Προς το περιεχόμενο

Macbook keyboard layout EU - US

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Τις επόμενες μέρες θα παραγγειλω απο σκρουτζ ενα macbook pro.

Βρισκω δύο εκδόσεις.. Ένα ευρωπαικό (3 pin EU) και ένα αμερικάνικο.

Τι να προτιμήσω;

Προτιμώ το πληκτρολόγιο με το μακρύ enter το οποιο απ'όσο ξέρω είναι το αμερικάνικο. Σε αυτήν την περίπτωση όμως τι γίνεται με την πρίζα του υπολογιστή;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Τις επόμενες μέρες θα παραγγειλω απο σκρουτζ ενα macbook pro.

Βρισκω δύο εκδόσεις.. Ένα ευρωπαικό (3 pin EU) και ένα αμερικάνικο.

Τι να προτιμήσω;

Προτιμώ το πληκτρολόγιο με το μακρύ enter το οποιο απ'όσο ξέρω είναι το αμερικάνικο. Σε αυτήν την περίπτωση όμως τι γίνεται με την πρίζα του υπολογιστή;

E αφού σε βολεύει με το μακρύ οριζόντιο enter πας για το Αμερικάνικο. Το μακρύ κάθετο είναι το Ευρωπαϊκό. Και στις 2 περιπτώσεις θα χρειαστείς αντάπτορα αλλά λογικά θα στον στείλει μαζί με τον mac το κατάστημα το οποίο θα κάνεις την αγορά.

Δημοσ.

E αφού σε βολεύει με το μακρύ οριζόντιο enter πας για το Αμερικάνικο. Το μακρύ κάθετο είναι το Ευρωπαϊκό. Και στις 2 περιπτώσεις θα χρειαστείς αντάπτορα αλλά λογικά θα στον στείλει μαζί με τον mac το κατάστημα το οποίο θα κάνεις την αγορά.

Δεν είμαι κανενας κομπλεξικος.. Απλα εδω και 4-5 χρονια εχω πληκτρολογιο με το αμερικάνικο layout και με εχει βολεψει οσο κανενα αλλο.. για αυτο επιμενω και το ψαχνω λιγο παραπανω.. και η διαφορα με το καταστημα που πουλαει ευρωπαικο ειναι στα 10 ευρω.. 

αν εχει τον ανταπτορα, καλως.. αν δεν τον εχει, γνωριζεις ποσο πανε; 

Δημοσ.

Δεν είμαι κανενας κομπλεξικος.. Απλα εδω και 4-5 χρονια εχω πληκτρολογιο με το αμερικάνικο layout και με εχει βολεψει οσο κανενα αλλο.. για αυτο επιμενω και το ψαχνω λιγο παραπανω.. και η διαφορα με το καταστημα που πουλαει ευρωπαικο ειναι στα 10 ευρω.. 

αν εχει τον ανταπτορα, καλως.. αν δεν τον εχει, γνωριζεις ποσο πανε; 

Βρε φίλε το τι βολεύει τον καθένα δεν είναι κόμπλεξ. Γούστα είναι του καθενός. Ότι και να πάρεις καλοδούλευτο.

Δημοσ.
http://m.ebay.com/itm/Apple-GENUINE-ORIGINAL-EU-Europe-Plug-MacBook-iPhone-iPad-2-pin-adapter-DUCKHEAD-/131751544726?txnId=1207029926003 εγω πηρα αυτόν με PayPal που ειναι Θεσσαλονίκη λογικά αυριο μεθαύριο θα έρθει. Μπορείς να βρεις και πιο φθηνούς τύπου με 1-2 ευρω χωρίς μεταφορικά αλλα θα κανει κανα μήνα να έρθει. Επίσης μπορείς να πάρεις ανταπτορα απο μαγαζί με ηλεκτρονικά αλλα ειναι ολόκληρη γκουμουτσα και κανει 3-5 ευρω επίσης.
Δημοσ.

Ναι αλλα λογικά θα έχει και κάποια μεταφορικά όποτε με +2 ευρω παίρνει το plug eu ακόμα και για το αισθητικό κομμάτι.

Δημοσ.

Ναι συνήθως δίνουν τον φθηνότερο που υπάρχει. Παρε αυτόν που ποσταρα εγω. Δεν τον έχω παραλάβει ακόμα αλλα έχει πολυ καλα reviews. Αρκεί να έχεις paypal αν και νομιζω οτι και email να του στειλεις θα βρείτε τροπο αφού ειναι Ελλάδα.

Δημοσ.

Αυτο το έψαξες για να απαντήσεις οτι ειναι καλύτερο το δικό σου; Αν το έκανες αυτο σου υπόσχονται μόλις έρθει το δικό μου θα το βάλω κατω να το πατήσω και θα παρω απο όπου θες.

Δημοσ.

Το παλικάρι που λέτε ότι πουλάει τους αντάπτορες στο ebay είναι ο Στέλιος. Έχω αγοράσει κι εγώ 2 και επίσης έχει και αγγελία εδώ στο insomnia :) http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/applevarious/356136-γνήσιοι-ευρωπαϊκοί-αντάπτορες-για-magsafe-φορτιστές-i/ Είναι πολύ αξιόπιστος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...