DJJordan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, πήρα σήμερα μια smart tv της samsung μοντελο 43J5500 αλλά έχω ένα θεματάκι, για λόγους ασφαλείας έχω ενεργοποιημένο Mac adress filter στο ρουτερ, για να μπορώ να συδέσω μόνο συγκεκριμμένες συσκευές, το πρόβλημα είναι ότι η τηλεόραση δεν γράφει πουθενά την mac adress της, ούτε σε μενου/ρυθμίσεις αλλά ούτε και στα συνοδευτικά έγγραφα, επίσης δεν βρίσκω ουτε στο ιντερνετ πληροφορίες, υπάρχει κανείς που να έχει εντοπίσει που βρίσκεται η mac; γιατί αναγκάστηκα να κλέισω το mac adress filter του ρουτερ, για να πάρει ιντερνετ η tv
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αφου την συνεδεσες με το ρουτερ,και μπηκες στις ρυθμισεις,δεν ειδες διευθυνση mac;;;. Γιατι η lg μου την δειχνει...
DJJordan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 οχι, βλεπω τις ip, μασκα, διακομιστη κλπ αλλα πουθενα mac
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μιλαω για ρυθμισεις τηλεορασης,οχι ρουτερ...
argimeg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 από pc ή laptop βγες σε command και δώσε την εντολή ping ipaddress όπου ipaddress θα βάλεις την διεύθυνση ip που πήρε η tv μετά δώσε την εντολή arp -a και θα βρείς την mac
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Φιλε μου,αφου εκλεισες το φιλτρο απο το ρουτερ και η οθονη συνδεθηκε,μπες στις ρυθμισεις περι ιντερνετ και θα δεις την μακ που εχει η τβ... https://www.brown.edu/information-technology/knowledge-base/article/1564
DJJordan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 από pc ή laptop βγες σε command και δώσε την εντολή ping ipaddress όπου ipaddress θα βάλεις την διεύθυνση ip που πήρε η tv μετά δώσε την εντολή arp -a και θα βρείς την mac ωραιος, ευχαριστώ!
DJJordan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Φιλε μου,αφου εκλεισες το φιλτρο απο το ρουτερ και η οθονη συνδεθηκε,μπες στις ρυθμισεις περι ιντερνετ και θα δεις την μακ που εχει η τβ... https://www.brown.edu/information-technology/knowledge-base/article/1564 τελικά σήμερα με ένα καλό ψάξιμο, ανακάλυψα 2 σημεία στο μενού που αναγράφεται η mac address
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα