trayban Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Νωρίτερα όμως έγραψες οτι επικρατεί χούντα. Αν όντως ισχύει αυτό, δε φταίνε οι κάμερες και οι ανιχνευτές ,αλλά κατα βάση ο Πούτιν που δεν είναι και ο δημοκρατικότερος ηγέτης. Αυτό που λέω είναι οτι μπορεί άνετα να υπάρχει μεγάλη αστυνόμευση χωρίς να επηρεάζεται σημαντικά η ελευθερία του πολίτη.Δεν ξέρω αν συμφωνείς με αυτό. Αυτό που προείπα(δες προηγούμενο μου μήνυμα) είναι ότι οι κοινωνίες συρονται από τις εξελίξεις και ανάλογα ζητάνε πράγματα, όπως ο περιορισμός των δικαιωμάτων Εκεί έγκειται και η δημοκρατικότητα μετά, πως δλδ θα χειριστεί το κράτος και η κοινωνία τον περιορισμό αυτόν. Όπερ σημαίνει, ο Πούτιν εν προκειμένω πολύ απλά βρήκε το πρόσχημα για να επιβάλλει τη χούντα του. Γιαυτό και ο νεμτσοφ έφαγε 6 σφαίρες, από 5 όπλα ακριβώς απέναντι από το παράθυρο του γραφείου του Πούτιν(εχω πάει στο σημείο) και όποιος διαφωνεί ανοιχτά ή κατακρινει τον πρόεδρο, αυτοκτονεί, δολοφονειται ή φυλακιζεται.
HERTHAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οταν ενα δημοσιο προσωπο και ειδικα το συγκεκριμενο προσωπο(το οποιο δεν ειναι απλα δημοσιο προσωπο) εχει κανει τετοιες δηλωσεις θεωρειται οτι δεν υπαρχει καμια ευθυνη?Εστω κι αν βλακωδως ειχε προβει σε τετοια δηλωση πως ειναι δυνατον να μην υπαρχουν ευθυνες? http://www.thetoc.gr/politiki/article/p-kammenostzixantistes-stin-eurwpi-an-sunexistei-to-bullying-kata-elladas Μου κανει εντυπωση(οχι μεγαλη βεβαια) πως δεν υπαρχει καμια σοβαροτητα σε κανενα τομεα στην χωρα μας.Ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι που εχουν την εξουσια στα χερια τους να παρουν αποφασεις και να κανουν ενα σχεδιο το οποιο να εχει μια αρχη,μεση και τελος ωστε να λυθει αμεσα το θεμα με τους λαθρομεταναστες και να μπουνε ολα σε μια σειρα με το τι πρεπει να γινει? Καλο σε ολους θα κανουν και στους ανθρωπους που ταλαιπωρουνται αλλα και σ'εμας τους ιδιους και γενικοτερα σε ολη την Ευρωπη(τουλαχιστον απο αυτους που περνανε απο την Ελλαδα).Εχει περασει ενας χρονος περιπου απο τοτε που ανοιξαμε τα συνορα και η κατασταση ειναι περα για περα τραγικη. Ας κανουν κατι επιτελους να τελειωνουμε με αυτο το χαος. 4
trayban Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καρφί και ξυραφι σε βόμβα σημαίνει πολλούς διαμελισμενους τραυματίες και κυρίως στοχεύει στο θέαμα το χτύπημα 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Που λέει για καρφιά ρε παιδιά και δε το βρίσκω πουθενα;
trayban Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Που λέει για καρφιά ρε παιδιά και δε το βρίσκω πουθενα;Έτσι λέγεται, θα δούμε
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Που λέει για καρφιά ρε παιδιά και δε το βρίσκω πουθενα; To ειδησεογραφικό δίκτυο επικαλείται γιατρούς του Νοσοκομειακού Πανεπιστημίου Leuven, οι οποίοι εντόπισαν, ύστερα από εξέταση των θυμάτων, υπολείμματα από βίδες στα νύχια τους. (Το "νυχια τους" μου κανει εντυπωση.. Μαλλον θα εννοουν στο σωμα τους..) http://www.protothema.gr/world/article/563767/gemati-karfia-i-vomva-sto-aerodromio-ton-vruxellon/ 1
skiabox Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οταν ενα δημοσιο προσωπο και ειδικα το συγκεκριμενο προσωπο(το οποιο δεν ειναι απλα δημοσιο προσωπο) εχει κανει τετοιες δηλωσεις θεωρειται οτι δεν υπαρχει καμια ευθυνη?Εστω κι αν βλακωδως ειχε προβει σε τετοια δηλωση πως ειναι δυνατον να μην υπαρχουν ευθυνες? http://www.thetoc.gr/politiki/article/p-kammenostzixantistes-stin-eurwpi-an-sunexistei-to-bullying-kata-elladas Μου κανει εντυπωση(οχι μεγαλη βεβαια) πως δεν υπαρχει καμια σοβαροτητα σε κανενα τομεα στην χωρα μας.Ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι που εχουν την εξουσια στα χερια τους να παρουν αποφασεις και να κανουν ενα σχεδιο το οποιο να εχει μια αρχη,μεση και τελος ωστε να λυθει αμεσα το θεμα με τους λαθρομεταναστες και να μπουνε ολα σε μια σειρα με το τι πρεπει να γινει? Καλο σε ολους θα κανουν και στους ανθρωπους που ταλαιπωρουνται αλλα και σ'εμας τους ιδιους και γενικοτερα σε ολη την Ευρωπη(τουλαχιστον απο αυτους που περνανε απο την Ελλαδα).Εχει περασει ενας χρονος περιπου απο τοτε που ανοιξαμε τα συνορα και η κατασταση ειναι περα για περα τραγικη. Ας κανουν κατι επιτελους να τελειωνουμε με αυτο το χαος. Το πολιτικό προσωπικό κάνει ότι ζητάει ο κόσμος στην χώρα που εκλέγεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρώτη προτεραιότητα για αυτούς που ψηφίζουν είναι το ατομικό ρουσφέτι ή με άλλα λόγια το τεράστιο κράτος. Οι υπόλοιπες ανάγκες δεν κρίνονται ούτε καν ως κρίσιμες για αυτούς που ψηφίζουν.
HERTHAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το πολιτικό προσωπικό κάνει ότι ζητάει ο κόσμος στην χώρα που εκλέγεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρώτη προτεραιότητα για αυτούς που ψηφίζουν είναι το ατομικό ρουσφέτι ή με άλλα λόγια το τεράστιο κράτος. Οι υπόλοιπες ανάγκες δεν κρίνονται ούτε καν ως κρίσιμες για αυτούς που ψηφίζουν. Δυστυχως ετσι ειναι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι τα μέτρα ασφαλείας δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο για να πραγματοποιηθούν τα χτυπήματα αυτά. Οι πολιτικοί αρχηγοί ταγοί και αξιωματούχοι φοβούνται να το πουν δημοσίως για να μην θεωρηθεί από κάποιος οτι είναι ανήκανοι, δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα πλέον.
Miracle Worker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 To ειδησεογραφικό δίκτυο επικαλείται γιατρούς του Νοσοκομειακού Πανεπιστημίου Leuven, οι οποίοι εντόπισαν, ύστερα από εξέταση των θυμάτων, υπολείμματα από βίδες στα νύχια τους. (Το "νυχια τους" μου κανει εντυπωση.. Μαλλον θα εννοουν στο σωμα τους..) http://www.protothema.gr/world/article/563767/gemati-karfia-i-vomva-sto-aerodromio-ton-vruxellon/ Η μάλλον μετάφρασαν το nails - καρφιά ως νύχια. 2
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Η μάλλον μετάφρασαν το nails - καρφιά ως νύχια. Flemish language broadcaster VTM interviewed Marc Decramer of the Gasthuisberg hospital in Leuven, who says the hospital is treating 11 people with serious injuries, three of them in critical condition. Decramer says the wounded have fractures and deep cuts caused by flying glass and nails. Εχεις δικιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις