Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι η καλύτερη ναυαρχίδα του 2016 μέχρι το Iphone 7 και το Note 6. Θα δούμε και το G5 στη πράξη.

Δεν ξέρω τα νούμερα στη πράξη αλλά καμία άλλη εταιρία δεν προσεγγίζει τα συνολικά νούμερα της Samsung.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά το VR το δίνουν δώρο?

Ένας φίλος μου το πήρε σήμερα από public και του είπαν ότι το VR ήταν δώρο μόνο σε όσους το κάναν προπαραγγελεια!

Δημοσ.

γιατι να παρεις το s7 ενω εγω που πηρα το Ζ5 για αντικατασταση του αξιοπηστου Ζ ειμαι μια χαρα το κινητο σκοτωνει

Δημοσ.

Το κινητο οκ παιδια δεν παίζεται ειναι πολύ καλο απο τα καλύτερα αλλα όχι τωρα όλα τα site να δίνουν βαθμολογίες 9,3 9.5 είπαμε οκ . Και αν παρατηρήστε αυτο γίνετε μονο στα iPhone και στα Samsung galaxy s. Κάτοχος Lumia 950 με καλη φωτογραφική μηχανή 20 mp με τρεια led flash,το ένα για ποιο ζωντανά χρώματα και φακούς Carl Zeiss και να μου βαθμολογούν το s6 και το 6s ως καλύτερα!!!

Sent from my RM-1118_15207

• Like 1
Δημοσ.

ΣΑΦΩΣ..... Και χωρίς διαπραγματευση.

Ελπίζω να τρολλάρεις πραγματικά αλλιώς τραβάω super mega facepalm

Κάτοχος Lumia 950 με καλη φωτογραφική μηχανή 20 mp με τρεια led flash,το ένα για ποιο ζωντανά χρώματα και φακούς Carl Zeiss και να μου βαθμολογούν το s6 και το 6s ως καλύτερα!!!

Το software είναι όσο σημαντικό όσο το hardware να το ξέρεις αυτό. Το Galaxy s7 σε θέμα αισθητήρα και φακού πατάει κάτω τo iPhone 6s+ αλλά το χάνει άσχημα λόγο του λογισμικού. Σκέψου το s7 έχει διάφραγμα φακού ƒ1.7 και το iPhone ƒ2.2 όμως πάλι χάνει το s7 σε χαμηλό φωτισμό!

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου το s7 edge ειναι η πιο ολοκληρωμενη συσκευη που εχει βγαλει η samsung τα τελευταια10χρονια.Οθονη απεχτη μεγεθος οθονης και αναλογιας αψογο καμερα ακομα καλυτερη απο περσι επεξεργαστη δυνατοτερο απο ποτε καρτα μνημης αδιαβροχοποιηση που ειναι κατι που οσο και να λενε καποιοι οτι δε πολυμετραει εμενα με κανει να αισθανομαι μεγαλυτερη ασφαλεια και οτι εχει και αυτο το κατι παραπανω.Και δεν ειναι καθολου περιτο γιατι μπορει να βραχει οχι μονο αμα βρεξει.ενα ποτηρι νερο αν πεσει δε θα σου κοπει η χολη μηπως και σου κολησει πραγμα που το παθαινεις αν εχεις μια συσκευη των 750ευρ.και επιτελους ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ εστο και μια μερα με αρκετη χρηση που για μενα πηστευω η μπαταρια ειναι το αλφα και το ωμεγα σε μια συσκευη με ολες αυτες τις τεχνολογιες που εχει πανω.Τι να το κανω εγω να εχω μια συσκευη τετοια και να μη μπορω να την ευχαρηστηθω εστο και για μια μερα με βαρια χρηση.ειναι σα να εχεις μια πορσε με 20ευρ βενζινη στο τεποζιτο και να μη μπορεις να κανεις βημα να τη γουσταρεις.οποτε χωρης μπαταρια δεν μπορεις να χαρεις καμια συσκευη στο επακρων.Με λιγα λογια εισαι κατα καποιο τροπο περιωρησμενης ευθηνης!!@@χα χα χα χα.!!@Και φυσηκα το TW εχει κανει τεραστια προωδο απο το galaxys5 μεχρι σημερα.Να τα λεμε και αυτα γιατι βλεπω κατι iphone στα 760ευρ με 16gb μνημη χωρης καν FHD οθονη και λενε και ευχαρηστω.Τουλαχηστον η σαμσουνκ για μενα και η Huawei κανουν βηματα μονο μπροστα τα τελευταια 2,5χρονια α και η xiaomi επισης

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το ειδα απο κοντα παλι σημερα!μου φανηκε για αλλη μια φορα πολυ ομορφα στο ματι και στο χερι!η οθονη του ητανε καταπληκτικη!!!πραγματικα!καμια σχεση με το 6αρι μ.και η καμερα πολυ γρηγορη σε ληψεις και καθαρη!πραγματικα ειμαι αναμεσα στο να δωσω το 6αρι η οχι.πολυ το φοβαμαι το αντροιντ..

Δημοσ.

Το κινητο οκ παιδια δεν παίζεται ειναι πολύ καλο απο τα καλύτερα αλλα όχι τωρα όλα τα site να δίνουν βαθμολογίες 9,3 9.5 είπαμε οκ . Και αν παρατηρήστε αυτο γίνετε μονο στα iPhone και στα Samsung galaxy s. Κάτοχος Lumia 950 με καλη φωτογραφική μηχανή 20 mp με τρεια led flash,το ένα για ποιο ζωντανά χρώματα και φακούς Carl Zeiss και να μου βαθμολογούν το s6 και το 6s ως καλύτερα!!!

Cat-box-traps.gif?

• Like 9
Δημοσ.

Ολες οι επιλογες εχουν καποιο ρισκο και θετικα κ αρνητικα.Βαλτα διπλα διπλα σενα χαρτι και γραψε τα θετικα και ταρνητικα για το καθενα.και δες προς τα που σε συμφερει να διαλεξεις.Η ζυγαρια αυτη θα σε βοηθησει να επιλεξεις

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά το VR το δίνουν δώρο?

Ένας φίλος μου το πήρε σήμερα από public και του είπαν ότι το VR ήταν δώρο μόνο σε όσους το κάναν προπαραγγελεια!

Εμένα στα public μία κοπελίτσα που έτρεξε να με εξυπηρετήσει καθότι το κοιτούσα και μόνο, είπε ότι το δίνουν, τουλάχιστον πριν 2 μέρες που έγινε το σκηνικό, αλλά όχι φυσικά στα public αλλά κάνεις εσύ την διαδικασία μόνος σου μέσω της ιστοσελίδας της samsung, αφού το αγοράσεις.

Δημοσ.

Μιλάμε για smartphones, όχι για wp. Κατανοούμε τον πόνο των κατόχων Lumia 950, δεν είναι εύκολο να έχεις πληρώσει τόσα λεφτά και να σε πατάνε κάτω οι ναυαρχίδες android και ios λόγω λειτουργικού αλλά εντάξει. Δεν γίνεται σε κάθε θέμα να αναφέρουμε το 950. Ναι, εξαιρετική κάμερα. Θες να σου πούμε οτι είναι η καλύτερη; Είναι. Τί να κάνουμε τώρα που δεν πιάνει μία μπροστά στο S7 ως συσκευή; 

• Like 8
Δημοσ.

φιλε ψάξε λιγο καλύτερα τωρα το λειτουργικό windows 10.

Φιλε ψάξε λίγο τώρα το λειτουργικό το windows 10 200 εκατομμύρια pc έχουν εγκαταστήσει τα 10αρια η εταιρία σου η σαμυ έφτιαξε ταμπλετ με windows 10 Lenovo ,Hp Toshiba,lg ,aser κατι γαλικες εταιρίες ιταλικές εδω το πλαίσιο όλες φτιάχνουν ταμπλετ ,λαπτοπ,pc με windows 10 .ξερεις τωρα οτι το λειτουργικό αυτο ειναι ένα;;; δηλαδη είτε τηλέφωνο εχεις είτε ταμπλετ είτε laptop είτε pc θα συνεργάζονται μεταξύ τους; ξερεις τι σημαίνει να γράφω ένα μαιλ στο κινητο και να το συνεχίζω απο εκει που το άφησα στο λαπτοπ,ταμπλετ?? Το skype πλέον δεν χεριάζετε να ανοίξεις την εφαρμογή συγχρονίζετε με τα μνμ και το τηλέφωνο!!! Ξερεις τη σημαίνει να αποθηκεύω στοedge μια σελίδα και να τη βρίσκω σε οποα συσκευή θελω;;; το ιδιο γίνετε και με τα παιχνίδια τωρα ήρθαν και universal εφαρμογες για instagram,Facebook messenger twitter μοιάζουν με του ιός και πίστεψε με το κινητό μ το εχω 6μηνες και δεν μου εχει κολλήσει ούτε μια φορα ενώ αν πάρεις το s7 και βάζουμε και στοίχημα αν θες σε 4 5μηνες θα σου κολλάει είτε οι εφαρμογές δε θα σου παίζουν καλα και αν έρθει καινούργια αναβαθμίσει εκεί να δεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...