Hal9000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οι κάτοχοι συσκευής Kindle, του γνωστού e-book reader της Amazon, θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε αναβάθμιση της συσκευής τους προκειμένου αυτή να συνεχίσει να είναι πλήρως λειτουργική όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Με τελική ημερομηνία τη σημερινή 22 Μαρτίου, η Amazon ενημερώνει από τις αρχές Μαρτίου μέσω e-mail ότι συγκεκριμένα μοντέλα Kindle δε θα μπορούν να συνδεθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας από αύριο, αν δεν προηγηθεί η αναβάθμιση. Στην περίπτωση αυτή ο χρήστης δε θα μπορεί να αγοράσει νέα e-books, ή να χρησιμοποιήσει άλλες υπηρεσίες του Kindle εκτός και αν αποφασίσει να αναβαθμίσει τη συσκευή του όχι με τον αυτόματο τρόπο (ΟΤΑ) αλλά κατεβάζοντας το αρχείο και εγκαθιστώντας το μέσω υπολογιστή. Τα μοντέλα που επηρεάζονται από την ανακοίνση της Amazon είναι τα παρακάτω, ενώ σε παρένθεση βρίσκεται η έκδοση του λειτουργικού συστήματος που τρέχουν. Οποιαδήποτε νεώτερη έκδοση απ' αυτή, δε θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής. Kindle 2nd Generation (2009) (2.5.8) Kindle DX 2nd Generation (2009) (2.5.8) Kindle Keyboard 3rd Generation (2010) (3.4.2) Kindle 4th Generation (2011) (4.1.3) Kindle 5th Generation (2012) (4.1.3) Kindle Touch 4th Generation (2011) (5.3.7.3) Kindle Paperwhite 5th Generation (2012) (5.6.1.1) Για την αναβάθμιση μέσω OTA, ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει το "Sync and Check for Items" μέσα από το μενού ρυθμίσεων. Site: Amazon Kindle Updates
pcos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ελπιζω να ειναι κατι απαραιτητο για θεματα ασφαλειας αλλιως θα ειναι απλα ενα ηλεκτρονικο μπουλινγκ (που ειναι και της μοδας τελευταια) 3
FELIX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 και προωθηση των νεων διαφημισεων. ενας λογος που εχω κλειστο το ασυρματο και το μαγαζακι της αμαζον.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 εχει αλλαξει σχετικα το κεντρικο περιβαλλον , δεν εχει αλλαξει κατι παραπανω (παντα μιλαω για το paperwhite) @felix ποιες διαφημισεις;;; σε περιπτωση που εχεις kindle με διαφημισεις που ΔΕΝ δουλευουν ετσι και αλλιως εκτος αμερικης , μπες στο αμαζον, κανε live chat και πες οτι μενεις ελλαδα και δεν δουλευουν οι ¨διαφημισεις¨και θα σου τις αφαιρεσουν .
FELIX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Paperweight v2 έχω και εγώ. Διαφήμιση εννοώ τα βιβλία που που προτείνει στο home screen. Δεν τα θέλω εκεί,τα δικά μου θέλω και τίποτα άλλο. Και τώρα με το update δεν μου αρέσει το νέο λουκ!
LongTom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Πραγματικά οι τελευταίες αναβαθμίσεις, μόνο "αναβαθμίσεις" ήταν. Εμετικό front page και επίμονη προώθηση διαφημίσεων. Ευτυχώς το είδα από τα review και κράτησα το PW2 σε air plane mode. Άσε το νταβατζιλίκι,"ή το αναβαθμίζεις ή απαγορεύουμε την πρόσβαση", τέτοια θυμίζουν καταστάσεις 2009 που η καλή amazon διέγραψε από συσκευές βιβλία. Ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν γουστάρω την amazon να ελέγχει τι έχω στην δική μου συσκευή(κάτι που είναι η "αναβάθμιση") και το calibre είναι τάξεις ανώτερο από οτιδήποτε έβγαλε η μαμά amazon...
gthe Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά τι διαφημίσεις ... πρώτον ζητάς και στις βγάζουν με live chat στην Ελλάδα όπως είπε ένα παιδί πιο πάνω και έτσι γλιτώνεις ένα 20άρι από το να αγόραζες το ad-free και δεύτερον, για τα προτεινόμενα βιβλιά χαμηλά, όποιος δεν τα θέλει, βάζει επιλογή στο menu και φεύγει η μπάρα (στο PW3 πάντως έχει επιλογή). Εντάξει προφανώς άμα δεν θες να το αναβαθμίσεις μια χαρά δουλεύει, απλά χάνεις το store και φυσικά φορτώνεις κανονικά από calibre. Το πιο σημαντικό πρόβλημα με την amazon είναι πως πουλάει τα ebooks στο kindle πανάκριβα σε σχέση με τα paperbacks, κρίμα γιατί αν ήταν πιο φτηνά μπορεί να μην αγοράζαμε από τον θείο ...
sv398 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ο τίτλος του άρθρου είναι πραγματικά ΑΣΧΕΤΟΣ με την πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα