Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα εχθές το βράδυ στις ειδήσεις και εξοργίστηκα.

Ελπίζω ο οδηγός της μηχανής να του κάνει μήνυση για χειροδικία και να του πάρει μέχρι και τα σόβρακα ή, ακόμα καλύτερα, να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας αυτεπάγγελτα με το δίποδο αυτό ζώο. Βέβαια, αυτά συμβαίνουν μόνο σε πολιτισμένες χώρες, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Ζητάω συγνώμη από τα ζώα.

https://www.youtube.com/watch?v=I80QHX7KD4s

• Like 1
Δημοσ.

Καθημερινα κανω πολλα χιλιομετρα με το αυτοκινητο.Το τι βλεπουν τα ματακια μου δεν λεγεται.

Αυτο δεν ειναι τιποτα.

Δημοσ.

Ολοι ετσι κανουν μα ολοι. Εκει που μενω εχει ιατρεια, αυριο στο τετραγωνο γινεται λαικη.

Ο δρομος ειναι κεντρικο με δυο μονο λωριδες, οπου δυο φορτηγα μαζι δεν μπιρουν να περασουν. Καθε τεταρτη το ιδιο σκηνικο, οι αμυαλοι παρκαρουν να πανε στην λαικη να κανουν τα χλψωνια τους καμια ωρα, η τροχαια βγαζει πινακίδες κι μετα βριζουν κιολας.

Μην μιλησω για τα φαναρια, το κοκκινο το χουμε φια πρασινο σκουρο

Δημοσ.

για να λέμε την αλήθεια τέτοιες παρατυπίες λίγο όλοι έχουμε κάνει. κάτι μικρό κάτι μεγαλύτερο ο καθένας.

το πραγματικό εξοργιστικό είναι με αυτούς που ενώ είναι φάουλ πάνε να βγούνε κι από πάνω. όπως ο τύπος στο video.

απορώ από που πηγάζει τέτοιο θράσος.

μου έχει τύχει να με κλείσει κάποιος σε παρκάρισμα, πατάω κόρνα και σε λίγα δευτερόλεπτα έρχεται.

χίλια συγνώμη μου λέει... μπλα μπλα

κι έχει τύχει άλλος να παρκάρει παράνομα (ποιο παράνομα δε γίνεται) να κλείνει τελείως το δρόμο κι όταν του λες με ήρεμο ύφος ρε φιλαράκι βάλτο πιο πέρα, εδώ κλείνεις το δρόμο δε το βλέπεις, να ετοιμάζεται να σου επιτεθεί.

ήταν και βράδυ και από τα νεύρα μου πραγματικά μου ερχόταν να γυρίσω με τα πόδια πίσω και να του κάνω μια γρατσουνιά να με θυμάται.

• Like 1
Δημοσ.

αντε πες το εκανε! το θεμα ειναι που το επαιζε μαγκας αντι να ζητησει χιλια συγγνωμη. με εξοργιζουν τετοιοι ανθρωποι! ειναι οντως η ελληνικη νοοτροπια αλλα ευτυχως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε ζημιες στην περιουσία του αλλου.

O μόνος τρόπος που καταλαβαίνουν αυτοί. Ας υπήρχε έλεγχος άμεσος με ένα τηλέφωνο για το παράνομα παρκαρισμένο να μη καταφεύγει σε κλειδιές κάποιος.

Δημοσ.

Κλάριν και vw (ή bmw,mercedes....)= ο δρόμος δικός τους ρε μάγκες τί να λέμε... ε ρε hummer h1 που χρειάζεται.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...