Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα pc στο σαλόνι το οποίο έχει εγκατεστημένα μόνο βασικά προγράμματα (firefox, flash player, avg, ccleaner κτλπ) και ταινίες/βίντεο κτλπ.

Εδώ και ένα μήνα περίπου από το πουθενά (το χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες/youtube και δεν ασχολήθηκα) ενώ συνδέομαι στο ίντερνετ κανονικά, κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να συνδεθεί πουθενά (π.χ. το avg δεν μπορεί να κάνει update) ενώ επίσης σε όποια σελίδα και να μπώ, ο firefox μου λέει ότι είναι Untrusted και δεν την φορτώνει καθόλου (ακόμα και στο google, youtube, insomnia κτλπ).

Από το κέντρο δικτύου όλα είναι κανονικά και δείχνει ότι έχω κανονικά σύνδεση στο ίντερνετ.

Ειλικρινά δεν ξέρω που να κοιτάξω για να λύσω το πρόβλημα. Ιος δύσκολο το κόβω να είναι λόγω της χρήσης του pc (τσέκαρα και τις διεργασίες, τίποτα περίεργο) ενώ το δίκτυο λειτουργεί κανονικά. Καμιά βοήθεια/ιδέα κανείς για να αποφύγω το φορμάτ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Yeah, απ` ότι φαίνεται έχουμε 22 μαρτίου του 2000....

Μισό ρε παιδιά γτ θα τρελαθώ... Τι σχέση έχει αυτό με το ίντερνετ και το αν μου επιτρέπεται η πρόσβαση σε μία Χ σελίδα???

Υ.Γ. πάω να αλλάξω την ημ/νια και να δώ τί παίζει... Thanks, μόνο το έτος ήταν λάθος και δεν το πρόσεξα τόσο καιρό...

Edit: Αλλαγή έτους και όλα είναι κομπλέ... Τι να πώ, όσο ζει κανείς μαθαίνει... Τόσα χρόνια δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο...

Ευχαριστώ πολύ γτ άδικα έσπαγα το κεφάλι μου τόση ώρα.

Δημοσ.

Εμενα το επαθε ο πατερας μου σε desktop που αφησε για 1-2 μηνες χωρις ρευμα...Μολις διαβασα οτι εχεις δικτυο αλλα δεν μπορεις να μπεις σε καμια σελιδα μου ηρθαν στο μυαλο τα "συμπτωματα"...

Δημοσ.

Εχει σχεση διοτι νομιζει οτι εχουν ληξει τα πιστοποιητικα στο καθε browser......

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...