donstefano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εχω πολλα χρονια Forthnet.Σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος.Απο Support ειναι κοντα στον ΟΤΕ.Δηλαδη τι εννοω.Ο ΟΤΕ μπορει να τους παρεις και να ρθουν και σε ωρες για ενα απλο προβλημα(πχ να ελενξουν εναν κομβο στην περιοχη, οχι στο σπιτι) ενω η Forthnet την επομενη.Δε μιλαω για καταρευση γραμμης κτλ.Δεν μου χει τυχει.Εκει οποιος και να ειναι πρεπει να ρθει αμεσα! Με απλα λογια μετα τον ΟΤΕ αυτους θεωρω αξιοπιστους. Οπως σου γραψαν τα παιδια θα ρωτησεις κανεναν στη γειτονια σου αν εχει Forthnet ποσο πιανει να ξερεις που εισαι. Αν σε πιεσουν απο τα τηλεφωνα επειδη την προσφορα φανταζομαι τηλ στην καναν και επειδη λενε μπαρουφες οτι σημερα μονο και αυτα(καθαρα λογος μαρκετινγ) θα τους πεις θα με παρετε πχ σε 3 μερες σε 4 μερες οποτε θες(δε θα πεις σε 1 μηνα!).Αν σου πουν δεν γινεται κτλ πες ενα ωραιο ευχαριστω και κλεισε το τηλ.Μια χαρα θα σε παρουν οποτε ζητησεις να το ξερεις. Ελπιζω να βοηθησα.
Lead Poisoner Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εγώ στην περιοχή μου δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια με την συγκεκριμένη εταιρία εκτός από μια φορά που έμεινα για 2 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ λόγο κάποιας βλάβης που είχε προκληθεί στην καλωδίωση λόγο έργων στην περιοχή. Κατά τα άλλα από τα 24Mbs στην γραμμή μου έχω 12Mbs αλλά σταθερά χωρίς επανεκκινησεις και κολλήματα ούτε στην ομιλία ούτε στο ίντερνετ. Για μένα δεν αξίζει το Nova 3 play χωρίς τα ποδοσφαιρικά κανάλια καλύτερα το forthnet 2 play < με 24Mbs> απεριόριστα σταθερά σε όλη την Ελλάδα και 10 ώρες προς όλα τα κινητά το μήνα με 24.90 η 49.80 δίμηνο. στην ανω νεα σμυρνη με φορθνετ 6,3-6,9 mbps, τραγικο ping για games. με τον ΟΤΕ ημουν καλυτερα σε ολα 11mbps σταθερα, κ πινγκ 40-60. χωρις αποσυνδεσεις. σε μια εβδομαδα ληγει το συμβολαιο με φορθνετ και γυρναω οτε. 4 ευρω παραπανω το μηνα ειναι αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο Θα σου περιγράψω την 2μηνη εμπειρία μου στη forthnet . Λοιπόν αρχικά τα κανάλια να ξέρεις δεν εχει κανένα novasports όπως επίσης και κανένα novacinema . Όταν παίρνεις ή σε παίρνουν τηλέφωνο πέφτει το ίντερνετ(δεν ξέρω αν φτιάχνεται αυτό όμως) . Το κυριότερο όμως είναι το ίντερνετ που όταν με πήραν για να μου κάνουν την προσφορά με διαβεβαιωσαν πως θα πιάνω καλύτερο ίντερνετ απ ότι έπιανα στον ΟΤΕ(18MBPS έπιανα στον ΟΤΕ ) και η ταχύτητα που μου δίνει η forthnet είναι μόλις 1.5mbps . Δεν ξέρω πως οι παραπάνω είναι ικανοποιημενοι, λογικα τα σπίτια τους είναι μέσα στο αστικό κέντρο . Πάντως αν ενδιαφέρεσαι,να ρωτήσεις πόσο απέχεις από το αστικό κέντρο και μετά να κάνεις αίτηση . Συμφωνω απογοητευτικη ταχυτητα απο φορθνετ σε ανω νεα σμυρνη καμια συγκριση με οτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα