Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

χτες εληξε το 18μηνο συμβολαιο που ειχα στην wind και πηγα και το γυρισα σε καρτοκινητο

σημερα με πηραν τηλ για να μου πουν κατι προσφορες για να μεινω σε συμβολαιο, τους ειπα οχι ευχαριστω και λιγο πριν το τελος η υπαλληλος μου ειπε οτι το καρτοκινητο θα παρει 2 μηνες για να ενεργοποιηθει (!!) και οτι δε με συμφερει τους 2 αυτους μηνες να πληρωνω 35+35 ( 35 = ποσο μηνιαιου συμβολαιου )  και οχι 15+15 ( νεα προσφορα και καλα )

το θεμα δεν ειναι αυτα αλλα ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ για να γινει η μεταφορα??

την ξαναρωτησα την τυπισσα πριν το κλεισω και μου ειπε ναι .. τωρα μου ελεγε βλακειες για να παρω την προσφορα τους.. δε ξερω..

ξερετε εσεις? παιρνει 2 μηνες? να παω ξανα απο το καταστημα wind να τους το πω? τι να κανωωω ?

Δημοσ.

Βλακειες...

Αυτο ειναι για να παρεις την προσφορα.

Πηγαινε σε ενα καταστημα wind και πεστους οτι το θες καρτοκινητο το ιδιο νουμερο.

Το πολυ 1 εβδομαδα να κανει.

Μην δεχτεις αλλη προσφορα αν σου κανουν!

Αλλιος πεστους οτι θα πας σε αλλο παροχο.

• Like 1
Δημοσ.

χτες πηγα στο καταστημα, πληρωσα τον τελευταιο μου λογαριασμο και τους ειπα οτι θελω ΜΕ  ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ να το γυρισω σε καρτοκινητο.. οπως μου λες και εσυ.. μου ειπαν ΟΚ

εκανα διακοπη προγραμματος και μου εδωσαν την νεα ΣΙΜ και μου ειπαν σε 5 μερες θα με παρουν τηλεφωνο να μου πουν οτι ειμαι οκ..

σημερα με πηρε η αλλη 8 το πρωι (!!) .. μου ειπε για 2 μηνες και με τρελανε πρωι πρωι .. δε θα δεχτω καμια προσφορα, τελος το συμβολαιο για μενα.. αλλα δεν εχω καμια διαθεση να περιμενω 2 μηνες ( εαν ισχυει κατι τετοιο ..)

Δημοσ.

και εγώ από συμβόλαιο wind πήγα σε f2g.. η αλήθεια είναι ότι έκαναν 1 μήνα περίπου μέχρι να μου το γυρίσουν σε καρτοκινητό.. με παίρναν κάθε τόσο για προσφορές για να μείνω στη σύνδεση και το καθυστερούσαν συνεχώς με ηλίθιες δικαιολογίες.. στο τέλος τους έπαιρνα και τους έβριζα εγώ κάθε μέρα μέχρι να το γυρίσουν

Δημοσ.

τετοια πες μου ...

αμα δε με παρουν μεχρι την αλλη δευτερα δλδ.. πρεπει να ξαναπαω απο το καταστημα.. γιατι βλεπω να πληρωνω και τον επομενο μηνα

Δημοσ.

τετοια πες μου ...

αμα δε με παρουν μεχρι την αλλη δευτερα δλδ.. πρεπει να ξαναπαω απο το καταστημα.. γιατι βλεπω να πληρωνω και τον επομενο μηνα

μην περιμένεις να σε πάρουν.. στο κατάστημα δεν θα καταφέρεις τπτ.. τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση θα πάρεις να δεις πως πάει το αίτημα σου για μεταφορά και να σου πουν πότε ακριβώς θα γίνει. 

Δημοσ.

τετοια πες μου ...

Μηπως εννουσε οτι ειχες "υποχρεωση" να τους ενημερωσεις 2 μηνες νωριτερα οτι ηθελες να το γυρισεις σε καρτοκινητο(δηλαδη να τους το ανεφερες στον 16μηνα)?

Οπως και να εχει οτι παπατζα κ να σου πουν εαν επιμεινεις θα την βρεις την ακρη.

Δημοσ.

Μηπως εννουσε οτι ειχες "υποχρεωση" να τους ενημερωσεις 2 μηνες νωριτερα οτι ηθελες να το γυρισεις σε καρτοκινητο(δηλαδη να τους το ανεφερες στον 16μηνα)?

Οπως και να εχει οτι παπατζα κ να σου πουν εαν επιμεινεις θα την βρεις την ακρη.

δε νομιζω να εχεις καμια τετοια υποχρεωση αλλα εγω τους το ειχα αναφερει και στο 16μηνο ( οταν ειχα παει να πληρωσω και να τσεκαρω ποτε ληγει το συμβολαιο) οτι με τη ληξη θα παω σε f2g

• Like 2
Δημοσ.

ρε μαγκες καλημερα

μολις τωρα με ξαναπηραν ΠΑΛΙ απο τα κεντρικα wind .. μου ειπαν ΞΑΝΑ τα ιδια ( γιατι φευγω , που παω, αν θα τους λειψω κτλ κτλ )

εγω τους ειπα οτι θελω το αιτημα μου για f2g να συνεχιστει και οτι δε θελω καποια αλλη προσφορα να δεχτω

στο τελος την ρωτησα ΠΟΣΟ θα παρει για να ενεργοποιηθει το καρτοκινητο και η τυπισσα μου ειπε 15 Μαιου! την ρωτησα γιατι τοσο πολυ και μου ειπε.. " ε θα παρει λιγο καιρο, για να σας παρουν να σας ενημερωσουν για νεες προσφορες κτλ κτλ " ....  ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΑΚΙΑ.. τι αλλο θελετεεεεε?

ΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.. ετσι και με ξαναπαρουν θα μπω σε rage mode

ετσι και με κανουν να περιμενω μεχρι 15 μαιου που μεχρι τοτε θα συνεχισω λεει να πληρωνω το παγιο του συμβολαιου!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

επισης της ειπα οτι απο το καταστημα μου ειπαν οτι θα με ειδοποιουσαν σε 5 εργασιμες.. και το επαιζε κινεζα φαση " οχι δεν ισχυει κατι τετοιο κτλ " οτι ναναι

ελπιζω αυτο το 15 μαιου να μην ισχυει..

Δημοσ.

Φιλε για μενα η καλυτερη λυση ειναι να πας στην Cosmote(Γερμανο)με τα χαρτια σου και να τους πεις οτι εχει ληξει το συμβολαιο και οτι θελω το ιδιο νουμερω να το κανω καρτοκινητο Cosmote.

Αυτοι θα κανουν τις ενεργειες που πρεπει και μεσα σε 1 εβδομαδα αντε 10 μερες θα εισαι κομπλε.

Βεβαια θα σε παρουν παλι απο την wind και θα σε ρωτανε γιατι,πως κτλ αλλα εσυ θα τους πεις ετσι γουσταρω.

Αν δεν το κανεις θα σου ερθει και αλλος λογαριασμος.

Αν δεν γινει παλι τιποτα(που δεν νομιζω)κανεις διακοπη απο την wind και παρνεις αλλο νουμερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...