Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πιστεύω τίποτα...όλα αυτά είναι fake απο την Samsung. Το τηλέφωνο απλά ΔΕΝ πουλάει.

Κάθε φορά ρεκόρ πωλήσεων κάνουν και μετά από 3 μήνες διαβάζουμε ότι δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία...

Προσωπικά, οποτε ακουω τετοια νεα , θυμαμαι τις πρακτικες της βιομηχανιας κερδους στον βωμο της ψυχαγωγιας ,που βγαιναν σκατενιοι δισκοι στα 90ς και πριν προλαβουν να κυκλοφορησουν γινοντουσαν χρυσοι ,πλατινενιοι , διαμαντενιοι και πολλα αλλα τετοια , με διαφορες κατεργαριες του μαρκετινγκ , οπως την αγορα των τεμαχιων απο τις ιδιες τις εταιριες για να φαινεται οτι τσουλαει το προιον  και ο αμοιρος χωρις κριση να εχει κατι να καταναλωσει για να περνιεται για ανθρωπος...

Κάθε χρονο η ιδια κασετα με τα ρεκόρ πωλήσεων ! Να ναι καλα το μαρκετινκ ! Νταξ καλο το αδιάβροχο να χουμε αλλα σιγα που θα στέκονται και στις ουρες γιαυτο ! Μιλαμε για το ιδιο τηλεφωνο με αναβιθμισμενη CPU GPU +sd card ... Αν αυτό κανει την επανασταση ώστε να πουλησουν οσοι εχουν τα 6αρια για να παρουν το 7 τοτε η θα εχουν λεφτα για πεταμα η είναι τοσο θυματα! Θεωρω ότι απλα θα κανει καλες πωλήσεις όπως κάθε χρονο , αλλα μαυτες τις υπερβολες ελεος δηλαδή...
Πάντως αρκετοί κατασκευαστές προπωλούν τα προϊόντα τους στα καταστήματα και θεωρούν ότι έχουν κάνει τις πωλήσεις. Από την μια ναι σαν κατασκευαστής έχει κάνει τις πωλήσεις, αλλα τα προϊόντα κάθονται στις βιτρίνες των καταστημάτων και όχι στα χερια των καταναλωτών. Αν σκεφτεί κανεις ότι στην ελλάδα το 2016 υπάρχουν καταστήματα που έχουν stock galaxy s4 και το 2015 είχαν ακόμα και galaxy s3 , σημαίνει ότι στο τέλος τα προϊόντα παραμένουν stock .
  • Like 4
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πιστεύω τίποτα...όλα αυτά είναι fake απο την Samsung. Το τηλέφωνο απλά ΔΕΝ πουλάει.

Κάθε φορά ρεκόρ πωλήσεων κάνουν και μετά από 3 μήνες διαβάζουμε ότι δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία...

Προσωπικά, οποτε ακουω τετοια νεα , θυμαμαι τις πρακτικες της βιομηχανιας κερδους στον βωμο της ψυχαγωγιας ,που βγαιναν σκατενιοι δισκοι στα 90ς και πριν προλαβουν να κυκλοφορησουν γινοντουσαν χρυσοι ,πλατινενιοι , διαμαντενιοι και πολλα αλλα τετοια , με διαφορες κατεργαριες του μαρκετινγκ , οπως την αγορα των τεμαχιων απο τις ιδιες τις εταιριες για να φαινεται οτι τσουλαει το προιον  και ο αμοιρος χωρις κριση να εχει κατι να καταναλωσει για να περνιεται για ανθρωπος...

Κάθε χρονο η ιδια κασετα με τα ρεκόρ πωλήσεων ! Να ναι καλα το μαρκετινκ ! Νταξ καλο το αδιάβροχο να χουμε αλλα σιγα που θα στέκονται και στις ουρες γιαυτο ! Μιλαμε για το ιδιο τηλεφωνο με αναβιθμισμενη CPU GPU +sd card ... Αν αυτό κανει την επανασταση ώστε να πουλησουν οσοι εχουν τα 6αρια για να παρουν το 7 τοτε η θα εχουν λεφτα για πεταμα η είναι τοσο θυματα! Θεωρω ότι απλα θα κανει καλες πωλήσεις όπως κάθε χρονο , αλλα μαυτες τις υπερβολες ελεος δηλαδή...

Δεν τα στέλνουν μια φορά και τελείωσε. Οι γραμμές παραγωγής συνεχίζονται για αρκετό χρονικό διάστημα. Προφανώς δημιουργείται μια τεχνητή ζήτηση από τις εταιρίες αλλά όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να μην πάρει κάποιος το S7 αν θέλει να χρυσοπληρώσει android ναυαρχίδα την στιγμή που μιλάμε και αντίστοιχα στο Iphone που δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο ios.

φιλε ψάξε λιγο καλύτερα τωρα το λειτουργικό windows 10.

Sent from my RM-1118_15207

Φιλε ψάξε λίγο τώρα το λειτουργικό το windows 10 200 εκατομμύρια pc έχουν εγκαταστήσει τα 10αρια η εταιρία σου η σαμυ έφτιαξε ταμπλετ με windows 10 Lenovo ,Hp Toshiba,lg ,aser κατι γαλικες εταιρίες ιταλικές εδω το πλαίσιο όλες φτιάχνουν ταμπλετ ,λαπτοπ,pc με windows 10 .ξερεις τωρα οτι το λειτουργικό αυτο ειναι ένα;;; δηλαδη είτε τηλέφωνο εχεις είτε ταμπλετ είτε laptop είτε pc θα συνεργάζονται μεταξύ τους; ξερεις τι σημαίνει να γράφω ένα μαιλ στο κινητο και να το συνεχίζω απο εκει που το άφησα στο λαπτοπ,ταμπλετ?? Το skype πλέον δεν χεριάζετε να ανοίξεις την εφαρμογή συγχρονίζετε με τα μνμ και το τηλέφωνο!!! Ξερεις τη σημαίνει να αποθηκεύω στοedge μια σελίδα και να τη βρίσκω σε οποα συσκευή θελω;;; το ιδιο γίνετε και με τα παιχνίδια τωρα ήρθαν και universal εφαρμογες για instagram,Facebook messenger twitter μοιάζουν με του ιός και πίστεψε με το κινητό μ το εχω 6μηνες και δεν μου εχει κολλήσει ούτε μια φορα ενώ αν πάρεις το s7 και βάζουμε και στοίχημα αν θες σε 4 5μηνες θα σου κολλάει είτε οι εφαρμογές δε θα σου παίζουν καλα και αν έρθει καινούργια αναβαθμίσει εκεί να δεις

Σταμάτα να εκτίθεσαι με μια συσκευή γεμάτη προβλήματα. Κάθε μέρα διαβάζω το τοπικ του 950 στο myphone. Θα μπορούσα να σχολιάσω ένα προς ένα όσα έγραψες αλλά δεν έχει νόημα γιατί είσαι κάτοχος του 950 και αυτό τα λέει όλα. Καληνύχτα.

• Like 5
Δημοσ.

@Federer, φτάνει ρε φίλε φτάνει ποια! Εσύ και ο καρκίνος μας έχετε κουράσει αφάνταστα!! Δεν υπάρχει είδηση στο insomnia που να μην βγάλατε την χολή σας, κατάντησε κουραστικό ποια.

• Like 6
Δημοσ.

Όλοι αυτοί μετά θα ψάχνουν να το πουλήσουν για το HTC M10 :P

Βασικά, ευχή κάνω για το καλό του ανταγωνισμού και των καταναλωτών...

Δημοσ.
Όλοι αυτοί μετά θα ψάχνουν να το πουλήσουν για το HTC M10 :P

Βασικά, ευχή κάνω για το καλό του ανταγωνισμού και των καταναλωτών...

υπαρχει ακομα αυτη η εταιρια ; :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως δεν πιστευω πως μια υποδοχη sd και μια πιστοποιηση αδιαβροχωποιησης μπορούν να σημειωσουν τετοια ανοδο στις πωλησεις.

Οπου ακους πολλα κερασια παρε μαζι σου ροδακινα.

Δημοσ.

Εμένα στα public μία κοπελίτσα που έτρεξε να με εξυπηρετήσει καθότι το κοιτούσα και μόνο, είπε ότι το δίνουν, τουλάχιστον πριν 2 μέρες που έγινε το σκηνικό, αλλά όχι φυσικά στα public αλλά κάνεις εσύ την διαδικασία μόνος σου μέσω της ιστοσελίδας της samsung, αφού το αγοράσεις.

Επρόκειτο για καθαρή απάτη. Φίλος το προπαρηγγειλε από public 15 μέρες πριν τις 11.3 όπου έλεγε καθαρά ότι δίνονται δώρο τα γυαλιά. 5 ημέρες πριν την παραλαβή του τηλεφώνησαν ότι λόγω της προπαραγγελιας θα έχει έξτρα δώρο και ένα power bank. Όταν πήγε να παραλάβει, με αμηχανία του είπαν ότι τα γυαλιά δεν υπάρχουν και ότι το PowerBank αποτελεί αντικατάσταση των γυαλιών. Όταν τους είπε ότι στο site λέει αλλά κάνανε τον Κινέζο. Προφανώς δεν είχαν επαρκή ή καθόλου ποσότητα γυαλιών εξ αρχής και το ξέρανε,ή τα δώσανε επιλεκτικά και για να χρυσωσουν το χάπι δίνανε δώρο το PowerBank . Κλασικοί Έλληνες απατεώνες.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν ξεφύγει η μεγάλες αλυσίδες κακώς παρέλαβαν ορισμένοι έπρεπε να ακυρώσουν επιτόπου την παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά κάτοχος galaxy S7 edge από την προπαραγγελία, κάτοχος επίσης iPhone 6s plus: έχω να πω οτι και τα δύο είναι εκπληκτικά κινητά, με σαφώς πιο ολοκληρωμένο το s7, αλλά από άποψη λογισμικού νομίζω μακράν καλύτερο και σταθερότερο το ios. Σχετικά με την κάμερα το s7 είναι ελαφρώς καλύτερο στα σημεία και μόνο...θέλει πολύ εμπειρία στη φωτογραφία και μάτι για να διακρίνεις τις διαφορές. Στις βραδυνές φωτογραφίες παρά το f1,7 του galaxy, σαφώς και υπερτερεί το iphone. Τώρα σε όλα τ άλλα, μπαταρία, γρήγορη φόρτιση, αδιάβροχο, κάρτα μνήμης πλεονεκτεί φυσικά και παιρνει σοβαρό προβάδισμα το s7. Για όποιον το ενδιαφέρον ειναι στη σταθερότητα του λογισμικού, στις εναβαθμίσεις και στην υποστήριξη της συσκευής...θα πάει σε apple. Επίσης, εφαρμογές όπως facetime, iMessage, συγχρονισμός icloud σε όλες τις συσκεύες και η καλύτερη χρήση του touch id για κλείδωμα εφαρμογών είναι στα συν του iphone.

Εν ολίγοις πρόκειται για δυο πραγματικά ολοκληρωμένες συσκευές, το θέμα είναι καθαρά το λογισμικό που θα σε κάνει να επιλέξεις, κατα τ άλλα συν και πλην έχουν και οι δύο συσκευές πχ. Αν το iphone είχε γρήγορη φορτιση, ήταν αδιάβροχο και έπειρνε κάρτα μνήμης...δε θα υπήρχε λόγος για μένα να πας σε samsung...εντάξει μην ακούσω επιχειρήματα για root, ελευθερία στο android και άλλα τέτοια έξυπνα γιατί πλεόν είναι τελειως αχρείαστα και χάνεις και την εγγύηση της συσκευής σου.

Τώρα σχετικά με το vr, για μένα μια πατάτα, ένα ψέμα και μισό, περιμένεις να δεις ωραία βίντεο να ξετρελαθείς και σε εργοστασιακά βίντεο της samsung τα βλεπεις απλά να pixeliazoun σε σημείο που δεν διακρινείς πχ στο βιντεάκι με τα αεροπλάνα το 360 που είναι το φτερό και που το κοκπιτ. Για μένα απλά τραγικό κι οταν ρώτησα τη samsung μου είπε οτι έρεπε να το περιμένετε...είναι νέα τεχνολογία και είναι σε φάση μωρού...ε όχι παλικάρια σοβαρή εταιρία σαν την apple δε θα χρέωνε 100€ μια συσκευή που υπολειτουργεί...θα τη χρέωνε 250-300€ αλλά θα ήταν τζάμι οπως θα πρεπε να είναι, αλλιώς δε θα έμπαινε καν στη διαδικασία να βγάλει στην αγορά ένα ημιτελές προϊόν.

Και για να απαντήσω σε ερώτηση φίλου, το vr το παίρνεις δώρο με προπαραγγελία συσκευής και μόνο, αλλιώς 100€ αν το θες.

Νομίζω ήταν μια τίμια κριτική των συσκευών, δεν ανέφερα το θέμα της εμφάνισής τους γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό.

Εγώ κατέληξα να πουλήσω τελικά το s7 edge και να μείνω με το παλιότερο iphone, γιατί και ένα μήνα να το κρατούσα θα είχε πέσει η τιμή του 200+ ευρώ...άλλο ένα μειον της samsung σε σχέση με την apple που κρατάει τιμές.

Αυτά από μένα, ελπίζω να φανεί χρήσιμη η κριτική μου.

• Like 8
Δημοσ.

Φιλε ψάξε λίγο τώρα το λειτουργικό το windows 10 200 εκατομμύρια pc έχουν εγκαταστήσει τα 10αρια η εταιρία σου η σαμυ έφτιαξε ταμπλετ με windows 10 Lenovo ,Hp Toshiba,lg ,aser κατι γαλικες εταιρίες ιταλικές εδω το πλαίσιο όλες φτιάχνουν ταμπλετ ,λαπτοπ,pc με windows 10 .ξερεις τωρα οτι το λειτουργικό αυτο ειναι ένα;;; δηλαδη είτε τηλέφωνο εχεις είτε ταμπλετ είτε laptop είτε pc θα συνεργάζονται μεταξύ τους; ξερεις τι σημαίνει να γράφω ένα μαιλ στο κινητο και να το συνεχίζω απο εκει που το άφησα στο λαπτοπ,ταμπλετ?? Το skype πλέον δεν χεριάζετε να ανοίξεις την εφαρμογή συγχρονίζετε με τα μνμ και το τηλέφωνο!!! Ξερεις τη σημαίνει να αποθηκεύω στοedge μια σελίδα και να τη βρίσκω σε οποα συσκευή θελω;;; το ιδιο γίνετε και με τα παιχνίδια τωρα ήρθαν και universal εφαρμογες για instagram,Facebook messenger twitter μοιάζουν με του ιός και πίστεψε με το κινητό μ το εχω 6μηνες και δεν μου εχει κολλήσει ούτε μια φορα ενώ αν πάρεις το s7 και βάζουμε και στοίχημα αν θες σε 4 5μηνες θα σου κολλάει είτε οι εφαρμογές δε θα σου παίζουν καλα και αν έρθει καινούργια αναβαθμίσει εκεί να δεις

Βάζουν windows γιατί είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό, μην μπερδεύεσαι. Σε οτι αφορα τα υπολοιπα που λες γινονται σε apple συσκευές χωρίς καν να έχουν το ίδιο λειτουργικό και οι browsers γενικότερα έχουν τη δυνατότητα να συγχρονίζουν το περιεχόμενο σου στις συσκεύες σου πολύ πιο πριν θεωρηθεί γαμάτο χαρακτηριστικό. 

Γιατί όσοι έχετε wp το μπερδεύετε με smartphone; :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ΘΕΤΙΚΑ

-Αυτονομία μπαταρίας (με το s7 edge έχω 2 μέρες αυτονομίας με 6+ ώρες sot)

-Πάρα πολύ καλή κάμερα και φοβερό ois (θα ήθελα να μείνει στα 16mpixel αλλά anyway)

-Τις επιδόσεις του exynos soc τις ξέραμε αλλά και η νέα mali gpu είναι κορυφαία

-MicroSD slot

-Η καλύτερη οθόνη up-to-date σε κινητό

-Είναι water resistant

-Gorilla Glass 5. Είναι η πρώτη συσκευή μου που δεν έχω βάλει temp.glass και παρά την χύμα χρήση που του κάνω είναι ΑΘΙΚΤΗ.

-Δεν ξέρω για την έκδοση με τον snapdragon αλλά με τον exynos δεν έχω δει καθόλου thermal throttling, ούτε αντιλήφθηκα να θερμαίνεται η πλάτη της συσκευής.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

-Γλιστράει πολύ εύκολα και κρατάει δαχτυλιές, οπότε θέλει οπωσδήποτε θήκη.

-Τα curved edges της οθόνης δεν είναι ότι πιο εργονομικό έχω συναντήσει.

OVERALL

Αδιαπραγμάτευτα και αντικειμενικά, το καλύτερο κινητό που έχει βγάλει η samsung έως και σήμερα.

Gorilla 4 έχει μπρος/πίσω.

Τα galaxy s7 εχουν μεσα υδροψυξη για να μη θερμενωνται.ειναι τρελοι οι κορεατες

Καλά μην τρελαίνεστε με την "υδρόψυξη":

"Interestingly, JerryRigEverything cut through the liquid cooling pipe, revealing that it contains no visible liquid. It’s more of a heat pipe that simply removes the residual heat. The heat pipe on the Galaxy S7 edge is similar to the one found in the Microsoft Lumia 950 XL rather than the Xperia Z5 Premium. Inside the heat pipe there’s copper wire that should help with heat dissipation.

Without liquid inside, even if it’s cut, the heat pipe should still work as long as you cover it back up with the sticker that lies on top of it and then add all the other parts back in"

160310-samsung-galaxy-s7-waterproof-liqu

Δεν θέλω να στο χαλάσουμε, αλλά αυτά τα κάνουμε καιρό τώρα και στο ios και στο android... 

Επρόκειτο για καθαρή απάτη. Φίλος το προπαρηγγειλε από public 15 μέρες πριν τις 11.3 όπου έλεγε καθαρά ότι δίνονται δώρο τα γυαλιά. 5 ημέρες πριν την παραλαβή του τηλεφώνησαν ότι λόγω της προπαραγγελιας θα έχει έξτρα δώρο και ένα power bank. Όταν πήγε να παραλάβει, με αμηχανία του είπαν ότι τα γυαλιά δεν υπάρχουν και ότι το PowerBank αποτελεί αντικατάσταση των γυαλιών. Όταν τους είπε ότι στο site λέει αλλά κάνανε τον Κινέζο. Προφανώς δεν είχαν επαρκή ή καθόλου ποσότητα γυαλιών εξ αρχής και το ξέρανε,ή τα δώσανε επιλεκτικά και για να χρυσωσουν το χάπι δίνανε δώρο το PowerBank . Κλασικοί Έλληνες απατεώνες.

Τα βρίσκεις 50ευρώ πλέον τα VR αλλά δεν αξίζουν και ιδιαίτερα. Ίσως η επόμενη version.

Παιδιά κάτοχος galaxy S7 edge από την προπαραγγελία, κάτοχος επίσης iPhone 6s plus: έχω να πω οτι και τα δύο είναι εκπληκτικά κινητά, με σαφώς πιο ολοκληρωμένο το s7, αλλά από άποψη λογισμικού νομίζω μακράν καλύτερο και σταθερότερο το ios. Σχετικά με την κάμερα το s7 είναι ελαφρώς καλύτερο στα σημεία και μόνο...θέλει πολύ εμπειρία στη φωτογραφία και μάτι για να διακρίνεις τις διαφορές. Στις βραδυνές φωτογραφίες παρά το f1,7 του galaxy, σαφώς και υπερτερεί το iphone. Τώρα σε όλα τ άλλα, μπαταρία, γρήγορη φόρτιση, αδιάβροχο, κάρτα μνήμης πλεονεκτεί φυσικά και παιρνει σοβαρό προβάδισμα το s7. Για όποιον το ενδιαφέρον ειναι στη σταθερότητα του λογισμικού, στις εναβαθμίσεις και στην υποστήριξη της συσκευής...θα πάει σε apple. Επίσης, εφαρμογές όπως facetime, iMessage, συγχρονισμός icloud σε όλες τις συσκεύες και η καλύτερη χρήση του touch id για κλείδωμα εφαρμογών είναι στα συν του iphone.

Εν ολίγοις πρόκειται για δυο πραγματικά ολοκληρωμένες συσκευές, το θέμα είναι καθαρά το λογισμικό που θα σε κάνει να επιλέξεις, κατα τ άλλα συν και πλην έχουν και οι δύο συσκευές πχ. Αν το iphone είχε γρήγορη φορτιση, ήταν αδιάβροχο και έπειρνε κάρτα μνήμης...δε θα υπήρχε λόγος για μένα να πας σε samsung...εντάξει μην ακούσω επιχειρήματα για root, ελευθερία στο android και άλλα τέτοια έξυπνα γιατί πλεόν είναι τελειως αχρείαστα και χάνεις και την εγγύηση της συσκευής σου.

Τώρα σχετικά με το vr, για μένα μια πατάτα, ένα ψέμα και μισό, περιμένεις να δεις ωραία βίντεο να ξετρελαθείς και σε εργοστασιακά βίντεο της samsung τα βλεπεις απλά να pixeliazoun σε σημείο που δεν διακρινείς πχ στο βιντεάκι με τα αεροπλάνα το 360 που είναι το φτερό και που το κοκπιτ. Για μένα απλά τραγικό κι οταν ρώτησα τη samsung μου είπε οτι έρεπε να το περιμένετε...είναι νέα τεχνολογία και είναι σε φάση μωρού...ε όχι παλικάρια σοβαρή εταιρία σαν την apple δε θα χρέωνε 100€ μια συσκευή που υπολειτουργεί...θα τη χρέωνε 250-300€ αλλά θα ήταν τζάμι οπως θα πρεπε να είναι, αλλιώς δε θα έμπαινε καν στη διαδικασία να βγάλει στην αγορά ένα ημιτελές προϊόν.

Και για να απαντήσω σε ερώτηση φίλου, το vr το παίρνεις δώρο με προπαραγγελία συσκευής και μόνο, αλλιώς 100€ αν το θες.

Νομίζω ήταν μια τίμια κριτική των συσκευών, δεν ανέφερα το θέμα της εμφάνισής τους γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό.

Εγώ κατέληξα να πουλήσω τελικά το s7 edge και να μείνω με το παλιότερο iphone, γιατί και ένα μήνα να το κρατούσα θα είχε πέσει η τιμή του 200+ ευρώ...άλλο ένα μειον της samsung σε σχέση με την apple που κρατάει τιμές.

Αυτά από μένα, ελπίζω να φανεί χρήσιμη η κριτική μου.

Συμφωνώ απόλυτα.

Και το γω το 6s plus έδωσα για να πάω στο s7 Edge κυρίως για να μειώσω τον όγκο του plus. Και όντως "κάθεται" πολύ καλύτερα στο χέρι.

Κατά τα άλλα είναι όπως τα περιέγραψες με την κάμερα να είναι αρκετά καλύτερη από αυτή του iphone (όχι όμως σε όλες τις συνθήκες).

Η μπαταρία τα πάει εξίσου καλά με το iphone 6s plus (το fast charge το ανοίγω μόνο όταν θέλω να το φορτίσω εκτός σπιτιού, ενώ αν απλά το βάλω το βράδυ να φορτίσει πριν πέσω για ύπνο, έχω απενεργοποιημένο το fast charge μιας και δεν υπάρχει λόγος να φορτίσει γρήγορα).

Πρέπει να κάνουν κάτι για να διορθώσουν την ευαισθησία στις άκρες της edge οθόνης μιας και μερικές φορές πατάς πράγματα που δεν θέλεις όταν το κρατάς με το ένα χέρι. Βγήκε ήδη ένα update που εμφανίζεται σταδιακά στους χρήστες ανάλογα το region (στο δικό μου που είναι από Πολωνία, δεν εμφανίστηκε ακόμη).

:)

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι μέσα στον χώρο των πωλήσεων των smartphones; Εάν όχι, τότε να ξέρεις ότι σε όλα όσα γράφεις είσαι εντελώς λάθος.

Δημοσ.

Οι φακοι καρλ ζεης ειναι απο τους καλυτερους που υπαρχουν και ειναι πιο παλιοι στο χωρο.αν ειναι καλυτεροι δε ξερω να πω την αληθεια.παντος ειναι απτους καλυτερους σιγουρα

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι φακοι καρλ ζεης ειναι απο τους καλυτερους που υπαρχουν και ειναι πιο παλιοι στο χωρο.αν ειναι καλυτεροι δε ξερω να πω την αληθεια.παντος ειναι απτους καλυτερους σιγουρα

Ο αισθητήρας απο κάτω μετράει. Ο φακός είναι ένα κομμάτι μόνο! 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Και το γω το 6s plus έδωσα για να πάω στο s7 Edge [...]

post-40281-0-41550300-1458728743_thumb.jpg

Ζητείται moderator. Στείλτε απαραίτητα φωτό του κινητού σας.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...