Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έτσι όπως διαβάζω όλες τις ειδήσεις για το s7 μόνο εξοπλιστικώς υστερεί σε σχέση με τις κινέζικες ναυαρχίδες. Όπως στην έλλειψη στερεοφωνικού ήχου χωρις ιδιαίτερο επεξεργαστή, τα περισσότερα κινεζικά το διαφημίζουν ιδιαιτέρως αυτό ,και την έλλειψη δεύτερης sim.

θα προτιμούσα να μην είναι αδιαβροχο και να παρέχει ένα από τα προαναφερθέντα.

αλλά πιστεύω πως η συνταγή φέτος πέτυχε για τη samsung. σίγουρα δημιουργήθηκε τεράστια «αναστάτωση», με την καλή έννοια, από το καταναλωτικό κοινό, κάτι που δεν βλέπουμε τόσο συχνά πλέον και από άλλες εταιρείες και ας παρουσιάζουν τα δικά τους μεγαθήρια. 

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα αλεκο ποτε εχει ειπαμε η samsung το update σε 6.01 androind η sony δεινει update η samsung κατι παθενει και μενει στην ακρη

Τρολάρεις που τρολάρεις, κάντο σωστά τουλάχιστον. 

Δημοσ.

Δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια απο το S7, απλα αφιερωσα λιγο χρονο να παιξω μαζι του οταν κατεβηκα Συνταγμα τις προαλλες. Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση, γελοια γρηγορο, ομορφο γενικα και η οθονη απιστευτη και σε ποιοτητα και σε αισθηση. Σιγουρα τα λεφτα που ζηταει με την κυκλοφορια του ειναι αρκετα ωστοσο μολις φαει την αναμενομενη πτωση θα αξιζει με τα 1000. Εκτος βεβαια αν παρουσιαστουν προβληματα κατα τη χρηση του, κατι ομως που μονο οταν αρχισει η μαζικη χρηση του κινητου θα γνωριζουμε. 

Εγω βεβαια δεν θα το αγοραζα γιατι αν δωσω πολλα λεφτα προτιμω να παρω iPhone. Γουστα ειναι αυτα :P

Δημοσ.

ελα αλεκο ποτε εχει ειπαμε η samsung το update σε 6.01 androind η sony δεινει update η samsung κατι παθενει και μενει στην ακρη

Τουλάχιστον για τις περσινές ναυρχίδες της, απο αρχές Μαρτίου 2016 υπάρχει το update μέσω Smart Switch. Δυστυχώς μακάρι να αναβαθμίζόντουσαν πάντα όλα τα android τηλέφωνα ανεξαρτήτως vendor στην τελευταία του έκδοση, όπως τα iphone.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και έφτασε η ώρα για προσγείωση στην πραγματικότητα...

Samsung's sales in China are continuing to fall.

Samsung Display's losses are likely to be much wider than initially expected.

its sales in China amounted to 30.98 trillion won last year, down 6.17 percent from a year ago. Samsung chalked up sales of 40.15 trillion won in China in 2013. Over the past two years, its Chinese sales declined by 22.8 percent, far higher than its overall sales decline of 12.3 percent during the same period.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα! Θα αντισταθμίσει την πτώση πωλήσεων με (ελπίζω) αντίστοιχη πτώση των τιμών στα κινητά της...

Άντε να πάρουμε το S7 στα 300 ευρώ :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και έφτασε η ώρα για προσγείωση στην πραγματικότητα...

θα εγραφα το ιδιο για το biphone Se σου,αλλα  δεν ισχύει...

πως να προσγειωθει κατι που δεν πέταξε ποτε? :(

http://www.macrumors.com/2016/01/28/samsung-vs-apple-smartphone-sales-2015/

"Samsung Widens Gap Over Apple in Worldwide Smartphone Market "

ps. και δεν χρειαστηκε καν να ψαχνω κορεογιαπωνεζικα σαιτ με google translate για να φανώ εγκυρος,στο γηπεδο σου τα γράφει.

Επεξ/σία από suffocater
  • Like 2
Δημοσ.

Και κάπως έτσι τα τραγικόπουλα της Shamesung προσπαθούν να κρατήσουν μερίδιο αγοράς.... πετσόκομμα των τιμών, ρίχνοντας ακόμα περισσότερο τα περιθώρια κέρδους για να κρατήσουν το μερίδιο τους.

To 2017 με κάθε smartphone της Τσαμσουγκ θα παίρνετε 3 σε 1 δώρο... Tv και Vr δώρο μαζί με το GS8... Samsung μπορείς  :P

Screen_Shot_2016_04_08_at_08_20_30.png

Samsung slashes smartphone prices to win back share, which will hit its margins

• Super Moderators
Δημοσ.

Και κάπως έτσι τα τραγικόπουλα της Shamesung προσπαθούν να κρατήσουν μερίδιο αγοράς.... πετσόκομμα των τιμών, ρίχνοντας ακόμα περισσότερο τα περιθώρια κέρδους για να κρατήσουν το μερίδιο τους.

To 2017 με κάθε smartphone της Τσαμσουγκ θα παίρνετε 3 σε 1 δώρο... Tv και Vr δώρο μαζί με το GS8... Samsung μπορείς  :P

Screen_Shot_2016_04_08_at_08_20_30.png

Samsung slashes smartphone prices to win back share, which will hit its margins

Samsung sees strong growth in Q1 operating profits thanks to the Samsung Galaxy S7/Galaxy S7 edge

http://www.phonearena.com/news/Samsung-sees-strong-growth-in-Q1-operating-profits-thanks-to-the-Samsung-Galaxy-S7Galaxy-S7-edge_id80007  

)

Eνω το οικονομικο (lol   :lol: )

Se της Φαπλ εξακολουθει να πηγαινει απαπίστευτο είναι.

Ξέρετε τι μου κάνετε τώρα ε? Ο ένας ποστάρει θετικά για την apple και κράζει τη samsung και ο άλλος το ανάποδο! Κι ενώ είμαι apple fan boy, ξαφνικά μου την έδωσε και πήρα το S7 edge και το περίεργο είναι πως μου αρέσει (οκ έχει διάφορα θεματάκια, αλλά ας μην τα θέλω και όλα)!

Χρειάζομαι ψυχοθεραπεία!  :ph34r:

Δημοσ.

Σοβαρά, έχει εντυπωσιακή οθόνη, όμορφο είναι, αλλά πώς αντέχεις το lag ακόμα και στο volume button; Έπαιζα κάνα μισάωρο μαζί του σήμερα, frame drops από εδώ, frame drops από εκεί, καμιά φορά δεν ακούει η touch screen, stuttering εμφανίζεται που και που, εντάξει, έλεος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σοβαρά, έχει εντυπωσιακή οθόνη, όμορφο είναι, αλλά πώς αντέχεις το lag ακόμα και στο volume button; Έπαιζα κάνα μισάωρο μαζί του σήμερα, frame drops από εδώ, frame drops από εκεί, καμιά φορά δεν ακούει η touch screen, stuttering εμφανίζεται που και που, εντάξει, έλεος.

Δεν ξέρω τι δοκίμαζες, αλλά αν ήταν σε κάνα κατάστημα κλπ είναι λογικό να ήταν σε άθλια κατάσταση (το android ...κουράζεται εύκολα :P ). Δεν έχω θέματα με lag ή με frame drops κλπ. Για την οθόνη, όλα τα προβλήματα δημιουργούνται από την edge οθόνη που μερικές φορές όπως το κρατάς πατιέται και δεν εκτελούνται σωστά άλλες εντολές που πας να δώσεις. Αν και έχουν μειώσει την ευαισθησία στα άκρα όταν το κρατάς, αρκετές φορές δεν λειτουργεί σωστά. Βέβαια όσο περνάει ο καιρός, μάλλον εκπαιδεύομαι στο πως το κρατάω και έχουν μειωθεί αυτά τα περιστατικά. Απο τη μία το καταλαβαίνω πως έτσι όπως είναι η οθόνη μπορεί να πατηθεί όπως το κρατάς, αλλά από την άλλη εκτιμώ πως αν η samsung ασχοληθεί κάπως σοβαρά, θα είναι εύκολο να το βελτιώσει κι άλλο.

Το iphone μπορεί και να το είχα allways on χωρίς κανένα restart επί 2 μήνες χωρίς θέματα. Το android το θέλει το restart του που και που... That's life... :P

Δημοσ.

Όλα για όλα η Shamesung για να κάνει το S7 να φαίνεται ότι πουλάει.... το έγραψα για πλάκα πριν μερικές ημέρες και τώρα ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ και Τηλεόραση :P :P

AT&T, the second largest carrier in the nation will give a 48-inch Samsung TV as a freebie to Galaxy S7 buyers!!!

Screen_Shot_2016_04_11_at_15_41_46.png

Δημοσ.

Όλα για όλα η Shamesung για να κάνει το S7 να φαίνεται ότι πουλάει.... το έγραψα για πλάκα πριν μερικές ημέρες και τώρα ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ και Τηλεόραση :P :P

AT&T, the second largest carrier in the nation will give a 48-inch Samsung TV as a freebie to Galaxy S7 buyers!!!

Screen_Shot_2016_04_11_at_15_41_46.png

AT&T, the second largest carrier in the nation, says it will give a 48-inch Samsung TV as a freebie to Galaxy S7 buyers on the condition that they subscribe to the carrier’s satellite TV service by the end of April.

Προφανώς το promo είναι της AT&T και όχι της samsung

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...