Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί όχι με Belgium Post παιδιά;

Είναι untracked από την στιγμή που φτάνει Βέλγιο και μετά. Σου λέει ότι σε 2-8 μέρες λογικά θα σου έρθει και τέλος.

Δημοσ.

Παιδια πια είναι η καλυτερη τεχνική για να προλάβουμε τα flash sale που κάνει κάθε μέρα στις 7; Βαζουμε το προιον στο καλαθι και παταμε checkout μολις ανοίξει;

Δημοσ.

Tην εχω πατησει κι εγω με belgium post με πακετο που ειχα πληρωσει τρακινγκ και ασφαλεια. 

'Χαθηκε' το δεμα και θα το ξαναστειλουν με postNL 

Δημοσ.

Πήρε κανένας σήμερα την έκπτωση από πειπαλ;;; Σε ποιο σημείο εμφανίζεται στη συναλλαγή γιατί μέχρι πριν πληρώσει δε βλέπω καμία έκπτωση!!! Εκτός κ αν τελείωσε ηδη

Δημοσ.

Θα σου βγάλει την μειωμένη τιμη όταν είναι να πληρώσεις στο Paypal, όχι νωρίτερα...

...την έκτπωση του Paypal θα τη πάρετε σε κάθε περίτπωση (όσο διαρκεί η προσφορά)

- είτε πατήσετε κατευθείαν στο κουμπί του Paypal όταν είστε στο "Καλάθι Αγορών",

- είτε πατήσετε "proceed to checkout"

Είναι untracked από την στιγμή που φτάνει Βέλγιο και μετά. Σου λέει ότι σε 2-8 μέρες λογικά θα σου έρθει και τέλος.

Εγώ τους έστειλα μήνυμα σε Ticket ότι δεν θέλω να το στείλουν με Belgium και ζητούσα να σταλεί με NL Post και χωρίς να πληρώσω το εξτρά ποσό μου είπαν ότι θα το στείλουν με το ολλανδικό.

Δημοσ.

Θα σου βγάλει την μειωμένη τιμη όταν είναι να πληρώσεις στο Paypal, όχι νωρίτερα...

...την έκτπωση του Paypal θα τη πάρετε σε κάθε περίτπωση (όσο διαρκεί η προσφορά)

- είτε πατήσετε κατευθείαν στο κουμπί του Paypal όταν είστε στο "Καλάθι Αγορών",

Ευχαριστω για την απάντηση

Πάω μέχρι το σημείο που είναι να πλήρωση στο πειπαλ αλλά έκπτωση δε βλέπω... Άμα είναι να πατήσω πληρωμή μόνο κ μόνο να δω αν έχω έκπτωση αστο :-D

Κανονικό checkout κάνω από τον υφιστάμενο λογαριασμό μου

Δημοσ.

Tην εχω πατησει κι εγω με belgium post με πακετο που ειχα πληρωσει τρακινγκ και ασφαλεια. 

'Χαθηκε' το δεμα και θα το ξαναστειλουν με postNL 

Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με μια παραγγελία με belgium post. Γενικά ομως δεν ξέρω αν φταίει η μεταφορική ή οι παπατζήδες του Gearbest. Πλέον, μακράν το χειρότερο site αγοράς κινέζικων προϊόντων...

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απάντηση

Πάω μέχρι το σημείο που είναι να πλήρωση στο πειπαλ αλλά έκπτωση δε βλέπω... Άμα είναι να πατήσω πληρωμή μόνο κ μόνο να δω αν έχω έκπτωση αστο :-D

Κανονικό checkout κάνω από τον υφιστάμενο λογαριασμό μου

Πόσο κοστίζει αυτό που πας να αγοράσεις; έχει ελάχιστο όριο η προσφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο παρα πεντε που λενε εχασα μια προσφορα για ενα προϊόν που ηθελα λογο του οτι κολησα στο θεμα με την paypal.

2 ερωτησεις λοιπον.

- για χρηση του paypal κανετε το γνωστο να εχετε 2  λογαριασμους, οπου απο τον ενα βαζετε χρηματα στον αλλο και στην συνεχεια (με τον δευτερο) κανετε την αγορα ?

- τελικα ως σωστος και ασφαλεις τροπος αποστολης για να ερθει πιο συντομα και ανεξοδα (χωρις τελωνια κλπ) πρεπε ινα επιλεγει ποιος τροπος αποστολης. γιατι εχω μπερδευτει τελικα με το Βελγια και με τις Ολλανδιες....

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ.

Εγώ τους έστειλα μήνυμα σε Ticket ότι δεν θέλω να το στείλουν με Belgium και ζητούσα να σταλεί με NL Post και χωρίς να πληρώσω το εξτρά ποσό μου είπαν ότι θα το στείλουν με το ολλανδικό.

και εγω τους το ζήτησα  και το τόνισα 10 φορές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...