Προς το περιεχόμενο

Κόλλησε η Abit NF7S...

papadakn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω το εξής περίεργο πρόβλημα.Έχω την εν λόγω motherboard και χτές έκανα κάποιες αλλαγές στο bios (κατέβασα τον χρονισμό της μνήμης συγκεκριμένα) και απο τότε η μητική αρνείται πεισματικά να κάνει boot.Μένει σε μια μαύρη οθόνη και τίποτε παραπέρα.Και clear cmos δοκίμασα, και την μπατάρία έβγαλα αλλά δεν τίποτα...μέχρι και άλλο dimmaki μνήμης δοκίμασα αλλά τα ίδια.Τι μπορεί να έχει συμβεί??

Δημοσ.

Βγάλε για ένα λεπτάκι την τροφοδοσία του PC, ξαναβάλε την, κράτα πατημένο το Insert και άνοιξε το PC σου. Μετά μπες στο BIOS και διόρθωσε την %$^$@#$ που έκανες :D .

Δημοσ.

όλο το βράδυ το είχα εκτός τροφοδοσίας και το δοκίμασα αυτό που λές αλλά τίποτα....καμμιά άλλη ιδέα?Πάντως η τελευταία αλλαγή που έκανα και κόλλησε το σύστημα ήταν να αλλάξω το χρονισμό της μνήμης και απο By SPD που ήταν το έβαλα στα 382MHZ...και πάπαλα...η μνήμη είναι PC2700 της OCZ (σειρά premium με ψύκτρες...)

Δημοσ.

..otan leme ektos trofodosias ennooume na bgaleis entelws to kalodio apo to trofodotiko kai na to afiseis gia 2-3 lepta. Episis, an den doulepsei auto, dokimase na kaneis clear to bios, yparxei ena jumperaki sth m/b giafth th douleia. Des to manual.

Δημοσ.

Mπορείς και με Insert και με Delete να το κάνεις αυτό. Απλά νομίζω πως με το Delete πάντα επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις ενώ με το Insert αν δεν έχεις κανά χοντρό κόλλημα στο bios μπορείς να ξαναμπείς με τις παλιές ρυθμίσεις και να αλλάξεις μόνο αυτή που δημιουργεί το πρόβλημα...

Δημοσ.

Το πρόβλημα που αναφέρεις το έχω αντιμετωπίσει 2 φορές με την δικιά μου ABIT. Πάντα μετά από κάποια αλλαγή στο bios μουλάρωνε. Και τις δύο φορές λύθηκε μόνο αφού έλυνα όλη την μητρική και έβγαζα την cpu από την θέση της. Μετά την επανατοποθέτηση όλα λειτούργούσαν άψογα. Λυπάμαι που δεν σε πρόλαβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...