Προς το περιεχόμενο

Macbook keyboard layout EU - US

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετοιμαζομουν να γραψω οτι υπαρχει και αγγελια για το ιδιο ανταπτορακι.. δεν ηξερα οτι ειναι το ιδιο παλικαρι.. του εστειλα κιολας μηνυμα την ιδια μερα που εκανα το θεμα και του ζητησα να μου κρατησει εναν..

Δημοσ.

Πιο φθηνά τους έχει στο eBay. Πάντως σήμερα έφτασε ο δικός μου θα τον αφήσω να δουλέψει καμία βδομάδα και μετα θα αφήσω ριβιου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη παίρνετε μηχάνημα με τόσα λεφτά και ψάχνεστε για τον πιο φτηνό αντάπτορα? Και άμα δημιουργήσει πρόβλημα τροφοδοσίας και σας κάψει κάτι τι θα πείτε μετά? Πάρτε Apple Travel Kit από την μαμά Apple να έχετε το κεφάλι σας σίγουροι.

Επεξ/σία από grovolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ηρθε το macbook.. εν τελει ειναι το πληκτρολογιο οντως us αλλα η χωρα για την οποια προοριζοταν ηταν η μαλαισια ( !!!! ).. ως εκ τουτου και οι ανταπτορες ειναι οι αντιστοιχοι και η πριζα ( με 3 "καρφακια" ).. εχει και τον αμερικανικο ανταπτορα!

η προεκταση του καλωδιου ομως ειναι με τα 3 καρφακια επισης!

ο ανταπτορας που μου δωσανε για αυτην την πριζα ειναι για πεταμα.. την εβαλα και εκανε κατι περιεργα.. οποτε και την εβγαλα και δεν την χρησιμοποιησα ξανα.. μεσα στην εβδομαδα περιμενω τον ευρωπαικο ανταπτορα..

ωστοσο με την προεκταση τι μπορω να κανω;

Επεξ/σία από InspectoR95
Δημοσ.

το adaptoraki που ανεφερα πιο πανω το τσεκαρα σε apple store απο τη μια ειναι γνησιο απο την αλλη ειναι αυτο που απεσυρε η apple προσφατως. οποτε μου το αλλαξαν αμεσως με ενα αλλο καινουριο γνησιο χωρις να με ρωτησουν τιποτα. ουτε ταυτοτητα δεν ειχα μαζι μου

Δημοσ.

το adaptoraki που ανεφερα πιο πανω το τσεκαρα σε apple store απο τη μια ειναι γνησιο απο την αλλη ειναι αυτο που απεσυρε η apple προσφατως. οποτε μου το αλλαξαν αμεσως με ενα αλλο καινουριο γνησιο χωρις να με ρωτησουν τιποτα. ουτε ταυτοτητα δεν ειχα μαζι μου

πήγες στην istorm;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...