Προς το περιεχόμενο

Nέο iPad Pro 9,7 ιντσών, με την Apple να βάζει στο στόχαστρο τους χρήστες Windows


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 με καμερα να προεξεχει απο πισω... παντελος απαραδεκτο απο μια εταιρια που θεωρειτε κορυφαια .. με καινοτομα προιοντα οπως τα προηγουμενα ipad που ειναι κορυφαια... σε λειτουργικοτητα και ντιζαιν... να βγαζει απο εξω την καμερα και να προεξεχει.... χαλαει ολη την αισθητικη του μηχανηματος... απλα με το που το ειδα επαθα πλακα .. ξενερωσα.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

 

Τα 2GB ram νομίζω ότι το χαλάνε λίγο το θέμα. Δεν πιστεύω οτι αξίζει τη διαφορά χρηματικά με το ipad air 2 ή με το ipad pro 12.9 που έχει 700$ στην αμερική αυτή τη στιγμή.


και οχι μονο τα 2 gb ram αλλα και με την καμερα απο πισω να προεξεχει χαλαει .....ολη την αισθητικη ... του μηχανηματος.. ειναι πραγματικα αντιαισθητικο... δεν το περιμενα απο μια τοσο μεγαλη εταιρια.

 

 

Διαβαζω, ξαναδιαβαζω... Και δω και αλλου και ξενα sites.. Πεφτει κραξιμο ναι...

 

Εγω περιμενω τις πωλησεις... Κατσε να δουμε ποσοι κωλοτουμπες απ ολες τις μεριες θα εμφανιστουν..

 

Δε βαρεθηκατε καθε φορα τα ιδια?


δεν ειναι μονο τα ιδια και τα ιδια... την καμερα που ειναι απο εξω και τελειος μα τελειος αντιασθητικη με το συνολο του μηχανηματος που το βαζεις ; τρελο faul .... για τοσο μεγαλη εταιρια.. φημηζετε για την λειτουργικοτητα της και για το ντιζαιν της για αυτο και την αγοραζουμε... το ειδα και πραγματικα ξενερωσα.. οσο για τον αν κραζουν σε ξενα φορουμ εχουν απολυτο δικιο....
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρα απο το οτι εξέχει η κάμερα(δεν ειναι οτι καλύτερο) , ειναι σωστό το βήμα να το βγάλουν σε μικρότερες ίντσες γιατί το προηγούμενο pro δεν νομίζω να είχε τον ίδιο αντίκτυπο σε πωλήσεις με τα προηγούμενα μοντέλα τους των 9,7.

Θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει ενα λαπτοπ έστω και 14" καλύτερα.

η καμερα που εξεχει μονο και μονο για αυτο  ειναι μεγαλο πολυ μεγαλο λαθος..  δεν ειναι καν στο ντιζαιν με τα προηγουμενα τελεια ipad. την αγοραζουμε για τα λειτουργικα προιοντα της για την εξυπηρετιση μετα την πωληση αλλα και  φυσικα  για το ντιζαιν της. καμερα να εξεχει απο πισω και να χαλαει ολη την αισθητικη του μηχανηματος σε ipad δεν ειναι ντιζαιν ουτε καινοτομια... και φυσικα σιγουρα ειναι πολυ  ευαισθητο στο να ακουμπησεις στο γραφειο με θηκη η χωρις   το ipad και να σπασει η καμερα η να γρατζουνιστει.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Το απέκτησα λοιπόν σε rose gold 128gb με υποδοχή για sim. Προφανώς μπροστά στο iPad 3 που χρησιμοποιούσα η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που απολαμβάνω πρώτα απ όλα είναι το μειωμένο βάρος. Κι έπειτα φυσικά το μηχάνημα είναι πολύ γρήγορο και άμεσο όπως κάθε προϊόν iOS.

Πολύ καλή κάμερα πίσω αξιοπρεπής και μπροστά. Καλή φάση το φλας της οθόνης όπως και οι "live" φωτό.

 

Βέβαια θεωρώ μαλάκια τους να λένε το μοντέλο 128gb,κ και να βλέπεις μέσα 114gb χωρητικότητα. Επίσης ναι η κάμερα που προεξέχει σε αγχώνει αν και προσωπικά αγοράσα και Smart Cover & smart case όποτε είναι οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...