skit96 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Kαλησπερα παιδια πειρα ενα galaxy s6 edge ποσει ωρα να το βαλω να φορτισει? να το δουλευω μεχρι να ξεμισει απο μπαταρια και μετα να το βαλω να φορτισει η ειναι απλα μουφα οτι πρεπει 8 ωρες?Ευχαριστω!!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Βάλτο να φορτίσει και μόλις πάει στο 100%, το βγάζεις. Η φόρτιση για 8 ώρες δεν ισχύει πλέον, το μόνο που θα κάνει είναι να καίει τζάμπα ελάχιστο ρεύμα ο φορτιστής.
Zergoulini Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Kαλησπερα παιδια πειρα ενα galaxy s6 edge ποσει ωρα να το βαλω να φορτισει? να το δουλευω μεχρι να ξεμισει απο μπαταρια και μετα να το βαλω να φορτισει η ειναι απλα μουφα οτι πρεπει 8 ωρες? Ευχαριστω!! Τι θα το φορτωσεις ξυλα? Αυτο ισχυει παλια με τις μπαταριες σιδηρου και ειναι ενας μυθος που εχει μεινει απο τοτε. Αυτα που λενε στα καταστηματα για 8 ωρες και λοιπα ειναι το λιγοτερο τραγικα. Οι μπαταριες λιθιου πλεον τις φορτιζεις οσες φορες θες οποτε θες. Εκει που πονανε ειναι οταν φορτιζεις και παιζεις ταυτοχρονα μειωνετε ελαχιστα ο χρονος ζωης της. Μην ξελιγωνεις την μπαταρια, τυπου να φτανει 1 % και να παιζεις μεχρι να κλεισει. Ετσι την πονας την μπαταρια πολυ. Μην αφηνεις ποτε τον φορτιστη πανω στο κινητο οταν αυτο εχει φορτισει. Δεν εχει ουσια και οπως λεει ο φιλος καις τσαμπα ρευμα. Καλο ειναι ανα 2 εβδομαδες να κανεις μια αποφορτηση (μεχρι 5-3 % το πολυ) και μετα με ΚΛΕΙΣΤΟ το κινητο μια πληρη φορτιση. 2
skit96 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ευχαριστω πολυ παιδια γτ μου ειχαν πει να την τελιωσο την μπαταρια και μετα να το φορτισω
Belisarius Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Γενικώς υπάρχουν διάφορες γνώμες, προσωπικά έχω καταλήξει μετά από αρκετές δοκιμές στο εξής. Οι συσκευές έρχονται από το εργοστάσιο με μπαταρία γύρω στο 50-60 τοις εκατό. Την φτάνεις χωρίς φόρτιση γύρω στο 10 τοις εκατό και μετά την πας στο 100 τοις εκατό περιμένοντας και ένα μισάωρο επιπλέον. Μετά οι πρώτες φορτίσεις γίνονται και πάλι όταν η συσκευή πάει στο 10 τοις εκατό μέχρι να φουλάρει πάλι στο 100 τοις εκατό μέχρι να ανάψει πράσινο το ledακι. Και η μπαταρία στρώνει μια χαρά, δοκιμασμένο και στις δικές μου συσκευές αλλά και της οικογένειας, φίλων κτλ. 1
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 και το σημαντικότερο όλων. Να ξέρεις όσα και να διαβάσεις για προστασία μπαταρίας δηλαδή να μην το αφήνεις στον φορτιστή,να μην πέφτει κάτω απο ενα επίπεδο κλπ, το μόνο που θα καταφέρεις ειναι ψύχωση μήπως σου χαλάσει η μπαταρία και σε επόμενη φάση να της δώσεις 1-2 μήνες ζωή. Σε 3 χρόνια υπάρχει περίπτωση να έχεις την ιδια συσκευή; εαν ναι απλά θα χρειαστεις αλλαγή μπαταρίας γιατί δεν βγάζει τόσες φορτίσεις(300-500 φορτίσεις βγάζουν)και μετά αρχίζει να μειώνεται η χωρητικότητά τους. Αναλόγως βέβαια και το τι χρήση κάνεις. Εαν φορτίζεις 3 φορές το τηλέφωνο τη μέρα,στο έτος πάνω θα την στείλεις αδιάβαστη.
GianniSM Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οι μπαταρίες λιθίου δεν έχουν το φαινόμενο μνήμης που είχαν οι παλαιότερες του καδμίου. Επίσης έχουν κυκλώματα προστασίας από την πλήρη αποφόρτιση/φόρτιση, άρα δεν τίθεται κανένα ουσιαστικό θέμα σε αυτό.Ο πραγματικός εχθρός τους είναι η ψηλή θερμοκρασία. 1
@topos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Γενικώς υπάρχουν διάφορες γνώμες, προσωπικά έχω καταλήξει μετά από αρκετές δοκιμές στο εξής. Οι συσκευές έρχονται από το εργοστάσιο με μπαταρία γύρω στο 50-60 τοις εκατό. Την φτάνεις χωρίς φόρτιση γύρω στο 10 τοις εκατό και μετά την πας στο 100 τοις εκατό περιμένοντας και ένα μισάωρο επιπλέον. Μετά οι πρώτες φορτίσεις γίνονται και πάλι όταν η συσκευή πάει στο 10 τοις εκατό μέχρι να φουλάρει πάλι στο 100 τοις εκατό μέχρι να ανάψει πράσινο το ledακι. Και η μπαταρία στρώνει μια χαρά, δοκιμασμένο και στις δικές μου συσκευές αλλά και της οικογένειας, φίλων κτλ. Χωρις καμια διαθεση ειρωνειας η σκοπτικοτητας. Εγω παλι σε κανενα κινητο -τουλαχιστων την τελευταια 5τια- δεν εχω ακολουθησει καποια συγκεκριμενη τακτικη. Και παρολαυτα εχουμε το ιδιο αποτελεσμα. Δουλευουν ολες μια χαρα στην 2-2,5 ετια που κραταω το κινητο κατα μεσο ορο. Επιπλεων δεν αντιλαμβανομαι το "να μην χρησιμοποιεις το κινητο οσο διαρκη η φορτιση" Που το στηριζουμε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα