Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμείς στο δικό μας κράτος επίσης δε μπορούμε να κάνουμε ο,τι μας αρέσει. Διπλωματικές σχέσεις, δημοκρατία, Σύνταγμα, νόμοι, όλα αυτά είναι πράγματα που μας εμποδίζουν (και καλά κάνουν). Ούτε ο Πούτιν και ο Ερντογάν δε μπορούν να κάνουν ο,τι τους κατέβει απροκάλυπτα, και μιλάμε για τύπους που δε τους λες και κωλώστρες ακριβώς.

Ρίξε καμιά πρόταση αν θες.

Δεν ειπα να κανουμε οτι μας αρεσει προς θεου αλλα θεωρω πως αυτη τη στιγμη δεν κανουμε τιποτα.Εκτος αν θεωρεις οτι κανουμε οτι ειναι δυνατον για να ειναι καλυτερη η κατασταση.

Τι προταση να ριξω για το πως θα λυθει το θεμα?

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποιες χώρες ακριβώς σκοτώνουν αμέσως όσους περάσουν τα σύνορα;

Επίσης πως ακριβώς θα τους στείλεις πίσω, π.χ. στην Τουρκία όταν δεν τους παίρνει πίσω; Ή θα τους σκοτώσεις και αυτούς μετά;

δοκίμασε λιγο να περάσεις λαθρα τα σύνορα των χωρών του 90% του πλανήτη και θα μάθεις ακριβώς.

Δημοσ.

Δηλαδη εμεις δε μπορουμε να κανουμε απελασεις οπως οι αμερικανοι οι αυστραλοι οι καναδοι οι εξωγήινοι?πρεπει ντε και καλα να τους νταντεψουμε?εγω που δε γουσταρω τη φαση στην ελλαδα γιατι δε μου αρεσει το καθεστώς ποσες μπαλες θα παρω αν κανω αιτηση για ασυλο στον καναδα?

Και να ημασταν η γη της επαγγελίας παει στο διαολο ας ερχονταν ολοι αλλα ποση μιζερια να αντεξει αυτη η χωρα?!

• Like 7
Δημοσ.

Φαινεται πως εχουμε αναληψη ευθυνης απο τους  αναμενομενους .

Link.png Site: Reuters:Ανάληψη ευθύνης από το ΙΚ για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Δημοσ.

Να τους φάμε ζωντανούς με πολυβόλα 7,62. Γιατί είναι ακραίοι. Αυτοί. :-D

ας φάμε τα αφεντικά και όποιον δεν μας κάθεται καλά στο ματι ανακηρύσσοντας τον αντεπαναστάτη,καλύτερα δεν είναι;

Ετσι δεν λέει η ιδεολογική ψύχωση ορισμένων ηλιθίων ανα τον πλανήτη;

Δημοσ.

Φαινεται πως εχουμε αναληψη ευθυνης απο τους....

Το σόι, τα 'αδέλφια', οι συγκάτοικοι, οι γκόμενες, οι γκόμενοι του μελαχροινου αγοριού που μπαγλάρωσαν προχθές ε?

Δημοσ.

Speak for yourself.

Evabb τί γίνεται;;;;; :/

ζω περασα απο τον σταθμο που εγιναν οι εκρηξεις μια ωρα πριν γινουν. την ωρα που γινοταν η επιθεση στο αεροδρομιο εγω εβγαζα αμεριμνη το εισητηριο

• Like 20
Δημοσ.

Δηλαδη εμεις δε μπορουμε να κανουμε απελασεις οπως οι αμερικανοι οι αυστραλοι οι καναδοι οι εξωγήινοι?πρεπει ντε και καλα να τους νταντεψουμε?εγω που δε γουσταρω τη φαση στην ελλαδα γιατι δε μου αρεσει το καθεστώς ποσες μπαλες θα παρω αν κανω αιτηση για ασυλο στον καναδα?

Και να ημασταν η γη της επαγγελίας παει στο διαολο ας ερχονταν ολοι αλλα ποση μιζερια να αντεξει αυτη η χωρα?!

Οτι να ναι. Άλλο το τι μας αρέσει και θέλουμε, άλλο το τι ισχύει στην πραγματικότητα. Που κολλάει τώρα σε ποια χώρα θα πας να κάνεις αίτηση ασύλου εσύ με τον πρόσφυγα/λαθρο ή πες τον όπως θες που έρχεται εδώ. Το τι κάνουν οι ΗΠΑ, Αυστραλία και λοιπές χώρες στο θέμα των απελάσεων δεν το ξέρω, αυτό που ξέρω είναι για να απελαθούν άνθρωποι πρέπει κάποια χώρα να τους δεχτεί πίσω διαφορετικά ξεχνάς τα περι απέλασης, η Τουρκία δεν δέχεται γενικώς τίποτα. Εκτός αν θες να πυροβολάμε και να σκοτώνουμε μέσα στα νερά του Αιγαίου στην ψάθα, αν θες αυτό πες το για να μην κάνουμε υποθέσεις τουλάχιστον.

Δημοσ.

Βασικα μολις διαβασα οτι βγηκε δελτιο ειδήσεων στην κρατικη στα αραβικά οποτε λογικα οταν φτασω καναδα καναδα με το κανουδακι μου κατι θα μου παιξουν και εκει στα ελληνικα γιατι δεν ειμαι και fluent speaker!

Οτι να ναι. Άλλο το τι μας αρέσει και θέλουμε, άλλο το τι ισχύει στην πραγματικότητα. Που κολλάει τώρα σε ποια χώρα θα πας να κάνεις αίτηση ασύλου εσύ με τον πρόσφυγα/λαθρο ή πες τον όπως θες που έρχεται εδώ. Το τι κάνουν οι ΗΠΑ, Αυστραλία και λοιπές χώρες στο θέμα των απελάσεων δεν το ξέρω, αυτό που ξέρω είναι για να απελαθούν άνθρωποι πρέπει κάποια χώρα να τους δεχτεί πίσω διαφορετικά ξεχνάς τα περι απέλασης, η Τουρκία δεν δέχεται γενικώς τίποτα. Εκτός αν θες να πυροβολάμε και να σκοτώνουμε μέσα στα νερά του Αιγαίου στην ψάθα, αν θες αυτό πες το για να μην κάνουμε υποθέσεις τουλάχιστον.

Ψηλε αν δε μπορεις να παιξεις μπαλιτσα στο υφος μου μη με κουωταρεις γιατι ειμαι απο κινητο και ειναι ταλαιπωρια να γραφω αραδες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Βασικα μολις διαβασα οτι βγηκε δελτιο ειδήσεων στην κρατικη στα αραβικά οποτε λογικα οταν φτασω καναδα καναδα με το κανουδακι μου κατι θα μου παιξουν και εκει στα ελληνικα γιατι δεν ειμαι και fluent speaker!

Ψηλε αν δε μπορεις να παιξεις μπαλιτσα στο υφος μου μη με κουωταρεις γιατι ειμαι απο κινητο και ειναι ταλαιπωρια να γραφω αραδες.

Ο μόνος τρόπος για να ανέβει η θεαματικότητα της ΕΡΤ :P

• Like 6
Δημοσ.

1. Πάντως, εγώ στη Γερμανία λάμβανα κανονικά ειδοποιήσεις στα ελληνικά απο το γερμανικό κράτος.

2. Αν έπαιζε μπαλίτσα στο ύφος σου, θα μίλαγε για κουφάλες και κρεμάλες...

• Like 2
Δημοσ.

Από την στιγμή που κλείσαν τα σύνορα, δεν μπορούμε να μην απελάσουμε οποιονδήποτε μη Σύριο. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν δεν τους δέχεται πίσω η χώρα τους λολ

http://www.kathimerini.gr/840782/article/epikairothta/kosmos/to-pakistan-den-dex8hke-26-apo-toys-39-apela8entes

Δημοσ.

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Εκτός και αν είσαι μικρός και δεν έχεις ζήσει τις προηγούμενες παρεμβάσεις σε κράτη της Ασίας και όχι μόνο απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...