zio10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οι σταθμοί του μετρό στην Αθήνα κινδυνεύουν από δικά μας ...ντόπια "μπουμπούκια" και όχι απο τους Τζιχαντιστές! Και ταυτόχρονα κάποια ζώα πήραν τηλέφωνο σε εφημερίδα πριν λίγο για βόμβες σε σταθμούς (Ελαιώνα και έναν ακόμη) και σταμάτησαν τα δρομολόγια... Φαντάζομαι οι ίδιοι που έκαναν την επανάστασή τους σπάζοντας τα αυτόματα εκδοτήρια και τα ακυρωτικά. Greek DNA ε? :/ Και οι ίδιοι που βγάλανε μια ανακοίνωση χθες προχθές με ονόματα ελεγκτών και την παρότρυνση να τους βαράνε όπου τους βρούνε....τραγικό. Δεν διαφωνω απλα κατι τετοιες στιγμες καταλαβαινεις ποσο ευκολο ειναι να μπει καποιος με μια βομβιτσα σε ενα βαγονι και να τα κανει ολα λαμπογυαλο Όπως και σε αεροδρόμιο. Μέχρι να φτάσεις στον πρώτο έλεγχο δεν σε ελέγχει κανείς.... Στις Βρυξέλλες δεν περίμεναν επίθεση πριν λίγο καιρό και είχαν πει να κλειστούν όλοι στα σπίτια τους; Ισχύει αυτό;!
tritonas00 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μιλαμε για τετοιο επιπεδο "ανθρωπων". Βλεπουμε και το επιπεδο των ελληναραδων...
kirileman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 - Εφόσον ξεφεύγουν από την χώρα τους και εισέρχονται πχ στην Τουρκία όπου είναι αναμφίβολα ασφαλείς αλλά επιθυμούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους χωρίς σοβαρό λόγο (πχ στενή οικογένεια σε άλλη χώρα) τότε το καθεστώς τους ως πρόσφυγες τίθεται σε αμφιβολία. Και έλεγα, ακόμα να γράψει κανείς αυτήν την ****; Οκ, κυκλοφορεί σε πολύ χειρότερη εκδοχή, αλλά και πάλι...
nickarmy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 πάντως αν πάθαινε κάτι κάποιο κοντινό μου πρόσωπο το κλείσιμο το συνόρων θα ήταν το ευνοικότερο απο αυτα που θα ήθελα να γίνουν . Μπορεί να μην έχουν καμια σχέση με τους πρόσφυγες μιας και επιθέσεις έχουν ξανα γίνει πριν το μεταναστευτικό αλλα σίγουρα είναι πολύ ευκολότερο να περάσουν πολύ ποιο εύκολα άτομα που ειναι επικίνδυνα και περισσότερα . και δυστυχώς σκέφτομαι περισσότερο την οικογένεια μου παρα την ξένη . Η ευρώπη μπορεί να φταίει με την πολιτική της που δημιούργησε τοσα προβλήματα σε ξένους λαούς αλλά τώρα που έδειξε μια ποιο ευνοική στάση δεν φαίνεται το κλιμα να αλλάζει , και προτιμώ να συνεχίσει το παλιό της εαυτό παρά να ανησυχώ για το αν ζω εγω ... επίσης προτιμώ την ασφάλεια και τον έλεγχο απο την αβεβαιότητα και όποιος λέει για τον έλεγχο απο το κράτος κτλ ας χάσει πρώτα αυτός κάποιον κοντινό του 1
vision Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 έλεγχος θα πρέπει να υπάρχει, σε άλλα κράτη υπάρχει, στην Ελλάδα ούτε λόγος. Συνθήκη Σέγκεν υπήρχε στην Ελλάδα ανέκαθεν...πριν γεννηθεί ο Σέγκεν, όποιος ήθελε έμπαινε. στο παλιό αεροδρόμιο, οι πόρτες ήταν όλες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα...
aris1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 http://www.onalert.gr/stories/strathgos-manolas-ora-na-milhsoume-gia-thn-ethniki-asfaleia/48690 1
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ζω περασα απο τον σταθμο που εγιναν οι εκρηξεις μια ωρα πριν γινουν. την ωρα που γινοταν η επιθεση στο αεροδρομιο εγω εβγαζα αμεριμνη το εισητηριοευτυχώς ελπίζω ν μην είχες δυσάρεστα νέα γ κάποιο γνωστό σ.
bilya Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 έλεγχος θα πρέπει να υπάρχει, σε άλλα κράτη υπάρχει, στην Ελλάδα ούτε λόγος. Συνθήκη Σέγκεν υπήρχε στην Ελλάδα ανέκαθεν...πριν γεννηθεί ο Σέγκεν, όποιος ήθελε έμπαινε. στο παλιό αεροδρόμιο, οι πόρτες ήταν όλες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα... ξέρεις οτι οι τρομοκρατες είναι ευρωπαιοι πολίτες ε? ontopic Πως γίνεται κάποιοι να συνχεεται το γεγονος με το προσφυγικό όταν σε καμιά επίθεση δεν έχουν πάρει μέρος πρόσφυγες. Πως γίνεται ο ISIS που θέλει να καταλάβει ένοπλα την ευρωπη να μην μας έχει ταράξει στις επιθέσεις σαν πιο κοντινό και πιο εβάλοτο στόχο(εκτός και αν έχουμε καλύτερη αντιτρομοκρατική απο γαλλία-βέλγιο) ....Πως γίνεται να μην γίνονται επιθέσεις στην ρωσία που μπλέχτηκε στον συριακό πόλεμο αλλά γίνονται σε χώρες ακύρες γαλλία -βέλγιο? Πώς γίνεται να μην έχει γίνει στόχος το ισραήλ και το UK? 1
PostHelper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οπότε δε γίνεται να λυθεί το πρόβλημα με το Ισλαμικό κράτος αφού δεν μπορούν οι μεγάλοι δεν μπορεί κανείς...και τότε τι απομένει... Περιμενεις ~3 γενιες και θα αφανιστουμε ΟΛΟΙ. (Λογω ημων) http://www.sciencealert.com/it-s-official-we-re-on-the-brink-of-earth-s-sixth-mass-extinction http://advances.sciencemag.org/content/1/5/e1400253.full http://www.popsci.com/were-entering-sixth-mass-extinction-and-its-our-fault http://news.nationalgeographic.com/2015/06/150623-sixth-extinction-kolbert-animals-conservation-science-world/ http://www.theguardian.com/environment/radical-conservation/2015/oct/20/the-four-horsemen-of-the-sixth-mass-extinction https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/06/22/the-earth-is-on-the-brink-of-a-sixth-mass-extinction-scientists-say-and-its-humans-fault/ http://www.thedailybeast.com/articles/2015/06/28/the-sixth-mass-extinction-we-aren-t-the-dinosaurs-we-re-the-asteroid.html
kouradomagas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω αν κάνουμε "ο,τι είναι δυνατόν". Δε μπορώ να ξέρω, όπως δε μπορεί να "ξέρει" και κανείς που δεν είναι υπουργός γιατί το τι είναι δυνατόν εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από το τι έχουν να πουν οι εμπλεκόμενες χώρες και οι ΕΕ όταν κάθονται να συζητήσουν για να βρουν μια λύση. Εφόσον δεν έχουμε αυτή την πληροφορία δε μπορούμε να "ξέρουμε". Ακόμα κι αν την είχαμε πάλι δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε επειδή στο παιχνίδι των πολιτικών πιέσεων αν δε διαβάζεις τις σκέψεις των άλλων ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Δε λέω και κάτι το περίεργο έτσι; Πες ότι είσαι στη δουλειά και ζητάς από τον manager σου να κάνει κάτι για το θέμα που σε ενοχλεί (π.χ. δεν έχει κωλόχαρτο στις τουαλέτες από πρόσφατο thread). Ο manager πιθανότατα δε μπορεί να αναλάβει δράση μόνος του οπότε πρέπει κι αυτός να πάει προς τα πάνω κλπ κλπ. Εντωμεταξύ εσύ δεν έχεις κωλόχαρτο. Μπορείς να πεις αν "κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να είναι καλύτερη η κατάσταση"; Προφανώς όχι. Πώς λοιπόν θα μπορούσε να αποφανθεί κανείς σχετικά σε απείρως πιο περίπλοκα θέματα; Όσο για την πρόταση, σου ζητάω να τη ρίξεις όχι επειδή θα τα καταφέρεις, αλλά επειδή αν φας τα μούτρα σου μερικές φορές στην προσπάθεια (ή απλά αν κάθεσαι και κοιτάς τον τοίχο μη ξέροντας από πού να ξεκινήσεις) θα καταλάβεις από πρώτο χέρι ότι οποιαδήποτε διατύπωση του στυλ "δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνουν τίποτα αφού έχουν τα γένια έχουν και τα χτένια" είναι επιεικώς αφελής. Γιατί πολύ απλά αυτά που έχουν είναι πολύ λιγότερα από γένια και χτένια. Το 1 εκατομμύριο+ μετανάστες που έχουν έρθει εδώ στη Γερμανία περνώντας σύνορα λαθραία περνούσαν από το υπόλοιπο 10% των χωρών που δεν έχουν πολυβόλα στα σύνορα ή απλά λέμε καμια μαλακία να περάσει η ώρα; Έχει περάσει ήδη, κόψε. Δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί με εμποδίζει η γνώση πως δεν έχω ιδέα περί του θέματος στο επίπεδο που θα έπρεπε να έχω για να κάνω προτάσεις. Αυτό βέβαια είναι δική μου παραξενιά, δεν έχουν όλοι τέτοια στοπ. επειδη μιλας για τη γερμανια, η γερμανια μετα τον πολεμο εχει δεχτει (δικαιως?) απειρη πλυση εγκεφαλου, injection αλλων λαων και προπαγανδα για να τους αγαπανε κτλπ. γενικα προσπαθησαν οι νικητες να την αλωσουν. δεν ειναι παραδειγμα για λαο "νικητη".
V for Vagelis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 http://www.onalert.gr/stories/strathgos-manolas-ora-na-milhsoume-gia-thn-ethniki-asfaleia/48690 Οτι να ναι όμως... Ούτε τα βασικά για τη κατανόηση του προβλήματος. Γενικά, μας ενδιαφέρει τι είδους άτομα "μας" απειλούν εδώ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή; - Οχι; Ε τότε ας πούμε το πόνο μας και ας θίξουμε το τωρινό προσφυγικό θέμα. - Ναι; Ε τότε μήπως να βλέπαμε και λίγο από που προέρχονται οι τρομοκράτες στη πραγματικότητα και σε ποιες περιοχές φαίνεται να οργανώνονται; Η λέξη Molenbeek μας λέει τίποτα; Οτι σχεδόν όλοι οι πρόσφατοι τρομοκράτες (στην Ευρώπη) συνδέονται με το συγκεκριμένο προάστιο των Βρυξελλών απλά το προσπερνάμε; Μήπως τελικά να ψηνόμασταν να επικεντρωθούμε και λίγο στο τι πάει στραβά σε κάποια συγκεκριμένα προάστια ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων που έχουν αφεθεί στη τύχη τους, όπως στο Molenbeek, όπου και φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ο ισλαμικός εξτρεμισμός τα τελευταία χρόνια;
fotaras13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω αν ήρθανε ως πρόσφυγες αυτοί που στο όνομα του Αλλάχ σφάζουν ότι βρουν μπροστά τους, αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι η μετανάστευση και η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει ΑΠΕΤΥΧΕ. Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Τα είχα γράψει και στην επίθεση στο Παρίσι πριν λίγους μήνες όταν κάποιοι ψάχνανε τα αίτια στον Μπους και στον Ομπάμα. Ως (λογικός) άνθρωπος άλλοθι στο έκτρωμα που λέγεται ISIS δεν πρόκειται να δώσω.
linkin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ... Ισχύει αυτό;! Κανεις δεν μπορει να σου πει αμα ισχυει ή οχι. Εμενα προσωπικα δεν θα μου προξενουσε εντυπωση να το ειχε φτιαξει κανα troll ή ακομα χειροτερα κανα νεοφασιστακι για ευνοητους λογους... 1
aris1986 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω αν ήρθανε ως πρόσφυγες αυτοί που στο όνομα του Αλλάχ σφάζουν ότι βρουν μπροστά τους, αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι η μετανάστευση και η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει ΑΠΕΤΥΧΕ.Έτσι! Ντοναλντ Τραμπ, iOS,macos, windows κλειστα συνορα, κλειστα συστήματα γενικοτερα(αφου ειμαιστε και σε τεχνολογικο φορουμ) είναι το μέλλον αυτό δείχνει η ως τώρα κατάσταση. Οι πολλές θρησκείες μας έβλαψαν, ή θα γίνουμε υπέρ της παγκοσμιοποίησης και θα ζούμε όλοι κάτω από ένα συστημα, ένα θεό ή καθόλου, έναν πλανηταρχη κοκ ή θα έχουμε τέτοια ριζοσπαστικά κινήματα που ονομάζονται τρομοκρατία, μπουλινγκ κτλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις