Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πλέον λογικό, παιδιά παλιών (λαθρο) μεταναστών. Γιατί δεν είναι ζήτημα μόνο το που γεννήθηκες αλλά και τι πιστεύεις.

Χίτλερ, Στάλιν, μαο, πολ ποτ απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα και ουδεμία σχέση έχει ο λαός τους και όμως καθάρισαν κάτι δεκάδες εκατομμύρια.

Που μπερδεύτηκες να στο εξηγήσω

Μπορείς βέβαια πάντα να εξηγήσεις εσύ, μιας και φαίνεται πως να γνωρίζεις

Δύο μόνο σύντομα σημεία γιατί μέχρι να ξαναμπώ η συζήτηση μεγάλωσε:

- Γιατί ντε και καλά λάθρο; Από πού προκύπτει αυτό;

- Η δεύτερη πρόταση δεν έχει καμία απολύτως λογική και συνοχή. Τι σχέση έχει ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Πολ Ποτ όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με το περιστατικό στις Βρυξέλλες.

Δημοσ.

2. Αν έπαιζε μπαλίτσα στο ύφος σου, θα μίλαγε για κουφάλες και κρεμάλες...

Νταξ επειδη ομως πληττω με τα στερεότυπα η φαση ειναι /ignore γιατι πραγματικα δεν υπαρχει επαφη.

Δημοσ.

- Η δεύτερη πρόταση δεν έχει καμία απολύτως λογική και συνοχή. Τι σχέση έχει ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Πολ Ποτ όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με το περιστατικό στις Βρυξέλλες.

Καημένε, δεν μπαίνεις συχνά στο μπλα-μπλα ε;

• Like 4
Δημοσ.

Βασικα μολις διαβασα οτι βγηκε δελτιο ειδήσεων στην κρατικη στα αραβικά οποτε λογικα οταν φτασω καναδα καναδα με το κανουδακι μου κατι θα μου παιξουν και εκει στα ελληνικα γιατι δεν ειμαι και fluent speaker!

Ψηλε αν δε μπορεις να παιξεις μπαλιτσα στο υφος μου μη με κουωταρεις γιατι ειμαι απο κινητο και ειναι ταλαιπωρια να γραφω αραδες.

Όταν σου τελειώσει η μπαταρία πέρνα από το σπίτι μου στην φορτίσω για να μην πληρώσεις ΔΕΗ.

Δημοσ.

Μιλάμε με στοιχεία τώρα, όχι αστεία...

1)Laachraoui is thought to have studied electro-mechanical engineering at a Catholic high school in Schaerbeek, the Institut de la Sainte-Famille d’helmet, graduating in 2012. He was already known to be in Syria in 2013, and was the subject of an international arrest warrant in 2014.

2)The family of wanted Belgian terror suspect Mohamed Abrini insisted he was innocent of helping the Paris attackers in an exclusive interview with ABC News.

πριν γράψεις με υφακι,βούτα λιγο τη γλώσσα στο κρανιο.οτι κι αν εχει μέσα,θα βοηθήσει.

Δημοσ.

Ρε καφρε από που προκύπτει ότι οι γονείς τους ήταν "λαθρομεταναστες";

βρε μπετο έβαλα (),άνοιξε τα μάτια σου,τώρα ξύπνησες;

Δημοσ.

Tοσες χιλιάδες σκοτώνουμε, διαλύσαμε μια ολόκληρη χώρα και τους κάναμε μετανάστες, ε ας φανε και αυτοι μερικούς Ευρωπαίους

Δημοσ.

Δεν ειπα να κανουμε οτι μας αρεσει προς θεου αλλα θεωρω πως αυτη τη στιγμη δεν κανουμε τιποτα.Εκτος αν θεωρεις οτι κανουμε οτι ειναι δυνατον για να ειναι καλυτερη η κατασταση.

Τι προταση να ριξω για το πως θα λυθει το θεμα?

Δεν ξέρω αν κάνουμε "ο,τι είναι δυνατόν". Δε μπορώ να ξέρω, όπως δε μπορεί να "ξέρει" και κανείς που δεν είναι υπουργός γιατί το τι είναι δυνατόν εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από το τι έχουν να πουν οι εμπλεκόμενες χώρες και οι ΕΕ όταν κάθονται να συζητήσουν για να βρουν μια λύση. Εφόσον δεν έχουμε αυτή την πληροφορία δε μπορούμε να "ξέρουμε". Ακόμα κι αν την είχαμε πάλι δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε επειδή στο παιχνίδι των πολιτικών πιέσεων αν δε διαβάζεις τις σκέψεις των άλλων ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος.

Δε λέω και κάτι το περίεργο έτσι; Πες ότι είσαι στη δουλειά και ζητάς από τον manager σου να κάνει κάτι για το θέμα που σε ενοχλεί (π.χ. δεν έχει κωλόχαρτο στις τουαλέτες από πρόσφατο thread). Ο manager πιθανότατα δε μπορεί να αναλάβει δράση μόνος του οπότε πρέπει κι αυτός να πάει προς τα πάνω κλπ κλπ. Εντωμεταξύ εσύ δεν έχεις κωλόχαρτο. Μπορείς να πεις αν "κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να είναι καλύτερη η κατάσταση"; Προφανώς όχι. Πώς λοιπόν θα μπορούσε να αποφανθεί κανείς σχετικά σε απείρως πιο περίπλοκα θέματα;

Όσο για την πρόταση, σου ζητάω να τη ρίξεις όχι επειδή θα τα καταφέρεις, αλλά επειδή αν φας τα μούτρα σου μερικές φορές στην προσπάθεια (ή απλά αν κάθεσαι και κοιτάς τον τοίχο μη ξέροντας από πού να ξεκινήσεις) θα καταλάβεις από πρώτο χέρι ότι οποιαδήποτε διατύπωση του στυλ "δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνουν τίποτα αφού έχουν τα γένια έχουν και τα χτένια" είναι επιεικώς αφελής. Γιατί πολύ απλά αυτά που έχουν είναι πολύ λιγότερα από γένια και χτένια.

δοκίμασε λιγο να περάσεις λαθρα τα σύνορα των χωρών του 90% του πλανήτη και θα μάθεις ακριβώς.

Το 1 εκατομμύριο+ μετανάστες που έχουν έρθει εδώ στη Γερμανία περνώντας σύνορα λαθραία περνούσαν από το υπόλοιπο 10% των  χωρών που δεν έχουν πολυβόλα στα σύνορα ή απλά λέμε καμια μαλακία να περάσει η ώρα; Έχει περάσει ήδη, κόψε.

εφ'οσον αυτο ειναι αρρωστημένη μλκια,τι εσύ που πρώτος ξεκίνησες τη παρασυζητηση,θα πρότεινες;

Δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί με εμποδίζει η γνώση πως δεν έχω ιδέα περί του θέματος στο επίπεδο που θα έπρεπε να έχω για να κάνω προτάσεις. Αυτό βέβαια είναι δική μου παραξενιά, δεν έχουν όλοι τέτοια στοπ.

Δημοσ.

βρε μπετο έβαλα (),άνοιξε τα μάτια σου,τώρα ξύπνησες;

Μάλιστα, καινούργια σημειολογια, σε παρένθεση γράφουμε ο,τι μαλακια μας κατέβει.

• Like 4
Δημοσ.

Τώρα δε ξέρω αν τρολλαρεις... Είναι και η ορθογραφία...

δεν τρολαρω σε τοσο σοβαρα θεματα δεν ειμαι καφρος απλα εγω θεμα με την ορθογραφια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...