stavros34 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Έχω μια lg smart TV και πριν συνδεομουν κανονικά με WiFi ασύρματα στο ρουτερ και όλα καλά. Έχω εδώ και δύο μέρες η τηλεόραση δεν συνδέεται στο ιντερνετ. Ενώ η σύνδεση στο ρουτερ γίνεται κανονικά όταν πάω να μπω στο ιντερνετ μου βγάζει κάτι για dns. Δεν άλλαξα τίποτα. Το κινητό μπαίνει κανονικά και ο υπολογιστής κανονικά μόνο η tv. Τι να κάνω?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα 1) δωσε μοντελο τηλεορασης 2) βγαλε καμια φωτο απο το τι βγαζει η οθονη (ισως και μοντελο ρουτερ) για να σε βοηθησει καποιος, οι τηλεορασεις εχουν καταντησει σαν τα κινητα, η καθεμια θελει το δικο της φτιαξιμο!
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Έχω μια lg smart TV και πριν συνδεομουν κανονικά με WiFi ασύρματα στο ρουτερ και όλα καλά. Έχω εδώ και δύο μέρες η τηλεόραση δεν συνδέεται στο ιντερνετ. Ενώ η σύνδεση στο ρουτερ γίνεται κανονικά όταν πάω να μπω στο ιντερνετ μου βγάζει κάτι για dns. Δεν άλλαξα τίποτα. Το κινητό μπαίνει κανονικά και ο υπολογιστής κανονικά μόνο η tv. Τι να κάνω? α.αλλαξε καναλι στο ασυρματο στο ρουτερ για δοκιμη. β.καπου στο ρουτερ θα πρεπει να σου λεει αν εχει συνδεθει η tv οπως και τη Ip εχει παρει.το αντιστοιχο και στην tv.για να δουμε αν εχει παρει Ip. γ.σιγουρεψου τυπικα οτι ο dhcp ειναι ανοιχτος στο ρουτερ. δ.δοκιμασε να βαλεις καρφωτα dns και Ip αν θες στην τηλεοραση. ε.προληπτικα δες και για firmware update για την tv ασχετα με το θεμα σου οπως και για Firmware update για το ρουτερ. ζ.τι ρουτερ εχεις?ελπιζω οχι zte. η.αν δεν πετυχει θα πηγαινα σε Hard reset tv και router. δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα 1) δωσε μοντελο τηλεορασης 2) βγαλε καμια φωτο απο το τι βγαζει η οθονη (ισως και μοντελο ρουτερ) για να σε βοηθησει καποιος, οι τηλεορασεις εχουν καταντησει σαν τα κινητα, η καθεμια θελει το δικο της φτιαξιμο! θεωρητικα πρεπει σε αυτοματο να παιρνεις τις ρυθμισεις κανονικα οπως και με τα κινητα.
Λύση stavros34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Λύση Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μια επανεκκίνηση του ρουτερ και έγινε. Το κανάλι δεν ξέρω πως το αλλάζουν. Είπα να ξεκινήσω από ρεσετ το ρουτερ και έγινε.
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μια επανεκκίνηση του ρουτερ και έγινε. Το κανάλι δεν ξέρω πως το αλλάζουν. Είπα να ξεκινήσω από ρεσετ το ρουτερ και έγινε. ναι το πιο απλο δεν γραψαμε που ειναι το Reboot αλλα θεωρουμε οτι το εχει κανει ο αλλος καναλι αλλαζεις μεσα απο το web interface του ρουτερ στην σελιδα που φτιαχνεις το ασυρματο και βαζεις κωδικο.εκτος αν εννοεις οτι το κανες hard reset και οχι απλα reboot/reset.
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 μπορει να πηρε και αλλο καναλι και να σταματησε να το κανει.επρεπε πρωτα να αλλαξεις καναλι manually μεσα απο το ρουτερ και β.να δοκιμασες απλα ενα Reboot.το λεω για το καναλι διοτι αμα ειναι auto μπορει να ξαναπαρει το καναλι που ειχες πριν.επισης τι ρουτερ εχεις?δες και για Firmware update.ελπιζω να μην ειναι Zte. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα