Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ανοίγω το παρών Topic για συζήτηση,απόψεις των βιβλίων που διατίθονται μέσω του ΕΥΔΟΞΟΣ.

Βρίσκομαι στο 4ο εξάμηνο του τμηματος μηχ.πληροφορικής.

Σε μερικά μαθήματα οι καθηγητές δεν προτείνουν κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο.

Εχω το μάθημα Ααλγόριθμους&Πολυπλοκότητα.

Η λίστα με τα διαθέσιμα βιβλία είναι η εξής:

post-313857-0-56006000-1458651311_thumb.png

Έχετε κάποια εμπειρία απο τα παραπάνω βιβλία.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγω εχω το 2ο. Οσο το χρειαστηκα η αληθεια ειναι οτι με βοηθησε αν και δεν ηταν πολλες αυτες οι φορες λογω του οτι οι διαλεξεις των καθηγητων στο ιντερνετ ειναι πιο ευαναγνωστες και to the point.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εχω το 2ο. Οσο το χρειαστηκα η αληθεια ειναι οτι με βοηθησε αν και δεν ηταν πολλες αυτες οι φορες λογω του οτι οι διαλεξεις των καθηγητων στο ιντερνετ ειναι πιο ευαναγνωστες και to the point.

Θα το ψάξω, ευχαριστώ

Δημοσ.

Αρχικά, θα σου πρότεινα βιβλία που έχουν γραφτεί από ξένους συγγραφείς, και έχουν μεταφραστεί, μετά θα σου έλεγα "Κλειδάριθμος" γιατί είναι πολύ επιλεκτικός, ως προς τα βιβλία που μεταφράζει/εκδίδει. Αλλά με κάθε επιφύλαξη πάντα, γιατί δυστυχώς, δεν ξέρω κανένα από αυτά τα βιβλία. Επίσης, και η ημερομηνία έκδοσης, αριθμός σελίδων, είναι ένα κάλο κριτήριο.

Δημοσ.

Το δεύτερο είναι κλασικό σύγγραμμα αλγορίθμων, καλογραμμένο, και οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης γενικά πολύ αξιόλογες.

Το τρίτο επίσης είναι καλό και προσιτό.

Μεταξύ των δύο θα προτιμούσα... και τα δύο. Οι Αλγόριθμοι είναι απαιτητικό αντικείμενο και σε κάθε σύγγραμμα μπορεί να βρεις διαφορετικά κομμάτια γραμμένα λίγο καλύτερα ή περισσότερα παραδείγματα κ.λπ.

Τα άλλα δύο απλώς δεν τα γνωρίζω καθόλου.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μήν ανοίγω νέο θέμα.

Για δίκτυα δεδομένων έχετε να προτείνετα κάποιο απο τα παρακάτω:

post-313857-0-90461600-1490058084_thumb.png

Ο καθηγητής δεν μας πρότεινε κάποιο.

βέβαια εχω βρεί αρκετο υλικό κια στο διαδίκτυο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...