lary7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Υγραεριο +απωλεια παραφλου= Φλατζα κεφαλης και βλαβη σε καποιες βαλβιδες. Το εχω δει το ιδιο σκηνικο σε 2-3 αμαξια προσφατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Υγραεριο +απωλεια παραφλου= Φλατζα κεφαλης και βλαβη σε καποιες βαλβιδες. Το εχω δει το ιδιο σκηνικο σε 2-3 αμαξια προσφατα... Ο μηχανικος που τον ξερω από το 1988 μου ειπε ότι δεν εχει πρόβλημα και το παρουσουιαζουν πολλα "Τουρμαπακια" όπως τα αποκαλεσε . Πολλες δεκαετιες με Ιαπωνικα δεν ηξερα τι σημαινει απωλεια λαδιου και παραφλου και τα εμαθα τωρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πως μπορεί το turbo να έχει σχέση με το παραφλού. Δεν βλέπω να έχει κάποια σχέση το κύκλωμα ψύξης με το turbo και τα παρελκόμενα εκτός και αν υπάρχει διαρροή κάπου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Η εμπειρία μου έχει δείξει από άλλα αμάξια , διαρροή = φλάντζα, το τουρμπο εχει ουδεμια σχεση με την "καταναλωση" παραφλου Εγώ 10 χρόνια δεν συμπλήρωσα ούτε σταγονα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Βασικά ενώ το book service σε μένα λέει αλλαγή κάθε μερικά έτη έκανα κανονικά τις αλλαγές μέσα στην 5 ετία (λόγω εγγύησης) αλλά απο 5ετία και μέχρι τώρα που είναι 13 χρονών αμάξι με 142000 χλμ άλλαξα πέρυσι παραφλού στα 130000 χλμ λόγω βλάβης στο κύκλωμα ψύξης συν ότι όπως μου παν το παραφλού είχε αλλάξει χρώμα και είχε σκουριές και βρώμα . Το θέμα είναι ότι το είχα δει το παραφλού ότι ειναι έτσι καμία 3τία . Κανένας μηχανικός όμως ποτέ δεν μου το άλλαζε . Μου το άφηνε έτσι ....δεν έμπαινα και εγώ στην διαδικασία να το αλλάξω γιατί δεν δίνω πολύ σημασία στο αμάξι γενικά . Κάνω τα service όταν πρέπει αλλά δεν ασχολούμαι με τις λεπτομέρειες . Εξάλλου πάει για σουτάρισμα . Στο ερώτημα: Παραφλού αλλάζουμε ανάλογα τί ορίζει ο κατασκευαστής . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ρώτησα και στο σερβις που πήγαινα παλιά και λέει ότι δεν το αλλάζουμε...Το νερό είναι πράσινο σκούρο και δεν έχει σκουριές ούτε είναι σαν λάσπη. Μάλλον θα το αφήσω έτσι , έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχει διαφορα οταν είναι ζεστό το νερο, μονο στα πολλα κρυα μπορει το παλιο να παγωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα