Προς το περιεχόμενο

Ασφαλεια αυτοκινητου anytime - interamerican

manos0013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολα τα μελη!

Θα ηθελα αν υπαρχουν ατομα που ειναι ασφαλισμενα στην anytime

να μοιραστουν μαζι μας την γνωμη τους και την εμπειρια που ειχαν

με την συγκεκριμενη εταιρεια!

Ειμαι ασφαλισμενος στην Interamerican εδω και ενα χρονο με φουλ

καλυψη (εκτος μικτη) και τωρα που πρεπει να ανανεωσω η anytime

προσφερει το ιδιο πακετο 130 ευρω πιο φθηνο ?

Ποια ειναι η γνωμη σας ?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπορείς πολύ απλά να ρωτήσεις σε κάποιον ασφαλιστή που δουλεύει και άλλες εταιρίες για κάποια φθηνότερη ασφάλεια. Αλλά κατά την γνώμη μου μην πάρεις από το ίντερνετ γιατι άμα γινει κανα ''κακό '' θα μπλέξεις, ενώ με το να έχεις κάποιον ασφαλιστή θα κινησει αυτός όλες τις διαδικασίες για εσένα και έτσι γλυτωνεις και κόπο χρόνο και χρήμα !

• Like 1

Μπορείς πολύ απλά να ρωτήσεις σε κάποιον ασφαλιστή που δουλεύει και άλλες εταιρίες για κάποια φθηνότερη ασφάλεια. Αλλά κατά την γνώμη μου μην πάρεις από το ίντερνετ γιατι άμα γινει κανα ''κακό '' θα μπλέξεις, ενώ με το να έχεις κάποιον ασφαλιστή θα κινησει αυτός όλες τις διαδικασίες για εσένα και έτσι γλυτωνεις και κόπο χρόνο και χρήμα !

Με την ιnteramerican ειχα ενα περιστατικο και ηταν ολα κομπλε ! Μου βρηκε ενας τυπος την μασκα

κανωντας οπισθεν...ηρθαν οι φροντιδες επιτοπου και απο τις δυο ασφαλειες,μετα το πηγα σε συνεργειο

που αυτοι συνεργαζονται και μολις ηρθε η καινουργια η μασκα αλλαχτηκε επιτοπου και πληρωσω οι ιδιοι

για την ζημια. Απλα και 120 ευρω διαφορα τον χρονο...ειναι αρκετα λεφτα..

• Like 2

Από προσωπική εμπειρία με την anytime έχω να πω ότι είναι άψογη και σε θέματα οδικής βοήθειας και στην αποζημίωση ατυχήματος... (Ολική καταστροφή πληρωθηκε μετά από 1 μήνα) και μετά αυτοί κινήθηκε δικαστικα και πήρε τα λεφτά από την άλλη εταιρία χωρίς να με ξαναμπλεξουν εμένα καθόλου... Μάλιστα είχα εκπλαγει λίγο και από το πόσο της αποζημίωση γιατί είχα ακούσει διαφορά ότι είναι πολύ λιγότερα από την πραγματική αξία του αυτοκινήτου ενώ τελικά πήρα το κανονικό ποσό...

• Like 2

Από προσωπική εμπειρία με την anytime έχω να πω ότι είναι άψογη και σε θέματα οδικής βοήθειας και στην αποζημίωση ατυχήματος... (Ολική καταστροφή πληρωθηκε μετά από 1 μήνα) και μετά αυτοί κινήθηκε δικαστικα και πήρε τα λεφτά από την άλλη εταιρία χωρίς να με ξαναμπλεξουν εμένα καθόλου... Μάλιστα είχα εκπλαγει λίγο και από το πόσο της αποζημίωση γιατί είχα ακούσει διαφορά ότι είναι πολύ λιγότερα από την πραγματική αξία του αυτοκινήτου ενώ τελικά πήρα το κανονικό ποσό...

Φιλε μου..ολα αυτα εγιναν τηλεφωνικα ? Γιατι στην ουσια η διαφορα ειναι οτι στις ιντερνετικες ασφαλειες δεν εχει ασφαλιστη....

Φιλε μου..ολα αυτα εγιναν τηλεφωνικα ? Γιατι στην ουσια η διαφορα ειναι οτι στις ιντερνετικες ασφαλειες δεν εχει ασφαλιστη....

Ναι φίλε μου πήρα τηλέφωνο για καταγραφή ατυχήματος (το ατύχημα έγινε στην επαρχία) ήρθαν μέσα σε 30 λεπτά (υπήρχε διαφωνία μεταξύ εμου και του άλλου οδηγού για το ποίος φταίει) πήραν και το πόρισμα της τροχαίας εκείνη την στιγμή και όλα τα υπόλοιπα τα τακτοποιήσαν αυτοί... Το μόνο που έκανα ήταν να τους ξαναπάρω ένα τηλέφωνο στον μήνα να ρωτήσω σε τι φάση είμαστε περί της αποζημίωσης και μου είπε ότι έχει εγκριθεί απλά δεν πρόλαβαν να με ειδοποιήσουν... Είχαν σκοπό λέει να με πάρουν μέσα στην βδομάδα... Πήγα πήρα επιταγή ημέρας με όλο το ποσό και έφυγα κυρίως... Πλέον το αμάξι που έχω στην Ελλάδα το έχω μόνιμα εκεί ασφαλισμενο...

Εγω εχω τις καλυτερες εντυπωσεις. Με εχουν καλυψει σε 2 διαφορετικες περιπτωσεις χωρις προβληματα. και το ωραιο ειναι οτι πληρωνω 340€ για ετησια ασφαλιστρα σε ντιζελ 1600 ενος ετος :-D

Εγω εχω ιντεραμερικαν και πληρωμω 198€, αν το κανω anytime το ιδιο πακετο παει στα 158€ δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Και λογικα φιλε μου αν κανεις ετησιο προγραμμα και δεχθεις να πληρωσεις μεσω χρεωστικης ,

η διαφορα θα ειναι ακομα πιο μεγαλη !

Ετσι το σκεφτομαι και τωρα τελη απριλιου ληγει η ασφαλεια μου. Νομιζω θα την κανω ηλεκτρονικα και ας θυμώσει ο ασφαλιστής

το θεμα ειναι...ενω υποθετικα αγοραζεις το ιδιο πακετο...μην εχεις λιγοτερες καλυψεις στην

anytime. Και αν βαλεις οτι θες χρονο + χρεωστικη καρτα θα βγει ακομα πιο φθηνα.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω ενα atv στο oποιο κανω 6μηνες ασφαλειες λογω χειμωνα το ειχα σε ακινησια και δεν ειχα κανει ασφαλεια και εκανα τωρα με ισχυη 4/4/2016 θα εχω καποιο προστιμο με το νεο νομο?

Να κανω και εγω μια ερωτηση πριν καμια 20αρια μερες εκανα ασφαλιση του αυτοκινητου μου σε μια εταιρια (6μηνη)  αλλα τωρα βλεπω οτι με την anytime , με συμφέρει πολυ περισσότερο , γιατι και ειναι φθηνοτερη αλλα και μου προσφερει περισσότερα...

Μπορώ να διακοψω και να παρω τα υπόλοιπα χρηματα και να παω στην Anytime? η πρεπει να περιμένω να τελειώσει το 6μηνο?

Να κανω και εγω μια ερωτηση πριν καμια 20αρια μερες εκανα ασφαλιση του αυτοκινητου μου σε μια εταιρια (6μηνη)  αλλα τωρα βλεπω οτι με την anytime , με συμφέρει πολυ περισσότερο , γιατι και ειναι φθηνοτερη αλλα και μου προσφερει περισσότερα...

Μπορώ να διακοψω και να παρω τα υπόλοιπα χρηματα και να παω στην Anytime? η πρεπει να περιμένω να τελειώσει το 6μηνο?

Φιλε μου δεν νομιζω να γινεται αυτο που λες !

εγω παλι ξερω οτι γινεται

επιστολη διακοπης και επιστροφη το υπολοιπο της ασφαλισης συνηθως με επιταγη ταχυδρομικως στο σπιτι

Τι πρέπει να κάνω, εάν θέλω να διακόψω την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου;

Αυτό συμβαίνει σε μεμονωμένες περιστάσεις και εφ' όσον δεν έχετε καμία αξίωση για αποζημίωση. Συμπληρώνετε την αίτηση διακοπής ασφαλιστηρίου και τη στέλνετε στην εταιρεία μαζί με το σήμα και το συμβόλαιό σας. Από την ημ/νια παραλαβής της αίτησης διακοπής και μέχρι τη λήξη της περιόδου κάλυψης για την οποία είχατε πληρώσει τα ασφάλιστρα, η ασφαλιστική εταιρεία οφείλει να σας επιστρέψει τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα.

Μπορώ να διακόψω την ασφάλισή μου σε μία εταιρεία και να την μεταφέρω σε μία άλλη;

Βεβαίως και μπορείτε να διακόψετε και να μεταφέρετε σε άλλη εταιρεία την ασφάλισή σας. Θα πρέπει όμως να προσκομίσετε το σήμα καθώς και μία επιστολή - αίτηση διακοπής της ασφάλισης στην εταιρεία σας, ώστε να σας επιστραφούν τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα. Κατόπιν, μπορείτε να επιλέξετε την ασφαλιστική της αρεσκείας σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...