Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 310mb ελεύθερα στον εσωτερικό χώρο και 6gb ελεύθερα στην κάρτα μνήμης. Το γελοίο είναι πως οι περισσότερες εφαρμογές είναι στην κάρτα και παρόλα αυτά ο χώρος του κινητού είναι γεμάτος ενώ έχω μερικές φωτογραφίες και 3-4 βίντεο. Ότι και να κάνω στο play store είτε ενημέρωση εφαρμογής, είτε download μου λέει πως δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος... Ε, μα είναι άδεια η κάρτα μνήμης και το κινητό επίσης, ένα skype έχω, viber, 2 παιχνίδια, έναν mozilla, έναν φακό, το shazam και 1 εφαρμογή για φωτογραφίες... τι διάολο;

Δημοσ.

Ποιος σου είπε πως οι εφαρμογές μεταφέρονται ολόκληρες στην microsd; :P

Ένα μέρος τους μεταφέρεται με το υπόλοιπο να μένει στο κινητό.

Υπάρχει τρόπος με root να τα μεταφέρεις αλλά νομίζω με το Android 6.0 μπορείς να κάνεις την microsd με τον εσωτερικό χώρο να γίνει ένα. Δυστυχώς δεν βλέπω να έχει πάρει το 6.0 οπότε δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις (εκτός του root που ίσως να μην θες).

Δημοσ.

Ποιος σου είπε πως οι εφαρμογές μεταφέρονται ολόκληρες στην microsd; :P

Ένα μέρος τους μεταφέρεται με το υπόλοιπο να μένει στο κινητό.

Υπάρχει τρόπος με root να τα μεταφέρεις αλλά νομίζω με το Android 6.0 μπορείς να κάνεις την microsd με τον εσωτερικό χώρο να γίνει ένα. Δυστυχώς δεν βλέπω να έχει πάρει το 6.0 οπότε δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις (εκτός του root που ίσως να μην θες).

Ακόμα κι αυτό, με τόσες λίγες εφαρμογές που έχω είναι δυνατόν να μην μπορώ να κατεβάσω; Επίσης το android 6.0 που το είδα σε Motorola δεν μου άρεσε εμφανισιακά ( δεν το δούλεψα για να ξέρω πως πάει ), παρόλα αυτά από φίλο δεν άκουσα καλά λόγια και δεν τον ενθουσίασε καθόλου

Μα δεν θέλω να κάνω root στο κινητό, δεν ζήτησα καλύτερη ταχύτητα!

Δημοσ.

Το κινιτό έχει 8gb αποθηκευτικό χώρο, εσύ δεν έχεις διαθέσιμα κάπου 5-6gb.

Τα παιχνίδια συνήθως πιάνουν κάμποσο χώρο (εξαρτάται το παιχνίδι πάντα), βάλε και 1-2 updates που θα έχει δώσει η LG (όχι android versions) οπότε δεν θέλει και πολύ δυσκολία να γεμίσει το κινητό

Απ' ότι φαίνεται τελικά μάλλον χρειάζεσαι root όπως είπε και ο saruman123, έχει περισσότερη εμπειρία από εμένα.

Και να μην σου αρέσει το android 6.0 δεν πειράζει, βάζεις launcher/widget/whatever και το φέρνεις στα μέτρα σου.

Το καλό το android. ;)

Δημοσ.

Ετσι γινετε οταν εχεις μικρο αποθηκευτικο χωρο.

Γι'αυτο σου εδωσα τον οδηγο.

Ασε που θα σου αρχισει να σου κολλαει μετα απο καιρο,η θα "σερνεται".

Ο οδηγος δεν ειναι για ταχυτητα αλλα για να εχεις ποιο πολυ αποθηκευτικο χωρο.

Απλος για να το πετυχεις θα πρεπει να ρουταρης το κινητο.

Αν ειχες Samsung θα σου εδινα αλλον οδηγο χωρις να χρειαστεις να το ρουταρης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...