A.Andrew Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, Εχω παρατηρήσει πως κάποιες φορές όταν φορτίζω με τον εργοστασιακό fast charging φορτιστή το σημείο συνδεσης και γυρω γυρω γίνεται υπερβολικά καυτό. Δεν εχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία σχετικά με αυτό αλλα αυτο δεν συνέβαινε απο την αρχη, δεν συμβαίνει με απλους φορτιστές από αλλα android. Επίσης κάποιες φορές ενώ δείχνει να φορτίζει η μπαταρία δεν ανεβαίνει. έχει κανείς εμπειρία σχετικά με τα παραπάνω?
saruman123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Η εχει προβλημα η μπαταρια ή ο φορτιστης και μαλλον θα ζοριζέται γι'αυτο υπερθερμαινεται. Αν ειναι ελαχιστη η θερμοκρασια ειναι λογικο. Παντος καλο θα ηταν να το πας πισω για καλο και για κακο.
anonymous-root Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, Εχω παρατηρήσει πως κάποιες φορές όταν φορτίζω με τον εργοστασιακό fast charging φορτιστή το σημείο συνδεσης και γυρω γυρω γίνεται υπερβολικά καυτό. Δεν εχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία σχετικά με αυτό αλλα αυτο δεν συνέβαινε απο την αρχη, δεν συμβαίνει με απλους φορτιστές από αλλα android. Επίσης κάποιες φορές ενώ δείχνει να φορτίζει η μπαταρία δεν ανεβαίνει. έχει κανείς εμπειρία σχετικά με τα παραπάνω? δεν εχω εμπειρία αλλά fast charging -> μεγαλύτερη ροή ρεύματος -> μεγαλύτερη έκλυση θερμότητας.
chipakos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Η θερμοκρασία υπάρχει με fast charging αλλά όχι πάντα ,μερικές φορές ,και δεν είναι ανησυχητική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα