papadakn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Ρε παιδιά έχω το εξής περίεργο πρόβλημα.Έχω την εν λόγω motherboard και χτές έκανα κάποιες αλλαγές στο bios (κατέβασα τον χρονισμό της μνήμης συγκεκριμένα) και απο τότε η μητική αρνείται πεισματικά να κάνει boot.Μένει σε μια μαύρη οθόνη και τίποτε παραπέρα.Και clear cmos δοκίμασα, και την μπατάρία έβγαλα αλλά δεν τίποτα...μέχρι και άλλο dimmaki μνήμης δοκίμασα αλλά τα ίδια.Τι μπορεί να έχει συμβεί??
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Βγάλε για ένα λεπτάκι την τροφοδοσία του PC, ξαναβάλε την, κράτα πατημένο το Insert και άνοιξε το PC σου. Μετά μπες στο BIOS και διόρθωσε την %$^$@#$ που έκανες .
papadakn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 όλο το βράδυ το είχα εκτός τροφοδοσίας και το δοκίμασα αυτό που λές αλλά τίποτα....καμμιά άλλη ιδέα?Πάντως η τελευταία αλλαγή που έκανα και κόλλησε το σύστημα ήταν να αλλάξω το χρονισμό της μνήμης και απο By SPD που ήταν το έβαλα στα 382MHZ...και πάπαλα...η μνήμη είναι PC2700 της OCZ (σειρά premium με ψύκτρες...)
crAss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 An den doulepsei to parapano, vale tin sto koutaki tis kai piso gia allagi crAss
pseira Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Dokimases na braxykyklwseis to jumperaki pou kanei clear to bios? kai mena to eixe kanei ayto , kai meta doulepse kanonika!
Angeldust Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 ..otan leme ektos trofodosias ennooume na bgaleis entelws to kalodio apo to trofodotiko kai na to afiseis gia 2-3 lepta. Episis, an den doulepsei auto, dokimase na kaneis clear to bios, yparxei ena jumperaki sth m/b giafth th douleia. Des to manual.
papadakn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 ekana kai clear cmos kai to afhsa ektos trofodosias (eixa bgalei kai thn battaria) olo to brady!!Akomh ta idia....
Spyrus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Nα ξεκινήσεις κρατώντας πατημένο το delete και μετά power-on?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Αυτό δεν είπαμε βρε Spyrus? Απλά στην NF7-s κρατάμε το Ins...
papadakn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 H mhtrikh exei parei ton argo kai basanistiko dromo ths antiproswpeias....anamenw neotera apo ekei.Eyxaristw olous sas gia thn boitheia!!
JiMk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 papadakn ... τέτοιο τέλος είχε και η δική μου 1η Abit....
Spyrus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Mπορείς και με Insert και με Delete να το κάνεις αυτό. Απλά νομίζω πως με το Delete πάντα επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις ενώ με το Insert αν δεν έχεις κανά χοντρό κόλλημα στο bios μπορείς να ξαναμπείς με τις παλιές ρυθμίσεις και να αλλάξεις μόνο αυτή που δημιουργεί το πρόβλημα...
dellodas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Το πρόβλημα που αναφέρεις το έχω αντιμετωπίσει 2 φορές με την δικιά μου ABIT. Πάντα μετά από κάποια αλλαγή στο bios μουλάρωνε. Και τις δύο φορές λύθηκε μόνο αφού έλυνα όλη την μητρική και έβγαζα την cpu από την θέση της. Μετά την επανατοποθέτηση όλα λειτούργούσαν άψογα. Λυπάμαι που δεν σε πρόλαβα.
papadakn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 File to eixa dokimasei kai ayto alla pali tipota!! Pantws eyxaristw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.