Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει φίλε μου ότι πεις.......... :blink:  :unsure:  :lol:

Ελπιζω να ειχες λεφτα για UHD modulator.... Καλη τυχη καβαλαρη των UHF.... :blink:  :blink:

Να συνεχίσουμε το τοπικ του παιδιού τώρα όμως ε...Μην κλειδώσει και αυτο, κριμα.

Δημοσ.

21 φίλε μου, το 99 % του πληθυσμού ψωνίζει ως καταναλωτές. .δεν είμαστε κατασκευαστες όπως λες ότι είσαι εσυ.

Ως καταναλωτης λοιπόν ήθελα μια τηλεόραση καλύτερη από την 42αρα lg 8ετιας που είχα στα 1080p.

Ειπα να παω σε 55 ιντσες και να φτασω καπου στα 1500 ευρω . Πάλι σε 4k κοιταγα. Δε μου λέει κάτι να δώσω 600 ευρώ για μία 1080 και να μην μου κάνει καμιά εντύπωση σε σχέση με τη παλιά μου. Ψάξε ψάξε πέρασε ο καιρός πέσανε κι άλλο οι τιμες, αναμένουμε και τα νέα μοντελα τέλος του μηνός αρχές του άλλου, η αντίστοιχη 65αρα θα κοστίζει κάπου 4000 με το που βγει οπότε είπα να πάρω το μοντέλο του 2015 στα 2000 και ας μην έχει quantom dots... αν περι,ένα να πέσουν οι suhd θα βγαίναν μετά άλλες κοκ....

Το να κάτσουμε τώρα μια παρέα να δούμε μπάλα σε μια τηλεόραση 40 ιντσών από τα 3-4 μέτρα το θεωρώ γελοίο, δεν ξέρω πως παρατηρείς την καλή σου ποιότητα στην 40αρα εκτός κι αν κάθεσαι με καρεκλιτσα ακριβώς μπροστά της... αν σε βολευει αυτό πάω πασο.

Κατέβασα κάποια βίντεο από τα λινκ που έστειλες,καταπληκτική εικονα! Δεν κατάλαβα το σκοπό που μου τα έστειλες για να στεναχωρήθω που δεν έχει ο οτε τέτοια ποιότητα η για να χαρώ με τις δυνατότητες της τηλεορασης μου? Γιατί το δεύτερο εγινε...

Και πες μου εσύ τι θα έπαιρνες αν ήθελες 65αρα και καλή για gaming? Γιατί κι οι oled είναι αισχος για gaming...Οπότε ? Sony η Samsung....

Παιδιά δεν το ήξερα ότι το ινσομια έχει τόσο ενδιαφέρον! Τελεια!

Επίσης, τι μου τσαμπουκας για κομπιούτερ και κάρτες και μαλακιές gpu?

Τέθηκε πότε το ερώτημα τηλεόραση ή pc?

Σου είπα ότι με ενδιαφέρει να έχω τούμπανο pc?

Τι να την κάνω την επεξεργασια βίντεο 4κ? Τι είμαι σκηνοθέτης?

Gamingμε κονσολα και ταινίες ειπα... Απλά τα πράγματα

• Like 1
Δημοσ.

21 φίλε μου, το 99 % του πληθυσμού ψωνίζει ως καταναλωτές. .δεν είμαστε κατασκευαστες όπως λες ότι είσαι εσυ.

Ως καταναλωτης λοιπόν ήθελα μια τηλεόραση καλύτερη από την 42αρα lg 8ετιας που είχα στα 1080p.

Ειπα να παω σε 55 ιντσες και να φτασω καπου στα 1500 ευρω . Πάλι σε 4k κοιταγα. Δε μου λέει κάτι να δώσω 600 ευρώ για μία 1080 και να μην μου κάνει καμιά εντύπωση σε σχέση με τη παλιά μου. Ψάξε ψάξε πέρασε ο καιρός πέσανε κι άλλο οι τιμες, αναμένουμε και τα νέα μοντελα τέλος του μηνός αρχές του άλλου, η αντίστοιχη 65αρα θα κοστίζει κάπου 4000 με το που βγει οπότε είπα να πάρω το μοντέλο του 2015 στα 2000 και ας μην έχει quantom dots... αν περι,ένα να πέσουν οι suhd θα βγαίναν μετά άλλες κοκ....

Το να κάτσουμε τώρα μια παρέα να δούμε μπάλα σε μια τηλεόραση 40 ιντσών από τα 3-4 μέτρα το θεωρώ γελοίο, δεν ξέρω πως παρατηρείς την καλή σου ποιότητα στην 40αρα εκτός κι αν κάθεσαι με καρεκλιτσα ακριβώς μπροστά της... αν σε βολευει αυτό πάω πασο.

Κατέβασα κάποια βίντεο από τα λινκ που έστειλες,καταπληκτική εικονα! Δεν κατάλαβα το σκοπό που μου τα έστειλες για να στεναχωρήθω που δεν έχει ο οτε τέτοια ποιότητα η για να χαρώ με τις δυνατότητες της τηλεορασης μου? Γιατί το δεύτερο εγινε...

Και πες μου εσύ τι θα έπαιρνες αν ήθελες 65αρα και καλή για gaming? Γιατί κι οι oled είναι αισχος για gaming...Οπότε ? Sony η Samsung....

Παιδιά δεν το ήξερα ότι το ινσομια έχει τόσο ενδιαφέρον! Τελεια!

Επίσης, τι μου τσαμπουκας για κομπιούτερ και κάρτες και μαλακιές gpu?

Τέθηκε πότε το ερώτημα τηλεόραση ή pc?

Σου είπα ότι με ενδιαφέρει να έχω τούμπανο pc?

Τι να την κάνω την επεξεργασια βίντεο 4κ? Τι είμαι σκηνοθέτης?

Gamingμε κονσολα και ταινίες ειπα... Απλά τα πράγματα

Έχω δώσει 2 χιλιάρικα σε μια 2160 τηλεόραση για να βλέπω οτε tv 1080.

Οπότε την επόμενη φορά να πάρεις μια 8Κ τηλεόραση για να βλέπεις τα 4Κ.

Να υποθέσω οτι πριν είχες 1080 για να βλέπεις τα 576;

Ωραία τεχνολογική άποψη!

Υπάρχει και μια άλλη άποψη.Αγοράζω 1080 για να βλέπω τα 2160 σαν τον graphist83 με τον προτζέκτορα

Τρέλα ρε φίλε τρέλα!

κοκορίκουου!

Τώρα που θα γίνουν και τα digea ψευτοHD σε ζηλεύω ρε φίλε σε ζηλεύω.Θα απολαμβάνεις τρελή εικόνα

στην 65αρα σου.

Φοβάμαι όμως πως από την πολύ παρακολούθηση του 1080,πάθουν κάτι τα ματάκια σου

και δεν μπορούν μετά να αντιληφθούν την διαφορά με το 2160 ή με το 4320 αργότερα.Ο graphist83 το έχει

πάθει ήδη για αυτό και προτιμά τις 140" σε 1080

Δημοσ.

Εντάξει την επόμενη φορά θα ρωτήσω εσένα τι να αγοράσω. Πίστεψε με αν είχα χρήματα για 4Κ projector θα τον αγόραζα και 8κ άμα λάχει.

Πάντως σε πελάτη μου που του έβαλα έναν Sony 4Κ. Ήταν πολύ χειρότερος από τον δικό μου. Σε χρώμα και δυναμικά. Πίστεψε με πριν την αγορά είδα και βλέπω ότι διαθέσιμο υπάρχει.

Δημοσ.

Έχω δώσει 2 χιλιάρικα σε μια 2160 τηλεόραση για να βλέπω οτε tv 1080.

Οπότε την επόμενη φορά να πάρεις μια 8Κ τηλεόραση για να βλέπεις τα 4Κ.

Να υποθέσω οτι πριν είχες 1080 για να βλέπεις τα 576;

Ωραία τεχνολογική άποψη!

Υπάρχει και μια άλλη άποψη.Αγοράζω 1080 για να βλέπω τα 2160 σαν τον graphist83 με τον προτζέκτορα

Τρέλα ρε φίλε τρέλα!

κοκορίκουου!Τώρα που θα γίνουν και τα digea ψευτοHD σε ζηλεύω ρε φίλε σε ζηλεύω.Θα απολαμβάνεις τρελή εικόνα

στην 65αρα σου.

Φοβάμαι όμως πως από την πολύ παρακολούθηση του 1080,πάθουν κάτι τα ματάκια σου

και δεν μπορούν μετά να αντιληφθούν την διαφορά με το 2160 ή με το 4320 αργότερα.Ο graphist83 το έχει

πάθει ήδη για αυτό και προτιμά τις 140" σε 1080

Ρε φίλε μην το παλεύεις μόνος σου. Οι ψυχίατροι κλέφτες θα γίνουν ;
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...