Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μόλις έγινα χρήστης iphone και έχω ορισμενες -ηλίθιες, μάλλον!- απορίες.

1. Πώς δημιουργώ συντόμευση των δεδομένων κινητής στο κέντρο ελέγχου;

2. Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιο antivirus - και ποιό προτείνετε;

3. Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιο cleaner - και ποιό προτείνετε;

4. Πώς κάνω εκκαθάριση των δεδομένων των εφαρμογών;

5. Πώς διαγράφω τις αναζητήσεις στους χάρτες;

6. Εγκατέστησα μια εφαρμογή για ringtones. Αν τη διαγράψω, χάνω και τους ήχους κλήσης που έχω αποθηκεύσει;

7. Μπορώ να κάνω επέκταση μνήμης (έχω 8gb) ;

8. Οι επαφές και τα μηνύματα μου αποθηκεύονται στο iTunes - και πού ακριβώς;

Αυτά είναι όσα δεν έχω καταφέρει να βρω μόνη μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μόλις έγινα χρήστης iphone και έχω ορισμενες -ηλίθιες, μάλλον!- απορίες.

6. Εγκατέστησα μια εφαρμογή για ringtones. Αν τη διαγράψω, χάνω και τους ήχους κλήσης που έχω αποθηκεύσει;

Αυτά είναι όσα δεν έχω καταφέρει να βρω μόνη μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

1. google

2. Όχι

3. Όχι

4. Δεν κάνεις

5. google

6. google

7. Όχι

8. Ναι, ψάξε

ΥΓ. Μην ασχολείσαι με τους από πάνω, μπήκαν απλά να μπαχαλέψουν το θέμα σου. Πιθανώς από την χο τσι μινχ κινεζιά τους που τη χρυσοπλήρωσαν να ρθει με το Βαπόρι απ την Ασία...

• Like 2
Δημοσ.

1. google

2. Όχι

3. Όχι

4. Δεν κάνεις

5. google

6. google

7. Όχι

8. Ναι, ψάξε

ΥΓ. Μην ασχολείσαι με τους από πάνω, μπήκαν απλά να μπαχαλέψουν το θέμα σου. Πιθανώς από την χο τσι μινχ κινεζιά τους που τη χρυσοπλήρωσαν να ρθει με το Βαπόρι απ την Ασία...

LG G4, εν έτη 2016 κινητό του 2012 απλά δεν αγοράζουμε, και δεν έχει νόημα να πάρει κανείς iPhone κάτω από το 5S στην παρούσα φάση. Εκτος αν το θες για να λες, έχω iPhone. 

Δημοσ.

πάει καιρός από τότε που είχα iPhone οπότε δεν μπορώ να απαντησω σε όλα και εφοσων δεν εχει αλλαξει κατι:

2) όχι εκτός και αν το κάνεις jailbreak. τα προγραμματα στο iTunes οπως και στα περισσοτερα mobile stores έχουν περασει απο ελεγχο.

3) φανταζομαι πως λειτουργει οπως τα mac (τα προγραμματα δεν αφηνουν ιχνη οταν τα σβηνεις) οποτε μαλλον όχι.

4) αυτοματο με το σβησιμο της εφαρμογης

6) δεν καταλαβα την ερωτηση. θυμαμαι πως δεν μπορεις να βαλεις δικα σου ringtones. αν εχεις καποιο προγραμμα που στο επιτρεπει και σβησεις το προγραμμα, η λογικη λεει πως τα ringtones (αφου τα αρχεια μουσικης θα παραμεινουν στον ιδιο φακελο που το προγραμμα τα εβαλε) θα παραμεινουν. αν ομως αλλαξεις κομματι με καποιο απο τα default, θα χρειαστεις παλι προγραμμα για να δεις τα δικα σου αρχεια. (ετσι λεει η λογικη, τωρα δεν ξερω με σιγουρια)

7) όχι, δεν παιρνει καρτες μνημης

8) όχι. τις επαφες τις παιρνει απο αλλα προγραμματα που δηλωνεις εσυ απο τις ρυθμισεις (πχ outlook ή thunderbird). και για τα μηνυματα πρεπει να ισχυει το ιδιο, το iTunes ειναι για διαχειριση multimedia περιεχομενου και τιποτα παραπανω.

Δημοσ.

Δεν προσβαλε κανεις την κοπελα απλα ειπαν τα παιδια πως δεν αξιζει αυτο το τηλ. 

Δεν ειναι κακο να λεμε για ενα τηλ οτι δεν αξιζει ωστε να αποτρεπουμε καποιους αλλους να το παρουν

Δημοσ.

Ότι δεν παίρνει κάρτα μνήμης, το ξέρω.. Ένας φίλος με ipad μου είπε ότι μπορώ να επεκτείνω τη μνήμη, προφανώς, όμως, εννοούσε το cloud.. Όσο για τα υπόλοιπα, επειδή τα έχω ψάξει πολύ κι έχω κατεβάσει και εφαρμογές που στην ουσία δεν έκαναν και τίποτα, απλά ζήταγα γνώμες ανθρώπων που ίσως είναι λίγο πιο ψαγμένοι από μένα.. Το να μου ανεβάζετε φωτογράφιες φάση google for dummies, εσάς δεν τιμά.. Υπάρχουν πιο απλές ερωτήσεις σε αυτά τα φόρουμ, δεν χρειάζεται όμως να κοροιδεύουμε κανένα γι' αυτές.. Ο καθένας όσο φτάνουν οι γνώσεις του.. Μην απαντάτε στην τελική!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παρακαλω μεινετε ΕΝΤΟΣ θεματος. Ο χρηστης εκανε καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις. Αν εχετε κι εσεις καποιες συγκεκριμενες απαντησεις feel free. Αν θελετε να γραψετε τις αποψεις σας για τους κατοχους iphone, guess what, κανεις δεν σας ρωτησε επειδη κανεις δεν ενδιαφερεται. Αν θελετε να συγκρινετε το iphone με οποιοδηποτε android, be my guest, υπαρχουν αρκετα θεματα σχετικα με αυτο, χρησιμοποιηστε τα. 

Κthxbye

• Like 3
Δημοσ.

Καλωσήρθες στον κόσμο της Apple.
Σαν αρχάριος λίγο θα δυσκολευτείς με κάποιες λειτουργίες μέχρι να μπεις στον ρυθμό.
Θα απαντήσω σε όσα γνωρίζω γιατι δεν θυμάμαι πολλά απο το 4αρι.
1. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κανεις ακριβώς.
2.κ 3. Δεν χρειάζεσαι τπτ είσαι ασφαλής απο ιούς.
Εκτός αν κανείς jaikbrake και αρχίζεις να κατεβάζεις εκτός AppStore που δεν στο συνιστώ μέχρι να μάθεις καλύτερα πως δουλευει το iOS
4.Δεν κανεις και δεν χρειάζεται. Παραμονο να με διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί να κλείνεις τις πολλές καρτέλες σέρνοντας προς τα επάνω την καρτέλα για να μην δουλεύουν απο κάτω και σου αργεί.
5. Δεν διαγράφονται παρά μόνο αν έχεις πινεζες σε αγαπημένα μέρη μπορείς να τις σβήσεις απο τα αγαπημένα.
6. Δεν θα διαγραφούν τα αρχεία που έχεις κόψει για ringtones αν τα έχεις σώσει στη μουσική αλλά επειδη το 4αρι έβγαζε κάποια θέματα με τα δεδομένα απο όσο θυμάμαι σε συμβουλεύω να κατεβάσεις το iTunes στον υπολογιστή σου( απο Windows 7 και μετά με xp δεν δουλευει το iTunes) και να κανεις ένα εφεδρικό αντίγραφο να υπαρχει και οποία κατάσταση σου συμβεί να μπορείς να την αντιμετωπίσεις επίσης καλή ιδέα ειναι να συνδέσεις το κινητό σου με το iCloud για να έχεις κάπου αντίγραφα των αρχείων σου εκει.
Επίσης να ξέρεις στο 4αρι αν κανεις συγχρονισμό των επαφών σου με Facebook,viber, what's up υπαρχει περίπτωση σε κάποια αναβάθμιση απο αυτές τις εφαρμογές να χάσεις επαφές που μπορείς μετά να τις ξανα τραβηξεις εύκολα απο το iCloud. Εγώ συνήθως το πάθαινα με το viber δεν ξέρω αν έχουν διορθώσει πια την εφαρμογή τους για το 4αρι αλλά καλού κακού συνδεσε τις επαφές με το iCloud σου.
7. Μπορείς να κανεις... Αλλά!
Το 8αρι έχει αποδειχτεί αρκετά ανεπαρκές μνήμη γ αυτό και καταργήθηκε σε επόμενα μοντέλα αλλά αυτά που μπορείς να κανεις για να μην έχεις πρόβλημα ειναι: 1) να μην ενημερώνεις μετά την iOS 7.1 κάθε καινούργια ενημέρωση να ξέρεις οτι κάνει το κινητό σου πιο βάρη και ποιο αργό δεδομένου της μνήμης που έχει. 2) μην το φουλάρεις εφαρμογές
3) η μόνη επέκταση μνήμης που μπορείς να κανεις ειναι εξωτερικά με τα ibridge, δες εδώ : http://www.bestprice.gr/item/2154510702/leef-ibridge-16gb.html όπου μπορείς να ξεφόρτωνεις το κινητό απο φωτογραφίες η αλλά αρχεία που μπορείς να δουλεύεις απο το stick ωστε να μην σου αργεί.
8. Αρχεία μπορείς να έχεις στο iCloud με το Apple ID αρκεί να συνδέσεις το κινητό σου με το iCloud και μετά μπορείς να μπαίνεις στο iCloud.com απο οποία συσκευή θέλεις και να βρίσκεις τα αρχεία σου.Το iTunes έχει πιο πολύπλοκη διαδικασία .θέλει σύνδεση με υπολογιστή να κανεις συγχρονισμό της συσκευής με το iTunes και μετά να υπάρχουν τα αρχεία στον υπολογιστή σου.
9. Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το find my iPhone.
Αυτά απο μένα .
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλωσήρθες στον κόσμο της Apple.

Σαν αρχάριος λίγο θα δυσκολευτείς με κάποιες λειτουργίες μέχρι να μπεις στον ρυθμό.

Θα απαντήσω σε όσα γνωρίζω γιατι δεν θυμάμαι πολλά απο το 4αρι.

1. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κανεις ακριβώς.

2.κ 3. Δεν χρειάζεσαι τπτ είσαι ασφαλής απο ιούς.

Εκτός αν κανείς jaikbrake και αρχίζεις να κατεβάζεις εκτός AppStore που δεν στο συνιστώ μέχρι να μάθεις καλύτερα πως δουλευει το iOS

4.Δεν κανεις και δεν χρειάζεται. Παραμονο να με διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί να κλείνεις τις πολλές καρτέλες σέρνοντας προς τα επάνω την καρτέλα για να μην δουλεύουν απο κάτω και σου αργεί.

5. Δεν διαγράφονται παρά μόνο αν έχεις πινεζες σε αγαπημένα μέρη μπορείς να τις σβήσεις απο τα αγαπημένα.

6. Δεν θα διαγραφούν τα αρχεία που έχεις κόψει για ringtones αν τα έχεις σώσει στη μουσική αλλά επειδη το 4αρι έβγαζε κάποια θέματα με τα δεδομένα απο όσο θυμάμαι σε συμβουλεύω να κατεβάσεις το iTunes στον υπολογιστή σου( απο Windows 7 και μετά με xp δεν δουλευει το iTunes) και να κανεις ένα εφεδρικό αντίγραφο να υπαρχει και οποία κατάσταση σου συμβεί να μπορείς να την αντιμετωπίσεις επίσης καλή ιδέα ειναι να συνδέσεις το κινητό σου με το iCloud για να έχεις κάπου αντίγραφα των αρχείων σου εκει.

Επίσης να ξέρεις στο 4αρι αν κανεις συγχρονισμό των επαφών σου με Facebook,viber, what's up υπαρχει περίπτωση σε κάποια αναβάθμιση απο αυτές τις εφαρμογές να χάσεις επαφές που μπορείς μετά να τις ξανα τραβηξεις εύκολα απο το iCloud. Εγώ συνήθως το πάθαινα με το viber δεν ξέρω αν έχουν διορθώσει πια την εφαρμογή τους για το 4αρι αλλά καλού κακού συνδεσε τις επαφές με το iCloud σου.

7. Μπορείς να κανεις... Αλλά!

Το 8αρι έχει αποδειχτεί αρκετά ανεπαρκές μνήμη γ αυτό και καταργήθηκε σε επόμενα μοντέλα αλλά αυτά που μπορείς να κανεις για να μην έχεις πρόβλημα ειναι: 1) να μην ενημερώνεις μετά την iOS 7.1 κάθε καινούργια ενημέρωση να ξέρεις οτι κάνει το κινητό σου πιο βάρη και ποιο αργό δεδομένου της μνήμης που έχει. 2) μην το φουλάρεις εφαρμογές

3) η μόνη επέκταση μνήμης που μπορείς να κανεις ειναι εξωτερικά με τα ibridge, δες εδώ : http://www.bestprice.gr/item/2154510702/leef-ibridge-16gb.html όπου μπορείς να ξεφόρτωνεις το κινητό απο φωτογραφίες η αλλά αρχεία που μπορείς να δουλεύεις απο το stick ωστε να μην σου αργεί.

8. Αρχεία μπορείς να έχεις στο iCloud με το Apple ID αρκεί να συνδέσεις το κινητό σου με το iCloud και μετά μπορείς να μπαίνεις στο iCloud.com απο οποία συσκευή θέλεις και να βρίσκεις τα αρχεία σου.Το iTunes έχει πιο πολύπλοκη διαδικασία .θέλει σύνδεση με υπολογιστή να κανεις συγχρονισμό της συσκευής με το iTunes και μετά να υπάρχουν τα αρχεία στον υπολογιστή σου.

9. Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το find my iPhone.

Αυτά απο μένα .

Για την πρώτη ερώτηση, όπως υπάρχει συντόμευση στο κέντρο ελέγχου και ανοίγεις το wifi από εκεί, αν μπορώ να δημιουργήσω συντόμευση και για τα δεδομένα (3g), ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνω στις ρυθμίσεις για να τα ανοίξω.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλό βράδυ!

Επεξ/σία από constanina ts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...