Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εμεις αυτη την στιγμη ειμαστε η ασφαλεστερη χωρα της Ευρωπης, λογω του οτι εχουμε φερθει καλα στους προσφυγες. Έχετε μπερδέψει τα θρεντ. 2
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εννοείς το προσφυγικό ποιο προσφυγικο; εγω απο αμεσες πηγες που ασχολουνται με το προβλημα, γνωριζω οτι οι συριοι προσφυγες ειναι μικρο ποσοστο, οι περισσοτεροι ειναι λαθρομεταναστες απο αλλες μουσουλμανικες χωρες που δεν εχουν σχεση με πολεμο. 1
trayban Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Η λογική έπαψε να υπάρχει προ πολλού. Τα ίδια μπορεί να λέγανε και οι Βέλγοι και οι Γάλλοι και οι Βρετανοί και οι Ισπανοί. Η πραγματικότητα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό όμως,. Δεν έχουμε καμία σχέση, εκεί υπάρχουν οργανωμένες κοινότητες εκατομμυρίων εδώ και χρόνια λόγω αποικιακου παρελθόντος.Εμείς έχουμε 2% μουσουλμανικη μειονότητα. Τα ακραία στοιχεία μιας κοινωνίας είναι πάντα λιγότερα. Δες πχ χρυσαυγιτες και αναρχικους, σε σχέση με το πληθυσμό.
ScorpioX777 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Γιατι νιωθεις ασφαλης οταν με το ετσι θελω τους εχεις κλειδαμπαρωσει σε χοτ σποτ..Τι θα γινει οταν θα καταλαβουν οτι τα συνορα δεν προκειται να ανοιξουν? Ειπα ασφαλεις απο τους τρομοκρατες.Οι προσφυγες τωρα μετα το χτυπημα που τα συνορα δεν ανοιγουν με τιποτα,θα κανουν οτι κανει ο ανθρωπος για να επιβιωσει σε δυσκολες στιγμες.Θα κλεβουν οτι χρειαζονται για να ζησουν...
4saken Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 η καταστροφη που θα επακολουθησει στο ελλαδισταν θα ειναι... οικονομικη κοινωνικη κ πολιτισμικη... Παντελιδης, Παολα, Κωστοπουλος...Δεν μασαμε... 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Και σε λιγο καιρο θα εχουν και της Γερμανιας και της Αγγλιας. Εμεις αυτη την στιγμη ειμαστε η ασφαλεστερη χωρα της Ευρωπης, λογω του οτι εχουμε φερθει καλα στους προσφυγες. Έλα ρε, είμαστε Ευρωπαϊκή χώρα? 1
anwnymh29 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ειπα ασφαλεις απο τους τρομοκρατες.Οι προσφυγες τωρα μετα το χτυπημα που τα συνορα δεν ανοιγουν με τιποτα,θα κανουν οτι κανει ο ανθρωπος για να επιβιωσει σε δυσκολες στιγμες.Θα κλεβουν οτι χρειαζονται για να ζησουν... Μα με την πολιτικη των μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δινετε δεν εχει κανεις ιδεα ποιος εχει εισελθει στην χωρα..και εν τω μεταξυ οι ροες συνεχιζονται σε απιστευτο βαθμο παρα την συμφωνια. Αυτο δεν ειναι μια βομβα για την κοινωνια μας? 1
defacer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Έναν προβληματισμό παρέθεσα, δεν σου είπα ότι κακώς τους δεχόμαστε. Απαγορεύεται και αυτό όταν μιλάμε για κρίσιμα θέματα ή δεν έχει καμία βάση αυτό που λέω? Διάβασα τον προβληματισμό σου και ρώτησα πώς πιστεύεις ότι θα ήταν καλύτερα να γίνονται τα πράγματα. Από πού προκύπτει ότι "απαγορεύεται" οτιδήποτε; Μη το παίζεις θιγμένος, δε σε έθιξε κανείς. Προσωπικά θα ήθελα να γίνεται ένα ενδελεχές background check όλων. Ατόμα χωρίς τρόπο απόδειξης της ταυτότητάς τους και της μη σύνδεσής τους με τέτοιες οργανώσεις να μην γίνονται δεκτά. Είναι νομίζω γνωστό σε όλο τον κόσμο πως δεν γίνεται ποτέ να αποδείξεις κάτι αρνητικό. Δε βλέπω πώς θα μπορούσε να είναι κανείς ποτέ σίγουρος ότι εγώ δεν είμαι μέλος του ISIS εκτός κι αν έχει στα χέρια του πρωτότυπη λίστα όλων των μελών μαζί με φωτογραφίες. Άρα μη πραγματοποιήσιμο. Επίσης αυτό που προτείνεις έχει και μια σειρά από άλλα προβλήματα τα οποία κατά τη γνώμη μου το καθιστούν μη πραγματοποιήσιμο, όπως: - Είναι παράνομο και ανήθικο να διώχνεις έναν υποτιθέμενο πρόσφυγα επειδή δεν έχει ταυτότητα. - Τι είδους ταυτότητα είναι αυτή που θα ήταν αρκετή για ταυτοποίηση; Πχ στη Συρία που γίνεται το έλα να δεις ποιά/ποιές θα ήταν οι αρχές που θεωρείς αρμόδιες; - Τις όποιες αρμόδιες αρχές τις εμπιστευόμαστε τυφλά (στην οποία περίπτωση το τι σημαίνει "απόδειξη ταυτότητας" που λες εσύ το αποφασίζει άλλος που δεν είναι καν Έλληνας πολίτης); Αν όχι, τότε πάλι ξαναγυρνάμε στο ίδιο πρόβλημα: πώς ορίζεις την "απόδειξη"; κλπ. Επίσης όσοι σκοπεύουν να παραμείνουν στην χώρα μας να παρακολουθούνται για κάποιο διάστημα. Φανερά δηλαδή να γνωρίζουν ότι ελέγχεται το με ποιόν μιλάνε στο τηλέφωνο και τι λένε (ώστε να αποφευχθούν διασυνδέσεις τους με άτομα τέτοιων οργανώσεων πίσω). Αυτό καταπατάει κάθε ιδέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολύ πιθανό να είναι (και καλά κάνει να είναι) αντισυνταγματικό. Αλλά εκτός από αυτά, έχει κι άλλα προβλήματα όπως: - Να παρακολουθούνται όλοι ανεξαιρέτως επειδή "είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι"; Πώς θα σου ακουγόταν να πει κάποιος "από αύριο παρακολουθούμε όλα τα μέλη του (τάδε κόμματος) ώστε να αποφευχθεί τυχόν (τάδε δραστηριότητα) την οποία συνδέουμε εμείς οι ανήσυχοι με το κόμμα αυτό"; - Πώς ακριβώς θα ελέγχονται 1 εκατομμύριο άτομα; - Ξέρεις υποθέτω ότι οι τρομοκράτες δεν κανονίζουν τις λεπτομέρειες βομβιστικών επιθέσεων από κινητά τα οποία είναι στο όνομά τους. Ακόμα κι αν εφαρμοζόταν αυτό το πλάνο, τι θα με εμπόδιζε να πάρω ένα κινητό από το δρόμο να κάνω τη δουλειά μου μ' αυτό; 1/100.000 πιθανότητα να τοποθετηθεί βόμβα σε μετρό της Αθήνας εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλη πιθανότητα για να την αγνοήσω τελείως όπως προτείνεις. Πρώτον 1/100Κ τρομοκράτης δεν έχει καμία σχέση με 1/100Κ βόμβα σε μετρό της Αθήνας, νομίζω είναι προφανές από το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει βόμβα σε μετρό της Αθήνας. Άλλο η βούρτσα κι άλλο το πορτοκάλι. Δεύτερον δεν είπα να την αγνοήσεις, ακριβώς το αντίθετο: ρώτησα ποιός είναι κατά την άποψή σου ένας σωστός τρόπος αντιμετώπισης. "Όπως προτείνω"; Πού ακριβώς το προτείνω αυτό; Να προσέχουμε λίγο για να είμαστε στην ίδια συζήτηση αν γίνεται. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πρέπει να καταλάβετε πως οι επιθέσεις και τα σημεία που επιλέγονται δεν ειναι τυχαία και δεν είναι οργανωμένα απο τους τζιχαντιστες. Είναι σχέδιο της Ευρώπης να εξαπλώσει τρόμο σε ολους τους κατοίκους. Εκτος απο τα συμφέροντα ειναι και ευκαιρία να περάσουν νομους στην Ευρώπη απο την πισω πόρτα. Η Ευρώπη ειναι ενας καλός μαθητής της Αμερικής.
anwnymh29 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πρέπει να καταλάβετε πως οι επιθέσεις και τα σημεία που επιλέγονται δεν ειναι τυχαία και δεν είναι οργανωμένα απο τους τζιχαντιστες. Είναι σχέδιο της Ευρώπης να εξαπλώσει τρόμο σε ολους τους κατοίκους. Εκτος απο τα συμφέροντα ειναι και ευκαιρία να περάσουν νομους στην Ευρώπη απο την πισω πόρτα. Η Ευρώπη ειναι ενας καλός μαθητής της Αμερικής. Συμφωνω απολυτα αλλα ομως και το σεναριο της εξεγερσης σε μια Ελλαδα που ειναι ηδη αποθηκη ψυχων δεν ειναι απιθανο..
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέχρι να γίνουν deploy (όταν ανακαλυφθεί τέτοια τεχνολογία) σταθερά και κινητά (πχ drones) ραντάρ ανίχνευσης εκρηκτικών σε μαζική κλίμακα μέσα σε πόλεις έτσι θα πάει το πράγμα.
firewalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ο μόνος πραγματικός τρόπος αντιμετώπισης είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας.
trayban Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αυτό καταπατάει κάθε ιδέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολύ πιθανό να είναι (και καλά κάνει να είναι) αντισυνταγματικό. Αλλά εκτός από αυτά, έχει κι άλλα προβλήματα όπως: - Να παρακολουθούνται όλοι ανεξαιρέτως επειδή "είναι εν δυνάμει επικίνδυνοι"; Πώς θα σου ακουγόταν να πει κάποιος "από αύριο παρακολουθούμε όλα τα μέλη του (τάδε κόμματος) ώστε να αποφευχθεί τυχόν (τάδε δραστηριότητα) την οποία συνδέουμε εμείς οι ανήσυχοι με το κόμμα αυτό"; - Πώς ακριβώς θα ελέγχονται 1 εκατομμύριο άτομα; - Ξέρεις υποθέτω ότι οι τρομοκράτες δεν κανονίζουν τις λεπτομέρειες βομβιστικών επιθέσεων από κινητά τα οποία είναι στο όνομά τους. Ακόμα κι αν εφαρμοζόταν αυτό το πλάνο, τι θα με εμπόδιζε να πάρω ένα κινητό από το δρόμο να κάνω τη δουλειά μου μ' αυτό; Αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει μαζικοτερα όσο σκάνε βόμβες δεξιά κι αριστερά, απλά οι διαδικασίες παρακολούθησης απαιτούν και δικαστικους λειτουργούς. Δεν είμαστε κ ούτε μιλάμε για σοβιετικη Ένωση, ανατολική Γερμανία, κίνα και λοιπους σοσιαλιστικους - κομουνιστικους παράδεισους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις