spirosR7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα αξιζει η προσφορα φορνετ 3 play με 30 ευρω το μηνα μαζι με τη νοβα (δηλαδη μερικα καναλια της οχι ολα). Ειναι καλος παροχος η forthnet?
driverpit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγώ στην περιοχή μου δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια με την συγκεκριμένη εταιρία εκτός από μια φορά που έμεινα για 2 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ λόγο κάποιας βλάβης που είχε προκληθεί στην καλωδίωση λόγο έργων στην περιοχή. Κατά τα άλλα από τα 24Mbs στην γραμμή μου έχω 12Mbs αλλά σταθερά χωρίς επανεκκινησεις και κολλήματα ούτε στην ομιλία ούτε στο ίντερνετ. Για μένα δεν αξίζει το Nova 3 play χωρίς τα ποδοσφαιρικά κανάλια καλύτερα το forthnet 2 play < με 24Mbs> απεριόριστα σταθερά σε όλη την Ελλάδα και 10 ώρες προς όλα τα κινητά το μήνα με 24.90 η 49.80 δίμηνο.
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ο πατερας μου ειχε forthnet πολλα προβληματα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Από το 2008 έως τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός μια φορά που δεν είχε ουτε τηλέφωνο και internet για λίγη ώρα και στο φοιτητικο internet που έχω τώρα 3 χρόνια κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ότι είχε κάποιος προβλήμα με συγκεκριμένη εταιρία δεν συμαίνει ότι οι άλλοι θα έχουν προβλήματα.
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Φυσικα εμενα δεν μου αρεσςι η χψ εταιρια αλλα σε καπιον αλλο θα ειναι καλη
driverpit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ο πατερας μου ειχε forthnet πολλα προβληματα Ένα από αυτά τα προβλήματα πες μας θα βοηθούσε και τον TS στην απόφαση του.
A.Andrew Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ειχα κάνει την πρώτη σύνδεση adsl στην Forthnet, για 2 χρόνια δεν είχα κανένα παράπονο, μετά άλλαξα άλλες δυο εταιρίες, η μια ακριβή χωρίς ουσιαστικό λόγο, η αλλη πολλα προβλήματα και χάλια εξυπηρέτηση, αυτό ακόμα και αν υπάρχει πολλες φορές δεν το διαπιστώνεις αν δεν έχεις τεχνικά προβλήματα. Τελικά επέστρεψα πάλι στη Forthnet με το super play που σου δίνει και ολη τη Nova και vdsl και διάφορα άλλα (πλήρες πακέτο) και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν θυμάμαι ποια κανάλια σου δίνει το απλό αυτό πακέτο, αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου, εγω πάντως, νομιζω οτι θα επαιρνα το φουλ πακέτο τουλαχιστον στα κινηματογραφικά σίγουρα (αξίζει κατα τη γνώμη μου).
bill2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Σε εμενα 2 εβδομαδες μαλλον στο πατερα μου ερχοταν μια ο τεχνικος οτε μια της forthnet ολο κομμενο δεν συνδεοταν
lazarnik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Γισ εμένα η καλύτερη εταιρεια. Εχω 3play 8χρονια, ειχα πετυχει με 30ε, 24η ιντερνετ, απεριόριστα σε ολη την Ελλάδα και 700 λεπτα σε κινητά και νοβα, οπου απο περυσι εβαλα και το σινεμα με αλλα 10ε απο 15ε. Δεν εχω καμια αποσύνδεση, κανένα πρόβλημα, 2 μικρό θεματακια τα οποια μου τα ελυσαν αμέσως οταν κάλεσα τηλ. Ταχύτητες άριστες, έχω εως 24mbps και πιανω σταθερά 22mbps, πιο τέλεια δεν γίνεται.
bill2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Για αυτό είπα ότι εγώ μπορεί να μην είμαι ικανοποιημένος άλλα εσύ είσαι αλλα περιμενα μια εβδομαδα η δουλεια μου ειναι μεσω ιντερνετ οποτε δεν μπορουσα να περιμενω
dbconan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ο καθε ανθρωπος εχει την δικια του αποψη για καθε εταιρια...Το να ρωταμε εδω μεσα πια εταιρια ειναι καλη ειναι λαθος... ΡΩΤΑΜΕ τους γειτονες που ειναι κοντα μας και φιλους που μενουν κοντα μας...Και εκει παιζει παλι ρισκο να πεσουμε σε λαθος αποφαση. Κοιταμε αν κοντα στο σπιτι εχει καμπινες,ρωταμε απο που περνουμε και μετα βλεπουμε τι κανουμε..Αν εχει κοντα πολυ καμπινα και ξερουμε οτι περνουμε απο αυτη,τοτε οτι και να βαλεις θα πας καλα(σχετικα).....Μετα ρολο παιζει η τιμη....Μεγαλη θα ελεγα..
lazarnik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πολυ σωστό αυτο. Το οτι λειτουργει κατι καλα σε καποιον δεν σημαινει οτι λειτουργεί το διο στον αλλο. Οι γείτονες ειναι η καλύτερη λύση να ρωτήσεις και να μαθεις αυτο που θες.
A.Andrew Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Forthnet έχει βγάλει και προπληρωμένα πακέτα, που πληρώνεις όλο το ποσό στην αρχη και γλιτώνεις κάποια ευρώ το μήνα απο την τελική τιμή, δεν θυμάμαι σε ποια πακέτα, αλλα προφανώς αν κάποιος έχει την δυνατότητα αξιζει, και γλιτώνεις χρήματα και ξεχνας λογαριασμους (εγω ξεχνάω γενικά να τους πληρώσω μεχρι τελευταία στιγμη πάντα..)
Ratata Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα αξιζει η προσφορα φορνετ 3 play με 30 ευρω το μηνα μαζι με τη νοβα (δηλαδη μερικα καναλια της οχι ολα). Ειναι καλος παροχος η forthnet? Θα σου περιγράψω την 2μηνη εμπειρία μου στη forthnet . Λοιπόν αρχικά τα κανάλια να ξέρεις δεν εχει κανένα novasports όπως επίσης και κανένα novacinema . Όταν παίρνεις ή σε παίρνουν τηλέφωνο πέφτει το ίντερνετ(δεν ξέρω αν φτιάχνεται αυτό όμως) . Το κυριότερο όμως είναι το ίντερνετ που όταν με πήραν για να μου κάνουν την προσφορά με διαβεβαιωσαν πως θα πιάνω καλύτερο ίντερνετ απ ότι έπιανα στον ΟΤΕ(18MBPS έπιανα στον ΟΤΕ ) και η ταχύτητα που μου δίνει η forthnet είναι μόλις 1.5mbps . Δεν ξέρω πως οι παραπάνω είναι ικανοποιημενοι, λογικα τα σπίτια τους είναι μέσα στο αστικό κέντρο . Πάντως αν ενδιαφέρεσαι,να ρωτήσεις πόσο απέχεις από το αστικό κέντρο και μετά να κάνεις αίτηση .
bill2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 αν θελετε για την αποσταση μπορειται να μπειτε στο www.cyta.gr και να κανετε ενα ελενχο διαθεσιμοτητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα