Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Εχω προβλημα με το λαπτοπ μου,δε συνδεεται στο Ιντερνετ και γενικα δε βλεπει κανενα δικτυο.Το θεμα ειναι οτι το ταμπλετ κ το κινητο μου συνδεονται στο ιντερνετ που εχω στο σπιτι. Στο λαπτοπ υπαρχει θεμα με την υποδοχη του φορτιστη κ πρεπει να το εχω συνεχεια στην πριζα για να δουλευει αλλιως δε φορτιζει καθολου. Μια φορα λοιπον που το ειχα βγαλει απο την πριζα κ το χα ξεχασει,πηγα να δω μια ταινια κ εκλεισε μαλλον επειδη δεν ειχε καθολου μπαταρια.Μετα απο αυτο οποτε το ανοιγω δε βλεπει κανενα δικτυο και οταν του βαζω το καλωδιο για να συνδεθει ενσυρματ παλι δε βλεπει τιποτα.Τι θα μπορουσε να φταιει;

Δημοσ.

Θα μπορούσε να έχει γίνει disable η ασύρματη κάρτα από το Network and Sharing Center->Change adapter Settings. Θα μπορούσε να έχει γίνει το ίδιο από τον device manager, να έχει γίνει δηλαδή disable o Network adapter. Μπορεί ακόμα να έχει χαλάσει η κάρτα δικτύου και να θέλει αντικατάσταση. Αλλά μας λές ότι και με ethernet δεν συνδέεσαι. Δηλαδή; Οκ wireless δεν μπορεί να δει. Αλλά wired γιατί; Τι σου βγάζει το κίτρινο θαυμαστικό ή το κόκκινο Χ;

Να έχουν πρόβλημα και οι δύο κάρτες δύσκολο, και η ενσύρματη και η ασύρματη...

Δημοσ.

Λοιπον, για αρχη πηγαινε διαχειριση συσκευων και δες τους προσαρμογεις δικτυου. Ασυρματο και ethernet... Υπαρχουν;. Ειναι μηπως με κιτρινο τριγωνακι;. Ειναι μηπως απενεργοποιημενοι;;

Δημοσ.

Καλησπέρα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Οι προσαρμογεις δικτύου υπάρχουν και δεν έχουν κίτρινο τριγωνακι ουτε ειναι απενεργοποιημενοι.

Εν τω μεταξει,πάω να ανοίξω ένα απλο αρχείο word και αργει παρα πολύ οπως αργεί πολύ και στην έναρξη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έκανα winsock reset και ειναι εντάξει μπορεί να συνδεθεί στο Ιντερνετ.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...