NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Παρήγγειλα και εγώ το κινητό και μου ήρθε έκδοση 512 υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα; Να το στείλω πίσω;
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μην κάνεις επαναφορά από backup της Google. Προσωπικά έπαθε bootloop, σε έκδοση 509, το έστειλα για φτιάξιμο και μου αλλάξαν μητρική. Μου είπαν ότι έχουν εντολή από την LG, να μην προτείνουν επαναφορά τους backup. Λέω και γω "Μαλακίες λένε". Κάνω επαναφορά, την επόμενη μέρα, bootloop. Ευτυχώς με hard reset λειτούργησε, έκανα setup as new και τώρα λειτουργεί μια χαρά από το Σαββάτο. Μητρική 603 πλέον. Να το χαρείς, θα το λατρέψεις.
NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δεν έχω τίποτα για backup μόνο επαφές από το παλιό που θα τις στείλω με Bluetooth. Δηλαδή λες να το κρατήσω και να μην το γυρίσω πίσω;
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δεν έχω τίποτα για backup μόνο επαφές από το παλιό που θα τις στείλω με Bluetooth. Δηλαδή λες να το κρατήσω και να μην το γυρίσω πίσω; Εγώ λέω ναι, πάντα όμως φωτογραφίες σε cloud ή σε sd, εγώ δεν θα ρίσκαρα. Αν δεν σου τύχει bootloop, πραγματικά μιλάμε για κινητάρα. Εγώ το πήρα 410 ευρώ, και με τόσα άξιζε, πόσο μάλλον 310 που κάνει τώρα.
NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγώ λέω ναι, πάντα όμως φωτογραφίες σε cloud ή σε sd, εγώ δεν θα ρίσκαρα. Αν δεν σου τύχει bootloop, πραγματικά μιλάμε για κινητάρα. Εγώ το πήρα 410 ευρώ, και με τόσα άξιζε, πόσο μάλλον 310 που κάνει τώρα. Σε sd τις βάζω η τις περνάω κατευθείαν στον υπολογιστή. Θα το κρατήσω μάλλον και εγώ και βοήθεια μου. Αφού καλύπτεται από εγγύηση κομμάτια να γίνει. Έχω καιρό που περιμένω να το πάρω με τόσες αναποδιες και δεν έχω το κουράγιο να το στείλω πίσω και να μαλώνω στα τηλέφωνα. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Κανένα πρόβλημα! Εγώ με το μόνο τηλέφωνο που θα το άλλαζα, ακόμα και τώρα που βγήκε το S7, θα ήταν το Nexus 6P. Άντε με 1000 ζόρια το G5. Δεν κολλάει, είναι τέρμα vfm.
NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οπότε πάω σπίτι να το ξετυλιξω και βλέπουμε. Τόσοι μήνες αναμονής με όλα αυτά που έχω δει ελπίζω να αξίζουν. 1
ParhsG Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Σε σχέση με άλλα στη κατηγορία του πιο προτείνετε εκτος απο αυτό; 300-350 ευρω
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Σε σχέση με άλλα στη κατηγορία του πιο προτείνετε εκτος απο αυτό; 300-350 ευρω Περίμενε να πέσει το 6P
NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Να σε ρωτήσω κάτι το άνοιξα και όλα κομπλέ. Πως θα μπορέσω να περάσω την 6.0? Περιμένω ειδοποίηση όποτε έρθει;
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Να σε ρωτήσω κάτι το άνοιξα και όλα κομπλέ. Πως θα μπορέσω να περάσω την 6.0? Περιμένω ειδοποίηση όποτε έρθει; WTF, δεν είναι OOB περασμένη; Τσέκαρε για update, αλλιώς μπορείς να την περάσεις νόμιμα με ένα tool από xda, έτσι την πέρασα εγώ.
NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 WTF, δεν είναι OOB περασμένη; Τσέκαρε για update, αλλιώς μπορείς να την περάσεις νόμιμα με ένα tool από xda, έτσι την πέρασα εγώ. Χαχαχαχαχαχα.... Συγνώμη που γελάω αλλά ναι είμαι άσχετος και δεν κατάλαβα 2 πράγματα. Το ''ΟΟΒ'' και το ''tool από xda''. Συγνώμη αλλά τι να κάνω δεν ξέρω.....
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Χαχαχαχαχαχα.... Συγνώμη που γελάω αλλά ναι είμαι άσχετος και δεν κατάλαβα 2 πράγματα. Το ''ΟΟΒ'' και το ''tool από xda''. Συγνώμη αλλά τι να κάνω δεν ξέρω..... Out of the Box Και αφού δεν κατάλαβες το δεύτερο "κάτσε στα αυγά σου" μέχρι να σου έρθει ειδοποίηση ότι βγήκε η ενημέρωση. Αν θες, ρυθμίσεις->πληροφορίες->κέντρο ενημερώσεων->Ενημέρωση λογισμικού, και check now, μήπως το βρει.
NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Out of the Box Και αφού δεν κατάλαβες το δεύτερο "κάτσε στα αυγά σου" μέχρι να σου έρθει ειδοποίηση ότι βγήκε η ενημέρωση. Αν θες, ρυθμίσεις->πληροφορίες->κέντρο ενημερώσεων->Ενημέρωση λογισμικού, και check now, μήπως το βρει. Α εννοούσες να την έχει περασμένη ήδη??? Πάτησα εκεί που λέει ''Έλεγχος ενημέρωσης λογισμικού'' ελέγχει και μου βγάζει μηνυμα: Δε συνδέθηκε στο διακομιστή ανανέωσης ελέγξτε την συνδεσή του δικτύου και δοκιμάστε ξανά''
SteveWisejohn Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ερώτηση σχετικά με το G4 dual SIM ;;; Είναι αρκετά μικρότερη η αυτονομία του σε μπαταρία όπως επίσης γνωρίζετε αν το Dual SIM σε σχέση με το single Sim έχει κάποιο περιορισμό στην επέκταση μνήμης , θα μπορεί μελλοντικά να δει μέχρι και 512 GB σε micro sd ;; Ρωτάω γιατί είδα σε τεχνικά χαρακτηριστικά να λέει για το δίκαρτο up to 128GB ενώ στο μονόκαρτο λέει up to 2 TB . Όποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε μιας και σκέφτομαι να το αγοράσω τις επόμενες μέρες !!!! Επίσης πως μπορώ να μάθω για την έκδοση που θα έχει το δίκαρτο G4 πριν το παραγγείλω ; Μπορώ να απευθυνθώ στο κατάστημα τηλεφωνικά ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα