mousatoi.gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Θεωρώ πως είναι η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου. Υπάρχουν αλήθεια τρόποι , στην Ελλάδα τουλάχιστον , να βγάλεις λεφτά από το ιντερνετ? Πόσοι από εσάς το έχουν προσπαθήσει? Ποιά τακτική ακολουθήσατε? Ποιά ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε? Ποιά τα αποτελέσματα που είχατε στο τέλος?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ενδεικτικα, με ψαξιμο 1 λεπτου: http://www.insomnia.gr/topic/444535-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CF%89-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet/ http://www.insomnia.gr/topic/454713-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet/ http://www.insomnia.gr/topic/493924-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet/ http://www.insomnia.gr/topic/435161-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CF%89-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1/ http://www.insomnia.gr/topic/444534-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CF%89-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet/ http://www.insomnia.gr/topic/546152-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84/ http://www.insomnia.gr/topic/491733-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet/ http://www.insomnia.gr/topic/549941-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84/ http://www.insomnia.gr/topic/583725-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF/ http://www.insomnia.gr/topic/497583-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-internet/ http://www.insomnia.gr/topic/585389-%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%89%CF%82/ 3
mousatoi.gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ίσως δεν ήταν σαφής ο τίτλος του post. Μιλάμε πάντα εν έτη 2016 , που και οι επιλογές αλλά και η γνώση είναι σαφέστατα σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από το 2012 - 2013. Μου φαίνεται πως δεν βοηθάει κανέναν ένα topic που γράφτηκε το 2012 για τις προοπτικές του affiliate marketing ας πούμε , όταν δεν ξέραμε καλά καλά πως να στήσουμε ένα από wordpress blog. Παρόλα αυτά αν βρίσκεις το topic μια απλή επανάληψη παρακαλώ να διαγραφεί.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ίσως δεν ήταν σαφής ο τίτλος του post. Μιλάμε πάντα εν έτη 2016 , που και οι επιλογές αλλά και η γνώση είναι σαφέστατα σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από το 2012 - 2013. Μου φαίνεται πως δεν βοηθάει κανέναν ένα topic που γράφτηκε το 2012 για τις προοπτικές του affiliate marketing ας πούμε , όταν δεν ξέραμε καλά καλά πως να στήσουμε ένα από wordpress blog. Παρόλα αυτά αν βρίσκεις το topic μια απλή επανάληψη παρακαλώ να διαγραφεί. Ισως δεν ηταν σαφης η απαντηση μου. Θα πονταρω πως δεν εκανες τον κοπο να δεις ολα τα links ε? 2 απο αυτα ειναι απο τα τελη του 2015 και αλλα 2 απο το 2014. Κατα τ αλλα στοχος μου ηταν να σου δειξω οτι δεν αλλαζουν ιδιαιτερα τα συγκεκριμενα threads ανα τα χρονια και πως μπορεις να παρεις ιδεες (και εαν δουλευουν) απο εκει. Δεν θα κατσω να προσαρμοσω την αναζητηση μου στα δικα σου κριτηρια, δεδομενου κατα πρωτον πως εσυ ψαχνεις πληροφοριες και κατα δευτερον τονισα πως προκειται για ενδεικτικη αναζητηση 1 λεπτου, η οποια προφανεστατα μπορει να επεκταθει/βελτιωθει. Α, επισης κατι κοινο σε ολα αυτα τα threads ειναι πως συνηθως ψαχνουμε για ευκολη, μασημενη τροφη. Προτεινω να μην ακολουθησεις αυτην την τακτικη σε περιπτωση που οντως προσπαθησεις να βγαλεις χρηματα απο το internet. Cheers! 6
Brochet Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Επιλέγεις ένα Digital Course να παρακολουθήσεις. https://www.quora.com/Which-are-the-best-digital-social-media-full-courses-in-Greece (αν και το παραπάνω post προμοτάρει το course της εταιρείας του μπορείς να πάρεις μια ιδέα τι γίνετε Ελλάδα) Το τελειώνεις και έπειτα με τις γνώσεις που έχεις αποκομίσει και το Diploma, δουλεύεις για ένα Advertasing Agency. Αν είσαι τόσο καλός στο μέλλον ανοίγεις και ένα δικό σου Agency. Επενδύεις στον εαυτό σου. Ο ποιο σωστός τρόπος για να "βγάλεις λεφτά" από το Internet. 1
mousatoi.gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ισως δεν ηταν σαφης η απαντηση μου. Θα πονταρω πως δεν εκανες τον κοπο να δεις ολα τα links ε? 2 απο αυτα ειναι απο τα τελη του 2015 και αλλα 2 απο το 2014. Κατα τ αλλα στοχος μου ηταν να σου δειξω οτι δεν αλλαζουν ιδιαιτερα τα συγκεκριμενα threads ανα τα χρονια και πως μπορεις να παρεις ιδεες (και εαν δουλευουν) απο εκει. Δεν θα κατσω να προσαρμοσω την αναζητηση μου στα δικα σου κριτηρια, δεδομενου κατα πρωτον πως εσυ ψαχνεις πληροφοριες και κατα δευτερον τονισα πως προκειται για ενδεικτικη αναζητηση 1 λεπτου, η οποια προφανεστατα μπορει να επεκταθει/βελτιωθει. Α, επισης κατι κοινο σε ολα αυτα τα threads ειναι πως συνηθως ψαχνουμε για ευκολη, μασημενη τροφη. Προτεινω να μην ακολουθησεις αυτην την τακτικη σε περιπτωση που οντως προσπαθησεις να βγαλεις χρηματα απο το internet. Cheers! Δεν ψάχνω για πληροφορίες , ανοίγω μια συζήτηση για ένα θέμα που πιστεύω ότι έχουν πράγματα να πούνε ή να ρωτήσουν οι αναγνώστες. Ναι όντως είναι αλήθεια αυτό για την "μασημένη τροφή" θα συμφωνήσω , και όσον αφορά το αν προσπαθώ εγώ να βγάλω λεφτά από το ιντερνετ , όχι πλέον δεν προσπαθώ αλλά βγάζω. Έχω βρεί την φόρμουλα μου και δεν ψάχνω για συμβουλές , μια κουβέντα ανοίγω για όποιον τυχόν έχει να προσφέρει κάτι στο θέμα ή αναζητά συμβουλές. Παρόλα αυτά θα παρακαλούσα το topic να διαγραφεί άμεσα , με συγχωρείτε που κάνω επαναλαμβάνω "ηλίθια" topics και θα φροντίσω το επόμενο να είναι πολύ πιο συγκεκριμένο. Cheers to you to
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Κάνε τότε την αρχή και πες μας τι φόρμουλα έχεις βρει για να βγάζεις λεφτά. Γιατί έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να περιμένεις τους άλλους να σου πουν τις ιδέες τους.
mousatoi.gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Προσωπικά έχω ακολουθήσει την οδό του affiliate marketing με niche και microniche sites. Δεν μιλάμε φυσικά για χρήματα που επιτρέπουν να ζήσεις από αυτό , τουλάχιστον στην παρούσα φάση , αλλά τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν sites στην Ελλάδα που βγάζουν πάνω από 20.000 το μήνα από affiliate.
mousatoi.gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν sites στην Ελλάδα που βγάζουν πάνω από 20.000 το μήνα από affiliate. Και άλλα που δεν βγάζουν τίποτα. Το θέμα είναι κατα πόσο είναι εφικτό να φτάσεις στα 20.000 ή και περισσότερα στο κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα και στο affiliate marketing αλλά και στο Ελληνικό ιντερνετικο κοινό. Γνώμη μου είναι πως αν κάνεις solo καριέρα και δεν έχεις κεφάλαια να επενδύσεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτάσεις σε ένα αξιοπρεπές μηνιαίο εισόδημα από το affiliate marketing.
udf423 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ερώτηση : Μπορώ να βγάλω λεφτά από το ιντερνετ; Απάντηση: Παλιά στο Τέξας. Τα 5 hi-tec τερτίπια της φοροδιαφυγής Τετάρτη, 23-Μαρ-2016 14:00 http://www.capital.gr/capitaltax/3113606/ta-5-hi-tec-tertipia-tis-forodiafugis Ιντερνετική διαφήμιση Η μη δήλωση εισοδημάτων από διαδικτυακές διαφημίσεις είναι μια ακόμη "νέας τεχνολογίας" πρακτική φοροδιαφυγής. Πρόκειται για τη χρήση διαφημιστικών προγραμμάτων "pay per click” σε site ιδιωτών. Ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο όταν ο δυνητικός πελάτης "κλικάρει" στη διαφήμιση που εμφανίζεται στο site του ιδιώτη. Ο ιδιώτης που έχει το site πληρώνεται από την εταιρεία που διαχειρίζεται το διαφημιστικό χώρο χωρίς να έρχεται σε επαφή με τον διαφημιζόμενο, όπως συμβαίνει με τον παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης. Η εταιρεία που διαχειρίζεται τη διαφήμιση πληρώνει τον Έλληνα ιδιοκτήτη του site στο οποίο αναρτώνται οι διαφημίσεις. Οι πληρωμές γίνονται από εταιρεία της Ιρλανδίας μέσω ιρλανδικής τράπεζας. Τα έσοδα από τις διαφημίσεις σπανίως δηλώνονται από τους Έλληνες ιδιοκτήτες των site. Η λύση που εξετάζεται είναι να δοθούν στις φορολογικές αρχές από την Τράπεζα της Ελλάδος όλες οι πληρωμές που έχουν γίνει από την ιρλανδική τράπεζα σε Έλληνες και να γίνει στη συνέχεια διασταύρωση για το αν έχουν δηλωθεί.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Reddit.com/r/beermoney Τροφη για διαβασμα Απο ελλαδα δυσκολα, σε ΗΠΑ πχ υπαρχουν legitimate τροποι για χαρτζιλικι μιλωντας παντα, εδω δυσκολα
mousatoi.gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ερώτηση : Μπορώ να βγάλω λεφτά από το ιντερνετ; Απάντηση: Παλιά στο Τέξας. Τα 5 hi-tec τερτίπια της φοροδιαφυγής Τετάρτη, 23-Μαρ-2016 14:00 http://www.capital.gr/capitaltax/3113606/ta-5-hi-tec-tertipia-tis-forodiafugis Ιντερνετική διαφήμιση Η μη δήλωση εισοδημάτων από διαδικτυακές διαφημίσεις είναι μια ακόμη "νέας τεχνολογίας" πρακτική φοροδιαφυγής. Πρόκειται για τη χρήση διαφημιστικών προγραμμάτων "pay per click” σε site ιδιωτών. Ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο όταν ο δυνητικός πελάτης "κλικάρει" στη διαφήμιση που εμφανίζεται στο site του ιδιώτη. Ο ιδιώτης που έχει το site πληρώνεται από την εταιρεία που διαχειρίζεται το διαφημιστικό χώρο χωρίς να έρχεται σε επαφή με τον διαφημιζόμενο, όπως συμβαίνει με τον παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης. Η εταιρεία που διαχειρίζεται τη διαφήμιση πληρώνει τον Έλληνα ιδιοκτήτη του site στο οποίο αναρτώνται οι διαφημίσεις. Οι πληρωμές γίνονται από εταιρεία της Ιρλανδίας μέσω ιρλανδικής τράπεζας. Τα έσοδα από τις διαφημίσεις σπανίως δηλώνονται από τους Έλληνες ιδιοκτήτες των site. Η λύση που εξετάζεται είναι να δοθούν στις φορολογικές αρχές από την Τράπεζα της Ελλάδος όλες οι πληρωμές που έχουν γίνει από την ιρλανδική τράπεζα σε Έλληνες και να γίνει στη συνέχεια διασταύρωση για το αν έχουν δηλωθεί. Αυτό σε τι ακριβώς βοηθάει το θέμα του topic?
udf423 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Τα καλύτερα νεα! Μετά την δυναμική παρέμβαση του υπουργείου θα μειωθεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός από αυτούς που δουλεύουν ανασφάλιστοι και χωρίς παραστατικά αρα θα αυξηθούν τα έσοδα για εμάς που δουλεύουμε νόμιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα