croesus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Έχω στην κατοχή μου ένα laptop hp pavilion, συγκεκριμένα το dv9542, συγκεκριμένα αυτό http://www.e-shop.gr/hewlett-packard-pavilion-dv9542ev-gu132ea-p-PER.900267 Θέλω ν' αυξήσω την εγκατεστημένη μνήμη από 2 σε 4 gb. Έχω βρει αυτές τις μνήμες http://www.e-shop.gr/ram-mushkin-996559-4gb-2x2gb-so-dimm-ddr2-pc2-5300-667mhz-dual-channel-kit-p-PER.553466, θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος, να μου πει αν οι παραπάνω μνήμες είναι συμβατές με τον φορητό μου. Ευχαριστώ πολύ.
nik5163 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Με βάση και το linκ Site: μνήμη είναι συμβατές. Μπορείς να ρωτήσεις και το κατάστημα για να είσαι 100% σίγουρος.
croesus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για το link, δεν γνώριζα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Τώρα για το κατάστημα, το σκέφτηκα και 'γω, απλά φοβήθηκα ότι είναι σχετικά δύσκολο για έναν πωλητή να μπορεί να γνωρίζει τέτοια θέματα και μάλιστα για ένα τόσο παλιό φορητό.
nik5163 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μπορείς να τους στείλεις mail. Όποτε το έχω κάνει έχω λάβει απάντηση το αργότερο την επόμενη μέρα αν όχι την ίδια το απόγευμα.
coolerman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 στο ebay.com έχουν τα μισά χρήματα(20 ευρώ) τα 4gb 667mhz κοίταξε και σε αγγελίες στο φόρουμ.. *έχουμε το ίδιο μοντέλο croesus
croesus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 στο ebay.com έχουν τα μισά χρήματα(20 ευρώ) τα 4gb 667mhz κοίταξε και σε αγγελίες στο φόρουμ.. *έχουμε το ίδιο μοντέλο croesus Φίλε coolerman, ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Δεν σκέφτηκα να ψάξω στο ebay, επειδή πρόκειται για αγορά με τιμολόγιο, επειδή ο φορητός είναι εξοπλισμός της δουλειάς μου, άρα μιλάμε για έκπτωση του ΦΠΑ και μέρους της καθαρής αξίας ως έξοδο, ουσιαστικά το κόστος είναι ίδιο με αυτό του ebay. Τώρα αφού έχεις το ίδιο laptop, φαντάζομαι ότι θα έχεις πιει και εσύ το πικρό ποτήρι του reaballing , προσωπικά το έκανα τρεις φορές, με την τελευταία, πριν τέσσερα χρόνια, να είναι αυτή που μου κράτησε μέχρι σήμερα.
coolerman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Φίλε coolerman, ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Δεν σκέφτηκα να ψάξω στο ebay, επειδή πρόκειται για αγορά με τιμολόγιο, επειδή ο φορητός είναι εξοπλισμός της δουλειάς μου, άρα μιλάμε για έκπτωση του ΦΠΑ και μέρους της καθαρής αξίας ως έξοδο, ουσιαστικά το κόστος είναι ίδιο με αυτό του ebay. Τώρα αφού έχεις το ίδιο laptop, φαντάζομαι ότι θα έχεις πιει και εσύ το πικρό ποτήρι του reaballing , προσωπικά το έκανα τρεις φορές, με την τελευταία, πριν τέσσερα χρόνια, να είναι αυτή που μου κράτησε μέχρι σήμερα. δεν το αναφέρεις *πρόσφατα άλλαξα οθόνη,λόγο τούμπας.μέχρι ώρας δεν έχει γίνει κάτι..θα είμαι απο τους τυχερούς βλέπεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα