Perambulator Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μπορεί οι καταναλωτές να διατύπωσαν ορισμένα παράπονα για τα Galaxy S6 και S6 Edge κατά την περσινή κυκλοφορία τους, όμως οι συσκευές είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν σε αριθμό τις προπαραγγελίες της προηγούμενης γενιάς Galaxy. Το ίδιο, και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, συνέβη και με τον αριθμό προπαραγγελιών των Galaxy S7 και S7 Edge, τα οποία έγιναν διαθέσιμα στην αγορά στις 11 Μαρτίου. Οι σημαντικότεροι λόγοι για την επιτυχία των νέων μοντέλων είναι, πιθανότατα, η επιστροφή της θύρας για κάρτες microSD και της ανθεκτικότητας στο νερό. Για την ακρίβεια, οι προπαραγγελίες για τα νέα Galaxy παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 250%, σε σχέση με τα αντίστοιχα ποσοστά προπαραγγελιών για τα περσινά μοντέλα. Ακόμη, οι προπαραγγελίες για τα Galaxy S7 και S7 Edge στην Κίνα, ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια. Η Κίνα αποτελεί μια δύσκολη αγορά για τη Samsung, καθώς οι κινέζοι κατασκευαστές προσφέρουν ναυαρχίδες με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε αισθητά χαμηλότερες τιμές, ενώ παράλληλα έχουν και την υποστήριξη των κινεζικών παρόχων. Παρόλα αυτά, η Samsung κατέχει την 6η θέση στην Κίνα, διαθέτοντας μερίδιο αγοράς 7,7%. Ακόμη, ο αριθμός των πωλήσεων των 2 Galaxy S7 στην Ινδία, ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών. Να σημειωθεί ότι η Samsung δεν δημοσιοποιεί πλέον ποσοστά πωλήσεων για τις ναυαρχίδες της, επομένως, τα περισσότερα ποσοστά που αναφέρονται είναι κατά προσέγγιση. Όπως και να έχει, ο Dongjin Koh, πρόεδρος του mobile τμήματος της Samsung, δηλώνει αισιόδοξος για τις πωλήσεις της εταιρείας στην Κίνα, βασιζόμενος στις πληροφορίες που έλαβε από κινέζους παρόχους και πωλητές. Site: GSMArena
michael92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οι σημαντικότεροι λόγοι για την επιτυχία των νέων μοντέλων είναι, πιθανότατα, η επιστροφή της θύρας για κάρτες microSD και της ανθεκτικότητας στο νερό. To Gear VR που κάνουν δώρο δεν είναι στους σημαντικότερους λόγους; 9
GiwrgosP- Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εεμ όταν η εταιρία ακούει τον καταναλωτη, κερδίζει.
χιωτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μαλιστα !!αν και δεν εχω καμια σχέση με Samsung και απο οτι μου εχει πει ο φίλος μου που εχει το s6 τα συν του s7 ειναι αυτά που προανάφερε το άρθρο συν τη καμερα ολα τα αλλα τα εχει το s6 και μαλιστα απο οτι μου πε εχει ποιο πολυ διάρκεια μπαταρίας και ποιο καλο ήχο !!! Για το αδιάβροχο δε το συζητώ δε θα έπαιρνα καθόλου γτ πόσες φορες βρέχει εδω Ελλάδα ;;; η μήπως όταν κανω μπανιο θα τι παίρνω μαζί μ στη μπανιέρα άλλη παίζουν με τη παπια και εγω θα παίζω παιχνίδια στο κινητο το βρισκω λιγο χάζο και μαλιστα αν σου μειώνει και την ένταση του ηχείου!!! Και υπόψη όταν λες αδιάβροχο εννοείς μονο γλυκό νερό γτ αν το πας θάλασσα παει το κάψε το αλάτι!!!! Και όσο αφορά τη καμερα τωρα πολλα ξένα site λένε οτι το iPhone 6s με το s6 είχαν τη καλύτερη καμερα για το 2016 και τωρα λένε οτι μετα απο αυτα την εχει το s7 ποσο ψέμα ποια !!! Ποσο θα γλείψουν για να το αγοράσετε;;η ποσα πληρώνουν Αυτές οι εταιρίες αυτα τα site????? Το Lumia 950 και950 xl κανένας δε το ανέφερε και εχει και την καλύτερη καμερα και απο το s6 και απο το iPhone 6s!!!όπως επίσης και πιστεύω και απο το s7 διότι εχει φακούς carl Zeiss και οχι Sony και Samsung φακούς. Sent from my RM-1118_15207 1
JohnyFire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 κατι μου λεει πως δεν φτιαξανε το θεμα με το τζαμακι απο πλαστικο του heartrate sensor που γρατζουνιετε για πλακα το usb και το earphone jack που ξεφλουδιζει σταδιακα,αν κανανε κατι και για αυτα που προσωπικα μου την σπαει να τα βλεπω ναι τοτε εχουμε κανει δουλιτσα καθυστεμενα αλλα..
Billvr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αναμενόμενο, δουλεύω μια εβδομάδα το s7.. Είναι το πιο ολοκληρωμένο Galaxy ever...
kirileman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το ξέρετε ότι αυτά τα νούμερα δεν είναι επίσημα αλλά εκτιμήσεις "αναλυτών" και "αξιωματούχων" που δημοσιεύτηκαν στο koreatimes, έτσι; 6
Bakxos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μαλιστα !!αν και δεν εχω καμια σχέση με Samsung και απο οτι μου εχει πει ο φίλος μου που εχει το s6 τα συν του s7 ειναι αυτά που προανάφερε το άρθρο συν τη καμερα ολα τα αλλα τα εχει το s6 και μαλιστα απο οτι μου πε εχει ποιο πολυ διάρκεια μπαταρίας και ποιο καλο ήχο !!! Για το αδιάβροχο δε το συζητώ δε θα έπαιρνα καθόλου γτ πόσες φορες βρέχει εδω Ελλάδα ;;; η μήπως όταν κανω μπανιο θα τι παίρνω μαζί μ στη μπανιέρα άλλη παίζουν με τη παπια και εγω θα παίζω παιχνίδια στο κινητο το βρισκω λιγο χάζο και μαλιστα αν σου μειώνει και την ένταση του ηχείου!!! Και υπόψη όταν λες αδιάβροχο εννοείς μονο γλυκό νερό γτ αν το πας θάλασσα παει το κάψε το αλάτι!!!! Και όσο αφορά τη καμερα τωρα πολλα ξένα site λένε οτι το iPhone 6s με το s6 είχαν τη καλύτερη καμερα για το 2016 και τωρα λένε οτι μετα απο αυτα την εχει το s7 ποσο ψέμα ποια !!! Ποσο θα γλείψουν για να το αγοράσετε;;η ποσα πληρώνουν Αυτές οι εταιρίες αυτα τα site????? Το Lumia 950 και950 xl κανένας δε το ανέφερε και εχει και την καλύτερη καμερα και απο το s6 και απο το iPhone 6s!!!όπως επίσης και πιστεύω και απο το s7 διότι εχει φακούς carl Zeiss και οχι Sony και Samsung φακούς. Sent from my RM-1118_15207 Το ενδεχόμενο να πέσει κατά λάθος στο νερό σου λέει κάτι; το ότι εχει αδιαβροχοποιηση είναι πολυ θετικο. Και η ανάλυση που κανεις είναι καφενειακου τύπου. Μας λες δηλαδή ότι σε μια κάμερα άμα εχει φακούς Zeiss είναι καλύτερη από κάποια που εχει Sony ή Samsung. Λογική τετράγωνη 12
makridis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ΘΕΤΙΚΑ -Αυτονομία μπαταρίας (με το s7 edge έχω 2 μέρες αυτονομίας με 6+ ώρες sot) -Πάρα πολύ καλή κάμερα και φοβερό ois (θα ήθελα να μείνει στα 16mpixel αλλά anyway) -Τις επιδόσεις του exynos soc τις ξέραμε αλλά και η νέα mali gpu είναι κορυφαία -MicroSD slot -Η καλύτερη οθόνη up-to-date σε κινητό -Είναι water resistant -Gorilla Glass 4. Είναι η πρώτη συσκευή μου που δεν έχω βάλει temp.glass και παρά την χύμα χρήση που του κάνω είναι ΑΘΙΚΤΗ. -Δεν ξέρω για την έκδοση με τον snapdragon αλλά με τον exynos δεν έχω δει καθόλου thermal throttling, ούτε αντιλήφθηκα να θερμαίνεται η πλάτη της συσκευής. ΑΡΝΗΤΙΚΑ -Γλιστράει πολύ εύκολα και κρατάει δαχτυλιές, οπότε θέλει οπωσδήποτε θήκη. -Τα curved edges της οθόνης δεν είναι ότι πιο εργονομικό έχω συναντήσει. OVERALL Αδιαπραγμάτευτα και αντικειμενικά, το καλύτερο κινητό που έχει βγάλει η samsung έως και σήμερα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από makridis 9
Cell_7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το ξέρετε ότι αυτά τα νούμερα δεν είναι επίσημα αλλά εκτιμήσεις "αναλυτών" και "αξιωματούχων" που δημοσιεύτηκαν στο koreatimes, έτσι; Που είναι οι πραγματικοί αναλυτές που έχουμε στο insomnia να μας πουν ωρε!! 3
georgetsl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ......Μας λες δηλαδή ότι σε μια κάμερα άμα εχει φακούς Zeiss είναι καλύτερη από κάποια που εχει Sony ή Samsung...... ΣΑΦΩΣ..... Και χωρίς διαπραγματευση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα