χρήμα, τότε ελέγχουμε.

Ειχες και ασφαλεια κλοπης ?? Αυτο μπορει να αλλαξει και απο μερα σε μερα αν γινει να τρακαρισμα αλλαζει και η εμπορικη αξια .Τουλαχιστον στην αρχη πρεεπι να γινεται μια εκτιμηση .

• Moderators
Δημοσ.

Είχα εγώ. Επί 2 συναπτά έτη.

Ποτέ δε με ενόχλησαν για έλεγχο. Γι' αυτό και αν μου το έκλεβαν, θα έπαιρνα τον Μ.Ο. της autotriti το πολύ. Και φυσικά μετά από 3 μήνες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα εγώ. Επί 2 συναπτά έτη.

Ποτέ δε με ενόχλησαν για έλεγχο. Γι' αυτό και αν μου το έκλεβαν, θα έπαιρνα τον Μ.Ο. της autotriti το πολύ. Και φυσικά μετά από 3 μήνες.

Για τετοιο  ποσο το ειχες ασφαλισει ?

Το autotriti το δικο μου Honda CRV του 2008 το δινει απο 9-17 χιλιαδες και το δικο μου ειναι στην πρασινη ζωνη . Το εχω ασφαλισει για 12.000

Στην φορμα ασφαλισης εδινε απο 11000-13000

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά το είχα ασφαλίσει για 7000, αλλά μου έδινε 5500-7500.

Ο μέσος όρος autotriti ηταν ~5800-6000 το πολύ. Σιγά μην έπαιρνα 7000 αν μου το έκλεβαν. Απλά επειδή η διαφορά ήταν ούτε 15 ευρώ στο ετήσιο συμβόλαιο σε σχέση με το αν το έβαζα 5500, το έβαλα για καθαρά ψυχολογικούς λόγους...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειχες και ασφαλεια κλοπης ?? Αυτο μπορει να αλλαξει και απο μερα σε μερα αν γινει να τρακαρισμα αλλαζει και η εμπορικη αξια .Τουλαχιστον στην αρχη πρεεπι να γινεται μια εκτιμηση .

Με ασφάλεια κλοπής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...